Серије
Re: Серије
А превод 6. 7. 8. 9. и 10. епизода?
Veceras u 20h na TV TOP 1.epizoda- druga sezona serije Ubice moga oca. Inace taj kanal sam izvalio pre nkei dan i vidim da uglavnom pustaju serije npr gomoru 1.sezonu i slicne nije los kanal.
- Кудрави Гаучос
Тог канала нема у телекомовој понуди, само у цнн сббу. Другим речима после спорта господа деле монопол и у играном програму, само болеће ме курац има торенти ћуб и гледалице. Сисај га Сороше.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
I Senke od sledeće sezone prelaze na TOP kanal.
- Кудрави Гаучос
Иде и Државни посао. Само једно питање имам што ми пало на памет. Да л се неко запитао како то да та чувена антивучићевска ЦНН1, илити први канал на СББу није с обе руке раширене дочекала Ољицу с њеним Утиском? Па јеботе спржили би од гледаности, а и ућерало би се мрскоме диктатору, зар не.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Кудрави Гаучос wrote:Иде и Државни посао. Само једно питање имам што ми пало на памет. Да л се неко запитао како то да та чувена антивучићевска ЦНН1, илити први канал на СББу није с обе руке раширене дочекала Ољицу с њеним Утиском? Па јеботе спржили би од гледаности, а и ућерало би се мрскоме диктатору, зар не.
A mogla je da ne ceka nikakve pozive, vec da nastavi snimanje u slicnom formatu i izbacuje to na yotube, ne verujem da bi joj falilo pregleda.
- ultra mentalitet
Jel ima negde prevod druge sezone El Chapa? Vidim da je izaslo 10-ak epizoda, ali prevoda ni za lek
Kakvo ostvarenje je Meso, iz epizode u epizodu sve se više oduševljavam.
Swallow wrote:Kakvo ostvarenje je Meso, iz epizode u epizodu sve se više oduševljavam.
Zbilja nešto najkvalitetnije što je snimljeno u poslednjih ne znam ni ja koliko vremena. Mada i ne čudi me, čim je Kolja radio.
Чомбе wrote:А превод 6. 7. 8. 9. и 10. епизода?
https://titlovi.com/titlovi/?prijevod=g ... rah&sort=4
izasao je prevod za 6. epizodu, preko bs playera sam nasao...
Нашао сам све на опенсубтитлес.орг
"Месо" је врло добра серија, није дуго снимљена тако добра серија код нас али за коначни суд хоћу да видим како ће завршити причу у суботу када је последња епизода на реду. Да не би било разочарања.
"Сенке" су за мене разочарање. Очекујем још горе од "Немањића", надам се да грешим.
"Сенке" су за мене разочарање. Очекујем још горе од "Немањића", надам се да грешим.
Mislim da bi samo hepi end sjebao i skurcao Meso, ova serija mora da se završi na ruski način, ako je priča govnjaiva, kraj će biti još gori, nema druge. Kad počinju Nemanjići? Ne znam koliki je budžet previđen za tu seriju, ali ako misle takvu seriju da rade s koca i konopca, onda nema ništa od toga.
- ultrastito
ako sam dobro skontao, a nadam se da nisam, premijera je 31.12 u 20h
retardi sa rts-a stave premijeru serije u novogodisnju noc, seriju koju bi trebalo da gleda CELA srbija i staro i mlado. nije ni cudo sto nisu za 100godina postojanja uspeli da prebace emisije tipa "luda noc". jebo im pas mater.
retardi sa rts-a stave premijeru serije u novogodisnju noc, seriju koju bi trebalo da gleda CELA srbija i staro i mlado. nije ni cudo sto nisu za 100godina postojanja uspeli da prebace emisije tipa "luda noc". jebo im pas mater.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
jeste tad
šta je "Meso", koja priča?
Јел има то месо да скине на торентима или директ свеједно само да није на оним серије онлајн срањима?
Rođaci wrote:jeste tad
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/rts-1/2913735/meso.html
Banja Luka u danasnjem vremenu. Porodica u kojoj su majka koja je bolesna i dva sina od oko 30ak godina jedan kao uspesan fudbaler koji se zbog povrede vratio u BL. A drugi od kada su mu ubili oca pred njim skrenuo malo. U prizemlju kuce je cevabdzinica koja je poznata u gradu bila i pre rata i koja sada radi i oni od toga i zive. Taj fudbaler Mirko ima neku ribu ili zenu klasicna fuksa, ono kliše fudbaler i drolja. Mirko je glavni lik u seriji ili jedan od glsvnih. Drugi lik koji je po meni ovu seriju obelezio je Nikola Pejakovic koji glumi staru krimi glavu, ima love u kombinacijama je poznaje sve ljude na polozaju medjutim i on ima iznad njega glave koje mora da slusa. Pocne intezivno da se druzi sa Fudbalerom iz interesa jer je ta kuca na dobroj lokaciji na kojoj treba da se gradi trzni centar itd... Tu je vuk kostic koji mu je kao potrcko u seriji i usput kara fudbalerovu zenu jbg. Ima tu i par ubistava, gudra ovo ono ali nije to od serije napravilo bum vec dijalozi neki, pokreti, grimase, a Pejakovic je 70%serije. Znaci covek ne glumi nego kao da je neko stavio skrivenu kameru i prati zivot i delo jednog takvog coveka ratnog profitera koji u RS ima ledja i predstavlja jednog malog boga za obicnu raju. Inace Pejak je iz BL. Sve preporuke...