Серије

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Tilt

Re: Серије

Postby Tilt » Thu Jan 04, 2018 9:43 am

Ja odgledao prvu sezonu Gomore.

Nemam puno vremena, pa pažljivo biram šta ću gledati. Gomoru sam stalno preskakao jer mi istoimeni film nešto nije legao, jebem li ga. Srećom krenula je na tv-u inače ko zna kad bih je skinuo. Kakav je to mogao biti zajeb...

Seriju bih uporedio sa Sopranosima i sa Žicom. Nekako dosta siroviji Sopranosi, pravo u meso. Sviđa mi se što su kao u Žici pokušali da obuhvate sve segmente funkcionisanja Kamore. Od glave familije preko vojnika, klinaca, do ljudi u odelima. Posebno mi se dopada kako su scene pucnjave urađene. Nekako realistično, sve se dešava iznenada, a zvuk pucnjave ili eksplozije brutalno dobar.
Ono što je minus su neke zaista jeftine dramatizacije. Kada vidim kako je sve urađeno, mislim da je to moglo dosta bolje. Ali svaka ta slabija dramatizacija dovodi do razrešenja koje ima poentu i ostavlja jak utisak, pa onda se valjda i ne obrati pažnja na ono što je prethodilo.
Istakao bih još i sve prisutan osećaj neke čudne (istinskije :)) napetosti. Jedva čekam da krenem na drugu sezonu.

tizlabor

Postby tizlabor » Thu Jan 04, 2018 9:46 am

A i Cetkovic i Nelevic su glumili u Bozicnom ustanku.

NIKAVISE OSAMNAJSTA!!!
:mrgreen:

Brdja

Postby Brdja » Thu Jan 04, 2018 6:54 pm

Jel može neko da okači torent linkove za Got, treća sezona?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Brdja

Postby Brdja » Fri Jan 05, 2018 6:59 pm

Hvala ali jel moze neki drugi sajt? Zeza me ovaj. I ako moze 720p
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

fuck_off

Postby fuck_off » Fri Jan 05, 2018 7:57 pm

Game.of.Thrones.S03.720p.BluRay.x264-DEMAND[rartv]

http://rarbg2018.org/torrent/6psvqub
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Brdja

Postby Brdja » Fri Jan 05, 2018 8:33 pm

fuck_off wrote:Game.of.Thrones.S03.720p.BluRay.x264-DEMAND[rartv]

http://rarbg2018.org/torrent/6psvqub
Izgleda da nema sidera... Može i neki lošiji snimak tj od manje MB.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

fuck_off

Postby fuck_off » Fri Jan 05, 2018 8:47 pm

Game.of.Thrones.S03.BDRip.x264-DEMAND[rartv]

http://rarbg2018.org/torrent/87gzmh1
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Улични ратник!

Postby Улични ратник! » Sat Jan 06, 2018 11:59 am

Jel ičemu serija Supernatural razmišljam da krenem da je gledam?

Brdja

Postby Brdja » Sun Jan 07, 2018 2:21 pm

fuck_off wrote:Game.of.Thrones.S03.BDRip.x264-DEMAND[rartv]

http://rarbg2018.org/torrent/87gzmh1
Hvala puno.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

riper

Postby riper » Sun Jan 07, 2018 9:48 pm

Odgledah tokom ovih praznika Senke nad Balkanom. Iako Bjelogrlica ne podnosim, moram da priznam da je serija odlicna. Znam da ima zamerki kako su prikazani pojedini likovi i istorijski momenti, ali ovo je istorijska fikcija, ne istoijski spektakl, tako da nije to toliko strasno kao sto je napljuvano.

Dakle, scecnario dobar, scene onih pucnjava i ubistava sasvim dobre. Ali posebno me iznenadila gluma. Skoro da niko nije podbacio, naprotiv.

Prvo Bjelogrlic koji glumi alkosa pandura, mada cini se da nije ni glumio onaj deo kada je cirke i otekao. Onaj lik sto glumi Nisliju sto drzi onu jazbinu u Savamali otkinuo. Ali lik koji je izdominirao je Nenad Jezdic. Kako je onog lija Krojaca odglumio, mesavina Bilija Pitona i nekog americkog gangstera. Kapa dole za majstora. Cak i onaj hrvatski glumac sto glumi Mustafu Golubica odlican. Djuricko koji mi se gadi kao lik, ono malo sto je igrao otkinuo. Isto i Zarko Lausevic. Sta da kazem, Boda Ninkovic, Branimir Brstina, odlicni, kada su cak i kurve bile dobre pa i oni Rusi sto glume Kozake.

Posebno moram da napoemen Gordana Kicica. Uvek sam ga smatrao glumcem u poksusaju. Konacno je svu svoju iritantnost pretocio u ovog lika sto glumi i odradio je jebeno dobar posao.

Hvala Bogu da je konacno neko snimio nesto van sablonskih luminada tipa "Bolji zivot", "Srecni ljudi", "Porodicno blago", ili onih retardiranih gluposti od Radosa Bajica ili onih teskih socijalnih drama od kojih ti se povraca. Sto se mene tice, stvarno nisam ocekivao ovako dobru seriju.

DRINK

Postby DRINK » Sun Jan 07, 2018 10:09 pm

U principu i jesi u pravu, ali zenski likovi u seriji, pogotovo Mara (Majina najbolja drugarica) i Maja Davidovic su ocajne.. Dok je decko koji glumi Mustafu (Goran Bogdan) u ovoj seriji najvise pokazao, jer on fakticki glumi 3 lika. Sjajan glumac, i sigurno najjaci od te mlade ekipe.
Ko je gledao 3. sezonu Farga zna ga kao Yuri Gurka jedan od dvojice kozaka koji prate Vargu kroz seriju.

хајка

Postby хајка » Sun Jan 07, 2018 11:35 pm

Branimir Brstina odusevio.

Nema sta, Bjelogrlic je nas Skorceze trenutno. Nadam se da ce snimati jos originalnih filmova ubuduce.

Zamislite da izbacujemo godisnje 2-3 kvalitetna filma i jednu ovakvu seriju, koliko bi to diglo nasu kinamatografiju, koliko bi glumci napredovali. Potrebne su jake privatne televizije koje ce da kupuju te serije i kasnije filmove i naravno publika da ide u bioskope i da malo iskuliramo pirateriju.

Inace, jel zna neko 2 krstena domaca filma da ista valjaju u poslednjih 5 godina?

Etaoin

Postby Etaoin » Sun Jan 07, 2018 11:46 pm

Ако сам добро испратио, ове године држава ће дати знатно већа средства за снимање филмова, па ће ваљда нешто бити од тога.

Што се тиче серија, ове године су свакако изашле две одличне, Месо и Сенке, са тим што је ова прва мање испраћена али је заиста за препоруку. Друга сезона Убице мога оца је гледљива, Тихомир Станић велики тата глуме.

Е сад, што се тиче Јездића, браћо, он је невероватан таленат за комедије, треба га гледати у Ожалошћеној породици, Атеље 212. Човек сам носи представу, некако је баш сазрео као глумац и изашао је из тих "грубијанских" улога које су му даване раније.

džile

Postby džile » Mon Jan 08, 2018 12:42 am

Gledaj u Ateljeu "Džepovi puni kamenja", glume samo JezEdić i Nebojša Ilić, sve uloge. E tu se vidi kakva je to glumčina i koliko jebe kevu. Ja sam gledao kad je bilo ne znam ni ja koje izvođenje, ta predstava se valjda igra godinama, krcata sala. Inače, ova fotografija koju Jezdić pokazuje, a koja predstavlja Voju Tankosića i Kičića pored njega, je u stvari fotografija nastradalog vojvode Vuka.

Џими Заказака

Postby Џими Заказака » Mon Jan 08, 2018 7:18 am

Ima li negde pristojan torrent prve epizode Nemanjića? Našao sam na piratebay-u neki loš snimak, gotovo negledljiv. Toliko sam sranja čuo o seriji da moram da pogledam svojim očima :)

Inače, ako zanemarimo "sitnicu" poput glume glavnog glumca u seriji i još par uglavnom ženskih likova, meni je "Ubice mog oca 2" skroz ok.

džile

Postby džile » Mon Jan 08, 2018 8:02 am

друг члан

Postby друг члан » Mon Jan 08, 2018 8:04 am

Којим даном ће се приказивати Немањићи.Очекивао сам да иде недељом вече,али синоћ није било
Choose Life

Tilt

Postby Tilt » Mon Jan 08, 2018 9:02 am

U poslednje vreme se u Srbiji snima veliki broj stranih filmova, domaćih i stranih spotova, a o tome se malo zna. Da li je država omogućila to preko nekih povlastica i olakšica ne znam, ali je to činjenica.
Poznajem čoveka koji ima licencu za pirotehničara i čovek se ubi od posla. Najviše se snima tamo kod Bora. Indijci snimali film sa tonom statista :)

Na svim tim projektima su angažovani i domaći ljudi iz filmske industrije. Od glumaca do kamermana, kostimografa itd. Sve to predstavlja sad dobru bazu da se realizuju kvalitetni projekti domaće produkcije. Uhvatio se sad dobar zamah i nadam se da će to ići još jače.

I još jedna stvar. Nekako je prosečna publika dosta kritički nastrojena prema domaćim projektima. Gluma, zaplet, dijalozi, govor, istinitost nekih istorijskih referenci, sve to je pod velikom lupom i vrlo lako se nadje zamerka, dok se u nekim popularnim stranim serijama olako prelazi preko toga.

Swallow

Postby Swallow » Mon Jan 08, 2018 1:52 pm

Tilt wrote:U poslednje vreme se u Srbiji snima veliki broj stranih filmova, domaćih i stranih spotova, a o tome se malo zna.

https://www.youtube.com/watch?v=FvTBrqNBaDE

Bio sam prisutan više puta tokom snimanja, snimano je na Tari, nedaleko od Zaovinskog jezera.

Return to “Само опуштено”