https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/prestonica-i-veciti-gak-kk-partizan-od-grada-dobio-1538-miliona-dinara-od-2008-a/fgew5j0
Gde su pare?

lost&found wrote:Jel ima jos karata za Zvezda - CSKA i kako do istih ?
Кудрави Гаучос wrote:Има још, отишло је нешто преко 30 сома. Вероватно ће бити онлајн да се купе, ја сам тако завршио још кад је пуштено ономад.
друг члан wrote:Купујте пропуснице јбт. За неког ко иде редовно вишеструка корист
Позивамо ваc на добротворну журку нашег најтрофејнијег рагби клуба, која ће се одржати у петак,16. фебруара, од 20 часова на Zappa Barka". Поред одличне журке коју ће Вам приредити позната Ди Џеј екипа Партизановаца, иcкористићемо прилику и да вам предcтавимо наше нове гарнитуре дресова коју су нам овај пут дизајнирали Борис Булатовић - Цобе у сарадњи са групом Grobarski trash romantizam и дизајнер Мирослав Бешлин. Представиће се и сениорска екипа која ће бранити боје нашег вољеног клуба у предстојећој сезони. На журци ваc очекују незаборавни стари дреcови, мајице Рагби Клуба Партизан, томбола са вредним наградама и још много тога, а сав приход иде у сврху помоћи рада црно-белих. Улаз слободан!
Добродошли драги пријатељи!
Парни ваљак нека меље, да иcпуни наше жеље!
lost&found wrote:Кудрави Гаучос wrote:Има још, отишло је нешто преко 30 сома. Вероватно ће бити онлајн да се купе, ја сам тако завршио још кад је пуштено ономад.
Eventim?
@fuck_off
Hvala
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests