Samo vas molim nemoj te kačiti neke smešne klipove, mimove i takve gluposti.
Krenuću od standup-a, pošto zadnjih par godina se jedino tu može naći kvalitetan materijal.
Komičari koji su meni lično trenutno najzanimljiviji:
Louis CK
usudio bih se reći najbolji standup komičar u zadnjih 10 godina. Prvih 15-ak godina svoje karijere je bio užas, njegov bum kreće ranih 2000-tih i traje i dan danas. Nažalost, i on je plen skorašnjeg lova koji se dešava u Holivudu, pa su mu prikačili da je par puta priveo neke ribe gajbi i onda vadio karu pred njima. Izdao saopštenje u kojem se izvinjava i mislim da mu je to veliki minus, imao je dovoljan momentum da kaže vadio sam kitu pa šta, i da napravi od toga sprdnju. Netflix mu je otkazao specijal, a i film I love you daddy je otkazan, ali je pronašao svoj put putem piratskih sajtova.
Specijali koje valja pogledati su:
2006: One Night Stand
2007: Shameless
2008: Chewed Up
2010: Hilarious
2011: Live at the Beacon Theater
2012: Word: Live at Carnegie Hall
2013: Oh My God
2015: Louis C.K.: Live at the Comedy Store
2017: Louis C.K.: 2017 (verovatno njegov najslabiji standup)
Ko ga voli, može pogledati i njegovu seriju Louie i Horace and Pete, koje nemaju puno humora, ali su itekako dobar materijal.
Bill Burr
Isto komičar koji ne kupi jeftine fore, govori šta mu padne na pamet, psiho. Neki će ga prepoznati iz jedne epizode Breaking Bad. Ima nečeg sličnog sa Luijem, mada on na tu konstataciju kaže da ne vidi sličnost sem što su obojica ćelavi džindžeri
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Why Do I Do This? (2008)
Let It Go (2010)
You People Are All The Same (2012)
I'm Sorry You Feel That Way (2014)
Walk Your Way Out (2017)
Tom Segura
Nedavno sam počeo da ga pratim, e u njemu definitivno ima uticaja Louis C.K.
Completely Normal (2014)
Mostly Stories (2016)
Ostaju legende koje treba spomenuti i preporučio bih da pogledate sve što nađete od njih - George Carlin i Bill Hicks.