Brdja wrote:Jel ima neki dobar restoran u mestu Petrovaradinu? Znam da je Ns blizu ali nemam vremena da se zavlačim po gradu.
Akva Dorija. Ne samo najbolji u Petrovaradinu nego i u celom Novom Sadu.
Brdja wrote:Jel ima neki dobar restoran u mestu Petrovaradinu? Znam da je Ns blizu ali nemam vremena da se zavlačim po gradu.
pertla wrote:Zali boze ako je to najbolji restoran u novom sadu.izvikano mesto,dobra klopa ali nista vise od toga
Brdja wrote:Hvala vam na predlozima, zvaću dan pre da pitam za rezervaciju a pogledaću i tu Terasu.
Edit: e da, ako neko ima i predlog za neki da je baš u mestu a ne na tvrđavi neka napiše i to.
ragazzi wrote:Jel putovao netko autostopom i kuda?
Kuda ste spavali ako bi zaglavili na cesti između gradova itd.
Ja sam do sada kraće relacije, tipa 600-700km, nešto što mogu u jednom danu uspjeti.
common wrote:Putovao ja autostopom po Srbiji, Makedoniji, Albaniji, Rumuniji, Mađarskoj i Kini.
Uglavnom nosim vreću za spavanje, par puta nosio i šator ali nepotrebno mi optereti ranac a spavanje kako se gde zadesiš, šume, livade, benzinske pumpe itd.
Pa tako i ja te kraće relacije do 600-700km samo što se meni to oduži nekad na nekoliko dana, jer hoću da vidim sve živo
ragazzi wrote:common wrote:Putovao ja autostopom po Srbiji, Makedoniji, Albaniji, Rumuniji, Mađarskoj i Kini.
Uglavnom nosim vreću za spavanje, par puta nosio i šator ali nepotrebno mi optereti ranac a spavanje kako se gde zadesiš, šume, livade, benzinske pumpe itd.
Pa tako i ja te kraće relacije do 600-700km samo što se meni to oduži nekad na nekoliko dana, jer hoću da vidim sve živo
Kini? Kakva su iskustva tamo sa stopiranjem?
Ja sam samo ex ju + Mađarska.
Da, postoji sansa da se kara neka domacica na brodu dok putujes.Tilt wrote:Da li je neko išao trajektom od Nemačke do Danske? Konkretno Roštok - Gedser.
Treba mi jedna informacija iz prve ruke, da skratim rovarenje po netu ako je moguće.
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests