друг члан wrote:Nije tribina problem u tome dal neko nosi i koristi oruzje,nego je stvar vaspitanja koje poneses iz kuce. Niko sigurno nikog ne gasira da nosi nož ili utoku, ali ako si mentol sam ces vremenom poceti da nosis,a samim tim i da koristis takva sranja.Da bi se zbog toga osecao mocno,zastitio.. Slična stvar kao sa gudrom,cugom itd.itd...Ko te moze ubediti ako si zdrav u glavi i psihicki stabilan. Ja sam uvek razmisljao u fazonu bolje da popasem batine,sa tim mogu da zivim,nego da nekog osakatim ili jos gore,sa time vec ne bih mogao. Ko će ikad da me zaposli ako popasem krivičnu zbog nosenja oruzija ili koriscenja oruzija. Nije oruzije samo deo tribine,nego je svakodnevica nazalost. Brda ljudi po gradu nosi oruzije,bez da imaju bilo kakve veze sa tribinama.Klinci koji odrastaju kao klosari,ne cimaju se da nadju posten posao i od toga zive,valjaju gudricu,glume mafiju nose utoke i ludi su skroz.Pogresni uzori u zivotu ali je za to krivo vaspitanje.
Tribine su krive sto nisu dovoljno snazne da se tome odupru i takve izopste nazalost
хахаахахаха па није трибина забавиште да учи лепом понашању и бонтону ликове од 15 година који тек стасају на трибини