Vinz wrote:Ја кад сам пре 3 недеље нудио ј3 нов за 100евра, тада те није било
Nisam video brate, da sam znao zašto ne bih pazario ovako sam dao ovim smradovima glavu i opet sam ga razbio i ponovo sam svoj na svome sa 100e manje u džepu

Desnoruki levak wrote:Jebo te, u kom vi veku živite...kolko košta sterilizacija, 15 evra? Negde čujem rade i za dž u promotivne svrhe. Rešiš i sebe i ljubimca neviđenih muka, ne trpiš materijalnu štetu na ogradama plus mu učiniš uslugu zdravstvenu, da ne zapati neki tumor jajnika, testisa, šta god. Ne mogu da verujem da neko može da danima sluša kako mu pas zavija ispod prozora. Čak i da te boli dupe za komšije, kako vi možete to da slušate?!
Prvo živim u 21. veku, drugo niko nije pomenuo novac kao problem, ne znam zašto isti uplićeš u priču ? Treće svestan sam svega navedenog, ali meni je ker još štene i ovo joj je drugo teranje od kako sam je udomio ( a kada sam je našao imala je max 2 meseca ) a dovoljno sam se informisao da znam da ne može ništa da povuče još jer je jako mlada, čak ne bi valjalo ni da je parim sada, ja pričam o dugoročnom periodu šta da radim, voleo bih da je parim iz prostog razloga što je neverovatno blagorodna, držim je u kući nikada ni najmanji problem nisam imao sa njom, čak ni dok sam u centru grada živeo na 20om spratu, kamoli sada kada ima 3 ara dvorišta i totalnu slobodu i pritom je šetam po nekoliko puta na dalje relacije, tačnije gde god da krenem a da je izvodljivo da je povedem, ona ide sa mnom.Sa druge strane parenje bi došlo u obzir kada bih našao nekoliko sigurnih ljudi koji bi uzeli štenad, nikako drugačije, zato kažem nisam pod pritiskom imam vremena da sve to osmislim i napravim najbolje rešenje.