santamarija wrote:Dje su ovi pravnici ?
Ovo je vise za dusevnu bolnicu ali ajd da iznesem ovde sta mi se danas desilo. Idem sa zenom u kupovinu,neletimo na kumu i stanemo tik ispred prodavnice na TROTOARU. Pricamo tako i odjednom auto se polako penje na TROTOAR ,za volanom neki cica sa cvokama,i covek ne jebe zivu silu,naumio tu da se parkira kako bi utovario stvari iz prodavnice. Ladno me autom tera da se pomerim, sirim ruke, vicem, ne jebe covek sistem i ide dalje u svojoj nameri. Sirim ruke,urlam,ali ne jebe covek sistem,malo me udara u desnu potkolenicu,ja onako besan, rukom u sofersajbnu i ona puce ko ledenica.

Bolje sto je tako bilo,elem da sam tom snagom rokno njega ubio bi ga na licu mesta. Izadje on iz auta,malo se popickamramo i ja na kraju se smirim i zovnem pandure,ali obicne ne saobracajce. Dodju oni,pitaju sta je bilo, ne uzimaju izjave samo podatke i jedan od njih kaze. Ti cica sta trazis na trotoaru a ti brate sta divljas. Dok drugi prica sa cicom i kaze mu da je to nasilinicko ponasanje i da trazi naknadu stete. Elem,posto sam vozac i svasta me marilo u zivotu sto se tog saobracaja tice,odem lepo u hitnu,izmerim pritisak uzmem tabletu a posle se javim na prijemno da imam povredu iz udesa kako bi se i saobracajci ukljucili u celu pricu,jer nisu odmah dolazili na lice mesta,tj. niko ih nije zvao. Dao sam iozjavu saobracajcima i ja i zena i kuma, a verovatno i oni. Znam ja sta mi je ciniti jer sam imao neprijatno iskustvo sa tom laksom povredom u saobracaju i ja bio krivac,pa sam nadrljao,dao 20 soma na onaj oportunitet,ako se tako kaze..a decko nije imao ogrebotinu i slicno i jos prvo uradili evropski a on se posle javio na prijemno sa pricom oko bola u vratu.. Nego da li ja mogu da budem kaznjen za nasilnicko ponasanje ili nesto drugo, ocu li ja morati da nadokanadim stetu te seforsajbne? Nikoga nisam imao nameru ni zelju da provociram,nisam ni jednim svojim gestom uznemirio bilo koga,mirno i savesno sam stajao na propisanom delu trotoara i revolitiran guranjem i na kraju i udaranjem cicezgare sam izazvan ? Razumece ovi pravnici sta pricam. Ako me osude za tu soferku i da platim stetu,jebacu ga za povredu potkolenice i lake telesne povrede sto ce ga kostati mnogo vise,to mi je jasno. Nego kave su mi sanse da se ne cimam uopste i da me oslobode za to razbijanje,jer me covek gazio na pesackom pa je u afektu bilo a sudiji cu naravno reci da sam se uznemirio,uplasio za svoju bezbednost i bezbednost zene i kume... Eto

Zaboravih da napomenem da su murijaci dolazili posle po snimak,to mi rekal radnica iz prodavnice.