Postby NorthSide024 » Sat Dec 23, 2017 1:13 am
Lepa korekcija btca, samo dokle ce biti dno? 11-8k neka gatanja iskusnijih momaka sa interneta. Postoji mogucnost da bude jos jedan bull trap do 20k, ali sto smo blizi ng to je i mogucnost manja.
Iskreno kad sam usao u avgustu u ovo, nisam ocekivao ovoliki profit. Bio bi jos veci da nisam bio u strahu i da me nije jebalo strpljenje.
Ako sledeca godina i za cetvrtinu bude profitabilna kao ova, mogu se uzeti novci. Neki veci igraci vec duze vreme su stojali u fiatu i cekali ovaj pad.
Necu da mracim momke gore sa raznim stelarima, rippleovima i to, ali treba da znaju da je odredjena kolicina XRPa podeljena koji mrace i oblace za taj altcoin. Stelar isto, baja napustio XRP projekat i napravio svoj. Stelar i xrp napravljeni da jedan drugom uteruju k.
Necu da napisem da se ne moze povecati saldo btca na tim coinima samo (LICNO) suvise su izmanipulisani da bih ja stavio nesto u to.
@majasno
Ako si uzeo recimo onaj paket za eth gde dobijes za 220$ 10mhs, mogao sam ti ja prodati za 20k dinara GTX1050 ti koja baca 14mhs.
Jedino isplativo tamo je btc da se majnuje ali takodje na duze staze.