Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
смешно је кад гробарчићи тврде како је КК Звезда у милости АВ.
А истина је и то знају врапци на грани, да је АВ мислим сад на Андреја покушао да преотме клуб од Човића још пре две године, да Човке није устукнуо и од тад траје тихи рат државе и Звезде. И то што Човић тврди да није било продаје целог тима да би се Звезда угасила је истина, све ове паре за играче који данас играју у Звезди је обезбеђено продајом и трансферима. А да не причам о дуговањима...
Чак сам чуо другу тактику односно сценарио, пошто су навијачи уз Човића јер реално има резултата да АВ креће у борбу за преузимање клуба са становиштва да се у Партизан инфилтрирају снсовци, као што је садашњи председник партизана и да почне држава да пумпа паре у партизан и да они као опет миљеници режима свргну Звезду и онда на облацима тог пораза отерају Човића.
Углавном не знам да ли је то истина, али да траје тихи рат између Човића и АВ и АВ траје и то одавно.
Са друге стране партизан доводи центра који кошта 360.000 еура, Загорац неће играти испод 300.000, опште је познато да је Звезда јурила Госа и да он није дошао у Звезду већ отишао код комшија.
Кад смо код тога видите ово на вест да Звезда хоће Госа
https://www.srbijadanas.com/sport/kosar ... 2017-08-06
БОМБА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ! Стиже појачање из НБА лиге!!!!!!
А кад га је партизан довео било у фазону оно као да су довели Ђоку Шалића.
Но не смета ми, ложите се, ви сте антирежимски елемент, антипротиван власти и немате везе нити трибина нити клубови ни са чим.
А да смо вас одвалили, одвалили смо вас...
А истина је и то знају врапци на грани, да је АВ мислим сад на Андреја покушао да преотме клуб од Човића још пре две године, да Човке није устукнуо и од тад траје тихи рат државе и Звезде. И то што Човић тврди да није било продаје целог тима да би се Звезда угасила је истина, све ове паре за играче који данас играју у Звезди је обезбеђено продајом и трансферима. А да не причам о дуговањима...
Чак сам чуо другу тактику односно сценарио, пошто су навијачи уз Човића јер реално има резултата да АВ креће у борбу за преузимање клуба са становиштва да се у Партизан инфилтрирају снсовци, као што је садашњи председник партизана и да почне држава да пумпа паре у партизан и да они као опет миљеници режима свргну Звезду и онда на облацима тог пораза отерају Човића.
Углавном не знам да ли је то истина, али да траје тихи рат између Човића и АВ и АВ траје и то одавно.
Са друге стране партизан доводи центра који кошта 360.000 еура, Загорац неће играти испод 300.000, опште је познато да је Звезда јурила Госа и да он није дошао у Звезду већ отишао код комшија.
Кад смо код тога видите ово на вест да Звезда хоће Госа
https://www.srbijadanas.com/sport/kosar ... 2017-08-06
БОМБА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ! Стиже појачање из НБА лиге!!!!!!
А кад га је партизан довео било у фазону оно као да су довели Ђоку Шалића.
Но не смета ми, ложите се, ви сте антирежимски елемент, антипротиван власти и немате везе нити трибина нити клубови ни са чим.
А да смо вас одвалили, одвалили смо вас...
"Aли да траје тихи рат између Човића и АВ и АВ траје и то одавно."
Na zalost, nisi u pravu.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Na zalost, nisi u pravu.
Sent from my D6503 using Tapatalk
brucelee wrote: И то што Човић тврди да није било продаје целог тима да би се Звезда угасила је истина, све ове паре за играче који данас играју у Звезди је обезбеђено продајом и трансферима. А да не причам о дуговањима.....
Ma sta vas briga, uzmete onda opet FMP i sve po starom...
Kako da uzmemo fmp,ko bi vas onda prao u plej-ofu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
cekaj sad jel to coki mocniji i od pickoustog ?!
nema sta, svaka cast legendi
nema sta, svaka cast legendi
04 X 1945
- ultrastito
zar nije dulo bio jaci od svega i svakoga?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Legenda sve njih drzi za jaja nekako, nemam drugo objasnjenje kako u isto vreme gostuje na Pinku kad god mu se cefne i kako mu ne spakuju neku aferu/robiju ako ih sprecava da ostvare to sto hoce.
i vi braco Cigani, lakse malo sa grobarskim manirima, ostavite kuknjavu njima, stare su to narikace
i vi braco Cigani, lakse malo sa grobarskim manirima, ostavite kuknjavu njima, stare su to narikace

brate koja vi objašnjenja imate
Vučić u stvari navija za Partizan i trebaju mu naši glasovi, Čović drži braću za jaja, Kokeza je grobar...
kakav kurac GoT, vaša fantastika nema granica
Vučić u stvari navija za Partizan i trebaju mu naši glasovi, Čović drži braću za jaja, Kokeza je grobar...
al vidis da opet nije jednoumlje kao sto ti predstavljas, svako kreira svoj film u glavi.
imam drugara Cigana koji ima teoriju da Coki hoce prvo vas da ugasi, pa onda i Zvezdu.

imam drugara Cigana koji ima teoriju da Coki hoce prvo vas da ugasi, pa onda i Zvezdu.

Dosadno nam, pa konstruisemo razne price.Rođaci wrote:brate koja vi objašnjenja imate
Nego, kako ti objasnjavas dolazak Tesle i 600.000e za sezonu?
niko wrote:Legenda sve njih drzi za jaja nekako, nemam drugo objasnjenje kako u isto vreme gostuje na Pinku kad god mu se cefne i kako mu ne spakuju neku aferu/robiju ako ih sprecava da ostvare to sto hoce.
Моја теорија доста тога зна...а по причама отимање Звезде је спречио уговорима, по коме свако ко жели да отме Звезду мора да му исплати одређену надокнаду која није мала.
Међутим он је од стране Вучића постављен да води Београд, после неког времена њега изопштавају из те приче, штавише нико га више ни не спомиње, Андреј излази из клуба и то се некако поклапа са свиме тиме, на крају иде и то да је Звезда у очајном финансијском стању и да само тотална распродаја спречава банкрот, а шатро држава дели шаком и капом милионе.
Rođaci wrote:brate koja vi objašnjenja imate
Матори па чак и ова наопака твоја теза је реалнија од онога, кме кме кме нас држава урнише, кме кме кме уништавају нас, кме кме кме центар 360.000, кме кме кме 600.000 од државе, кме кме кем пола милиона од државе, кме кме кме ми смо најјачи, јачи смо од свих!
Тебра а што ти уопште одговараш на ове плитке и малоумне провокације попут његових и таквих као он. Искулирај такве теме са таквим људима. 

(Street Force / Curva Orientale)
зато што и даље није ми јасно да ли се зајебавају или су озбиљни
Moja teorija je da je legendica nasao na Kosovu longinovo koplje, i sad mu jos samo fali politika (Mateja Beckovic ''O stubovima srpstva'' prim.aut.), da ceo srpski narod povede ka boljitku.
Takodje mislim da je do raskola doslo, jer je AV konstantno obecavao bolji zivot za dve godine, a Covic je znao da to nije kalendarski vezano, vec je vezano za ciganske titule. A posto je ovaj megaloman kakav je, sad namerno daje enormne kolicine para postenog (i napacenog) srpskog domacina Partizanu da dokaze da Covic nije upravu
Takodje mislim da je do raskola doslo, jer je AV konstantno obecavao bolji zivot za dve godine, a Covic je znao da to nije kalendarski vezano, vec je vezano za ciganske titule. A posto je ovaj megaloman kakav je, sad namerno daje enormne kolicine para postenog (i napacenog) srpskog domacina Partizanu da dokaze da Covic nije upravu
Inace, Kokeza je faktor X pomalo. Nesto kao Maloprstic, neverovatno inteligentan i ne preza od nicega. Ubacili smo ga u Zvezdu, postavili na mesto potpredsednika, i hteli iznutra da je urusimo. Medjutim, zajebao je i nas, i smenio naseg dugogodisnjeg saradnika (Toleta) i uzeo vlast za sebe. Ocigledno je znao da ne moze ovako da smeni Toleta, pa je u pomoc prizvao najcuvenije borce za pravdu, iskusne u borbama protiv tirana, i uzika od kojeg se topi led u zilama svim grobarima srpskog fudbala ''Kaaaaaalcopooooooli'', skenjao ovog.
Za sad ide super, penali se sviraju kako hocemo, Zvezdi se namerno povredjuju igarci, ali pitanje je koliko ce to trajati...
Za sad ide super, penali se sviraju kako hocemo, Zvezdi se namerno povredjuju igarci, ali pitanje je koliko ce to trajati...
А у пракси ушла стотка.
- Nikada Agencija
Ђексара wrote:
Napisao je vec neko,al da se ponovi..da se ne lozis bezveze..nije to od juce,nego snimak iz Bara

''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC