Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
User avatar
Вини Џонс
Posts: 332
Joined: Mon Feb 01, 2016 9:48 am
Location: рск

Re: Dastanje 2016

Postby Вини Џонс » Sun Apr 03, 2016 3:09 pm

Futurama wrote:
Вини Џонс wrote:Одакле му право да организује митинг на годишњицу Нато бомбардовања и на дан пресуде Радовану а да се не договори са Заветницима око термина? Иначе Заветници имају највише цимања са бесплатним превозом, једино се напредњаци више служе аутобусима, а колико сам чуо одбили су и коалицију са ДСС-ом и Дверима или су поставили неке абнормалне захтеве не знам тачно, а цензус тешко сами да ће прећи, што ће рећи да се гласови национално освештених расипају на СНС-овее, СПС-ове и сличне. А за сиромашну понуду кадрова СРС-а, ДСС-а и Двери се слажем. И шта је са Тодоровићем из Радикала? Јел он излази са Глишићем и Ковачевићем на крају?


Нека Воја допусти својим функционерима да гостују у истим емисијама са неким из Заветника и отклониће све дилеме код мене.
Не знам за бесплатне бусеве, у мом месту Заветници не постоје, све партије вуку присталице бусевима, то је реалност.
Ја имам информацију да су ДСС/Двери подценили Заветнике и да није било договора. А и са киме да се договарају, да буду на листи са Вјерицом Радетом или Драганом Маршићанином ? Да све остале анти нато стране излазе на једној листи па да човек каже да Заветници хоће да им одвуку глас, али овако да се прави коалиција да би се прешао цензус попут Санде и Бошка је помало лицемерно.

Тодоровић је имао договор са Глишићем али је Глишић прешао код Паровића и Треће Србије а у међувремену им је листа одбијена :D
Све у свему, време је за неке нове људе.


Не разумем део нека Шешељ пусти некога од фунцкионера да гостује са Заветницима...Каква гостовања? На ртв Бач? У које то емисије буде позван неко из националне опозиције осим Шешеља на Хепи и ево сада Санде на РТС?
Што се бусева тиче знам јер сам ишао једном на њихов протест. А да не одговарам посебно, видим упис доле не ваља кад неко прави протест,не ваља када га нема. Ако се прави протест онда се прави протест, а не митинг странке. Направе анти Нато протест и успут предају потписе. Мало је лицемерно хватати се слабе тачке српског народа и позивати их на протест на који су долазили и симпатизери других странака, па и аполитични људи и онда ту масу искористити у своју промоцију као политичке партије.

User avatar
Лудак из луднице
Posts: 162
Joined: Wed Mar 02, 2016 7:14 am

Re: Dastanje 2016

Postby Лудак из луднице » Sun Apr 03, 2016 3:25 pm

6:45 :mrgreen: :lol:



Колико год му замерали милион ствари, овај човек је генијалан. :mrgreen:

User avatar
Futurama
Posts: 122
Joined: Mon Feb 01, 2016 10:46 am
Contact:

Re: Dastanje 2016

Postby Futurama » Sun Apr 03, 2016 4:13 pm

Вини Џонс wrote:Не разумем део нека Шешељ пусти некога од фунцкионера да гостује са Заветницима...Каква гостовања? На ртв Бач? У које то емисије буде позван неко из националне опозиције осим Шешеља на Хепи и ево сада Санде на РТС?
Што се бусева тиче знам јер сам ишао једном на њихов протест. А да не одговарам посебно, видим упис доле не ваља кад неко прави протест,не ваља када га нема. Ако се прави протест онда се прави протест, а не митинг странке. Направе анти Нато протест и успут предају потписе. Мало је лицемерно хватати се слабе тачке српског народа и позивати их на протест на који су долазили и симпатизери других странака, па и аполитични људи и онда ту масу искористити у своју промоцију као политичке партије.


Ради се о локалној телевизији на којој је генерал Делић одустао од гостовања пошто је и Милица била гост...

Ако се не варам Заветници су позивали све заинтересоване да се прикључе протесту па се нико није одазвао, шта су требали да ураде, да одустану од протест? Кад су из ДСС/Двери видели да ће протест бити масовнији позвали су и своје да присуствују и присуствовали су што се видело по њиховим заставама.
И даље не разумем зашто би Заветници на силу са неким у коалицију ? СРС није заинтересован за било какву коалицију, Воја је растерао све из СРС који су се на предходним изборима залагали за коалицију попут Дејана Мировића који је обавештен смс поруком да више није потпредседник СРС. Тада је направљена коалиција са Нашима и Образом да би се колико толико удовољило чланству СРС које је већински било за коалицију али сада нема на листи СРС никога из Наших и Образа.
ДСС/Двери су им нудили неке по њих неповољне услове и нису пристали. Нека прича ко шта хоће, мени Милица делује много убедљивије од Санде у јавним наступима.
Код нас је људима изгледа лакше да гласају за неке пропале кадрове који су променили милион странака него за неког новог, али добро, свако има своје виђење.
Ја лично не бих имао за кога да гласам да нема Заветника, стварно не бих могао да гласам за листе на којима челна места заузимају бивши Јуловац Бојић или бивша Мићуновићева десна рука Санда Рашковић Ивић.

SAO_Zeljin
Posts: 712
Joined: Sun Feb 07, 2016 10:57 pm

Re: Dastanje 2016

Postby SAO_Zeljin » Sun Apr 03, 2016 4:23 pm

A ko je ta Milica, ko su ti zavetnici, gde su oni bili do sada? Jedan protest i odmah na izbore. Isto kao i dveri sa porodicnom setnjom oni su zloupotrebili ljude koji su dosli na protest protiv nato za sopstvenu promociju. Plus i jedni i drugi hvale zandare. Svi su isti, mada je Vucic najgori

User avatar
bilipiton
Posts: 176
Joined: Thu Feb 04, 2016 4:50 pm

Re: Dastanje 2016

Postby bilipiton » Sun Apr 03, 2016 4:31 pm

Јеботе и ти и Вини Џонс горе не капирате да ако неко организује протест има права да промовише себе и своју политику. Стварно ми не иде у главу да ви то замерате некоме. Па што ти не организујеш протест неки сам онда? Људи се исцимају за све и свашта, пријаве скуп, они одговарају за све што се деси тамо, нормална ствар је да ће да промовишу своју странку или покрет или шта већ, мислим када ће то да раде ако не тада?

User avatar
Лудак из луднице
Posts: 162
Joined: Wed Mar 02, 2016 7:14 am

Re: Dastanje 2016

Postby Лудак из луднице » Sun Apr 03, 2016 4:40 pm

А шта значи "промоција" ? То ако рашириш барјак своје партије/организације? Па свуда у Европи је то нормално само овде људи упорно инсистирају на томе. Ко да је у питању ЛДП застава јеботе.

То је као да неко сере навијачима зашто се на трибинама налазе навијачке заставе и заставе са именама екипа - а не клупске.

User avatar
kajzersoze
Posts: 140
Joined: Fri Feb 05, 2016 8:10 pm

Re: Dastanje 2016

Postby kajzersoze » Sun Apr 03, 2016 5:35 pm

kopriva wrote:Kada se preda lista, komisija je pregleda i ako ima nepravilnosti o tome obavesti predavaoce. I kada su SRS i Dveri predavali listu, bilo je istih problema, greske ispravljene i resen problem. Ako sam dobro shvatio, izborna komisija je prijavila Glisicu - Parovicu greske, ovi se nisu javljali dva dana i zato im nije prihvacena lista. Ispravite me ako gresim.


Грешиш, РИК је прогласио листу, али је управни суд поништио (по жалби човека блиском Двери) , образложење је да листа не може да садржи два презимена ( Глишић-Паровић) и да мора да садржи име. Не постији изричита норма која ово прописује , већ је суд до овога дошао тумачењем других норми. Иначе њихова листа за Врачар садржи три презимена, па није поништена. Дали су им 24 часа да прикупе 10 хиљада потписа,што је неизводљиво - мада ако су Вучићеви онда би можда и могли да изведу, да не буде забуне нисам њихов припадник , ни гласач , само ми цела та прича није логична. Нексоне може коментар на приче о Јасмини Вујић ?
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

Nexon
Posts: 2412
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Dastanje 2016

Postby Nexon » Sun Apr 03, 2016 6:18 pm

Image

Вучићеве игрице...

Што се тиче Јасмине Вујић, пример изузетно образоване особе која фали нашим странкама. За њу би Вучић изјео мошнице само да је на његовој листи, а и други, пошто му листу чине углавном неспособни лопови, мислим неспособни за било шта осим да краду.
Жена која је докторирала на Универзитету у Мичигену још пре распада СФРЈ, која је прва жена декан на катедри за нуклерану физику на Берклију, која је радила гомилу разних пројеката, у протеклих 20 година.
Јасмина Вујић је била о одбору, мислим оснивач, са неким људима са београдског ЕТФ-а(чије је основне студије завршила), који су били против приватизације Телекома Србије. За разлику од ње, Вучић, заједно са својом лоповском камарилом у виду Вулина или Паровића(о томе мало касније а могу и људи из Новог Сада да кажу коју), је био да се прода Телеком по условима које је прописао Међународни Монетарни фонд, како би лакше добили кредит за финансирање њихове лоповске власти, која и поред смањивања пензија, резања плата(због чега људи напуштају војску) и даље прави дефицит буџета. Иначе су од продаје Телекома одустали на кратко, због избора, јер је ту изузетно непопуларно у народу, али то планирају одмах после избора да ураде.
Како ти коментаришеш то? Како коментаришеш да они који седе у власти која испуњава све услове ММФ, по питању продаје српских националних ресурса, прозивају особу која се бори против тога?

User avatar
Лудак из луднице
Posts: 162
Joined: Wed Mar 02, 2016 7:14 am

Re: Dastanje 2016

Postby Лудак из луднице » Sun Apr 03, 2016 6:31 pm

У самом врху Заветника ( 5. на изборној листи) је човек са оваквом биографијом:

Budimir Marković
(rođen 1973) - vlasnik turističke agencije. Pokretač studentskog protesta 96-97, osnivac Otpora. Predsednik Studentske Federacije od 1998 do 2002, tada najvece nezavisne studentske organizacije. Osnivac Otpora i koordinator mreže Otpora u periodu od 1998 do 2000 godine. Koordinator omladine DOS-a za izbore 2000. godine.
Beograd, Srbija

User avatar
ultrastito
Posts: 1766
Joined: Sun Jan 31, 2016 10:03 pm

Re: Dastanje 2016

Postby ultrastito » Sun Apr 03, 2016 7:00 pm

а што се тема зове дастање/даштање? :| :D
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

buckmuzz
Posts: 6
Joined: Fri Feb 05, 2016 9:49 am

Re: Dastanje 2016

Postby buckmuzz » Sun Apr 03, 2016 9:53 pm

Лудак из луднице wrote:У самом врху Заветника ( 5. на изборној листи) је човек са оваквом биографијом:

Budimir Marković
(rođen 1973) - vlasnik turističke agencije. Pokretač studentskog protesta 96-97, osnivac Otpora. Predsednik Studentske Federacije od 1998 do 2002, tada najvece nezavisne studentske organizacije. Osnivac Otpora i koordinator mreže Otpora u periodu od 1998 do 2000 godine. Koordinator omladine DOS-a za izbore 2000. godine.
Beograd, Srbija


поз будимир

Nexon
Posts: 2412
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Dastanje 2016

Postby Nexon » Sun Apr 03, 2016 10:26 pm

Ох, види информер цитира наше кајзера сосу који је прекопиран текст Паровића о Јасмини Вујић.
Браво за двери, сада још јаче по Вучићи а може и по наказном криминалцу Вучићевићу. Примера ради, узмете старе бројеве Курира и Преса, док је наказа писала хлалоспеве о Тадићу а све за новац Мишковића.

За оне који не знају о чему се ради, Паровић, лопов из Новог Сада, који ради за Вучића и власт која отворено признаје независност КиМ а Маја Гојковић призива Војводину Републику, је оптужио Јасмину Вујић, да ради на пројектима које финансира САД влада, наравно она ради и гомилу других пројеката, што је тачно, пошто је жена врхунски стручњак у области нуклеарног инжењеригна и предаје на Берклију у Калифонрији, и да су зато Двери врло опасне.
Наравно, нико од њих не помиње да је она у политчком савету, тј. саветује Двери по питаеу технологије и науке, па је тако учествовал у протестима против приватизације Телекома Србије, коју је Вучићу наредио ММФ.

ММФ ће тражити продају "Телекома" и београдског аеродрома

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B0.397.html:396955-MMF-ce-traziti-prodaju-quotTelekomaquot-i-beogradskog-aerodroma

Не дамо Телеком или како појести "златну коку" за ужину

Јасмина Вујић

Шта би рекли Пупин и Тесла на тврдње да Срби не могу да савладају нове телекомуникационе технологије, да не умеју да ефикасно управљају Телекомом, и да треба да дигну руке од улагања и образовања нових генерација у једној од најпрофитабилнијих привредних грана данашњице!

За нашу „златну коку” Телеком која носи златна јаја (велики профит), и Сертић и Вујовић и Вучић упорно понављају да нема перспективу, да не може да се „носи” са страним телекомуникационим компанијама, да ће вредност само да му пада... Невероватно!

Изгледа да се ова гарнитура на власти упорно труди да Телекому обори цену и да га базично поклони некој страној компанији, јер се на то обавезала ММФ–у!

„Безалтернативни” пут који су изабрале владе од 2001. године води директно у суноврат!


Image

http://www.nspm.rs/ekonomska-politika/ne-damo-telekom-ili-kako-pojesti-zlatnu-koku-za-uzinu.html

Ко је овде издајник?

Nexon
Posts: 2412
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Dastanje 2016

Postby Nexon » Sun Apr 03, 2016 10:56 pm

Само да додам, пошто ми је едит истекао, Вучић је данас ушао на КиМ уз одобрење некаквог министартва из Приштине, 1. априла је предао део образовања Срба са КиМ у руке Приштини

Убудуће признајемо косовске школе
И. М. - Д. Р. | 31. март 2016. 22:01 | Коментара: 18

Почетком априла ступа на снагу споразум о међусобној нострификацији диплома Београда и Приштине. Иако почиње примена, још нема процедура по којима ће се радити. Приштина пет година није признала ниједну диплому


Иначе, још нешто, ако двери или дсс добију негде прилику поново да гостују са неким из снс, питајте их како планирају да не уведу санкције Русији ако се крећемо према еу отварањем поглавља о спољној политици, које ће бити међу првима? Пошто је Лазански на то одговорио као до тада ће се укинути санкције, пошто је то ноторна глупост, јер би то значило да ће Русија вратит Крим, што се неће десити, те се санкције неће укинути.
Ту чак није ни најбитније да ли имамо изузетне односе са Русијом већ због наше економије, која је иовако лоша и поред фантастичног напретка према еу, само рупа у буџету од примене ссп нам је око милијарду евра.
Ах, да, када су били протести против продаје Телекома, што је од изузетног значаја, било је свега 100 људи на Платоу испред Филозофског. Иначе, Телекому треба поправити ефикасност тако што ће изаћи на берзу, а не да нам ММФ одређује коме да га продамо да би Вучић добио кредит за још годину дана своје власти, јер Телеком има огорман потенцијал, као што је и норвешки Теленор добрим делом државни и тргује се са њиме на берзи. Наравно, ово не може ако идемо без алтернативе у еу.

User avatar
Rođaci
Posts: 3886
Joined: Sun Jan 31, 2016 11:07 pm

Re: Dastanje 2016

Postby Rođaci » Mon Apr 04, 2016 2:41 am

Telekom ima mnogo veće probleme od izlaska na berzu.

Kad bi narod znao šta sve muči Telekom, možda bi mogao da razume zbog čega niko normalan neće ponuditi više od onoga što je ponuđeno pre nekoliko meseci.

tizlabor
Posts: 498
Joined: Mon Feb 01, 2016 6:04 am

Re: Dastanje 2016

Postby tizlabor » Mon Apr 04, 2016 6:38 am

ultrastito wrote:а што се тема зове дастање/даштање? :| :D


Zato sto treba da dastamo,a jos nam nisu rekli za koga! :mrgreen:

User avatar
Ultra Sarma
Posts: 334
Joined: Mon Mar 14, 2016 9:00 am
Location: Zapadni Beograd

Re: Dastanje 2016

Postby Ultra Sarma » Mon Apr 04, 2016 9:01 am

Futurama wrote:Погледајте изборне листе и ко заузима кључе позиције на ове две листе.
Код СРС после Воје долазе " величине " попут Шаркета који је наплаћивао дневнице као да је из Врања па Љиљана Михајловић која се башкари у стану оног Барбалића, ту је Мирчић познат као Пајтићев радикал, односно човек који је дао кворум у скупшини Војводине за усајање статута Војводине 2009. Онда имамо незаобилазне послушнике попут Красића ( добио стан од државе као министар, жена му у РИК имала висока примања ) и одиве Вјерицу и Наташу Јовановић.
На високом седмом месту је бивши Јулов министар Бојић који је после Јула имао излет у ЦГ где је на једном протесту подржао Либерале ЦГ.
Шешељев син се налази истина " тек " на 25. месту али је зато један носилац листе СРС на НБГД а други у Земуну, од чланова породице на листи је и Красићева ћерка.


Futurama, buraz, ako bi mogla neka analiza i liste zavetnika, za nas koji bar zele da veruju da to nije ista pricao kao sa 1389... ko su ti ljudi i da vidimo da li su oni u stanju da budu u vlasti, vode neko ministarstvo i da ucestvuju u upravljanju drzavom... Unapred zahvalan 8-)

Futurama wrote:Кад се ово узме у обзир Заветници се намећу као једина опција.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

User avatar
Futurama
Posts: 122
Joined: Mon Feb 01, 2016 10:46 am
Contact:

Re: Dastanje 2016

Postby Futurama » Mon Apr 04, 2016 9:15 am

Искрено осим Милице сви остали су ми непознати. То је предност, обично се лоше гласине брже шире :D ето сад сам и ја прочитао за Будимира, немам појма ко је он.
Заветници су скренули пажњу својим наступима и акција, ајде за ове анти Нато протесте је чуло доста људи али осим тога биле су и акције подршке РС, Русији, Ваљевској Грачаници и оно што је макар мени за сваку похвалу Милица је говорила на скупу против обавезне вакцинације.

User avatar
Ultra Sarma
Posts: 334
Joined: Mon Mar 14, 2016 9:00 am
Location: Zapadni Beograd

Re: Dastanje 2016

Postby Ultra Sarma » Mon Apr 04, 2016 9:53 am

Brate moj zvucih kao da si se zaljubio, pa ne pricas zdravorazumski.. :D slazem se ja da je lepa i pametna (sto je inace retko za videti) ali koga ubacujemo u narodnu skupstinu i u mogucu vladu? pa neces valjda dati svoj glas nekom samo na osnovu jedne ribe? Kojoj inace sve pohvale tu nema sta... ko je predsetnik stranke? koju su ljudi na listi koji bi ucestvovali u vlasti? dosta je ljudi koji mogu da budu samo opozicija tu smo se slozili vec.. ;) Njihovo obrazovanje, koliko para poseduju, politicko iskustvo? I ja se slazem sa svim sto sam cuo od nje i zelim im svima puno srece u daljem radu i kad steknu to iskustvo i sa pravim ljudima da izadju na izbore i urade nesto, ovo sad je na nasu zalost osudjeno na propast i uvek imaj u vidu da ces samim tim pola tvog glasa dati Vucicu, dakle ti i jos jedan zavetnik ste glasali za njega, malo li je?

Ziv bio.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

brucelee
Posts: 822
Joined: Mon Feb 01, 2016 7:10 am

Re: Dastanje 2016

Postby brucelee » Mon Apr 04, 2016 10:12 am

futurama Milica i Stefan su u vezi,jebiga :D

User avatar
kajzersoze
Posts: 140
Joined: Fri Feb 05, 2016 8:10 pm

Re: Dastanje 2016

Postby kajzersoze » Mon Apr 04, 2016 10:38 am

Nexon wrote:Ох, види информер цитира наше кајзера сосу који је прекопиран текст Паровића о Јасмини Вујић.
Браво за двери, сада још јаче по Вучићи а може и по наказном криминалцу Вучићевићу. Примера ради, узмете старе бројеве Курира и Преса, док је наказа писала хлалоспеве о Тадићу а све за новац Мишковића.


Нексоне брате заболе мене и за Глишића и за Паровића ,ти си у фазону ко није с тобом , против тебе је. На крају ћеш ме оптужити да сам СНС бот . Само ми и даље ниси одговорио зашто је Вучић допустио да оборе листу људима који раде за њега и то због неких минорних , измишљених разлога, она слика што качиш ми ништа не значи. Није ми јасно због чега толико верујеш Дверима.

Што се тиче Јасмине , знам ја добро њену биографију, него питао сам те како коментаришеш прие о њој, ал видим држиш званина саопштења у малом прсту :)

Зашто је Бошко Обрадовић слагао у емсији са Шаровићем да се није никад састао са Вучићем, кад је о томе постојало званино саопштење на сајту Двери и то није била никаква тајна ?
Како Двери планирају да спроведу план сарадње са Русијом , а да прекину са ЕУ ? Какве ће бити последице ? Препоручујем да ти прочиташ овај текст http://www.pravda.rs/lat/2016/03/14/da-li-su-srbija-i-rusija-spremne-jedna-za-drugu/
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist


Return to “Само опуштено”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests