Занимљиве слике и клипови
-
Re: Занимљиве слике и клипови
- Attachments
-
- uploadfromtaptalk1459456632398.jpg (19.55 KiB) Viewed 14097 times
- јахач магле
- Влада Паликућа
blatnjavi wrote:Ево у пар реченица сажето: Прича неки Белгијанац како је ишао са малим сином на меморијално обележавање ове погибије у Бриселу. И тамо је била нека група левичара што је дошла да пропагира своје идеје и експлоатише трагедију а појавила се и група навијача у кежуал гардероби њих око 600. Даље прича како су се навијачи понашали по ПС -у, били пристојни, патриотски настројени итд. а левичари су почели да провоцирају и праве срања ( за оног с наочарима што је добио по њокари каже да је био дрогиран ко кица и да је покушвао да скине неку паролу против тероризма).
На крају су навијачи реговали на левичарско вређање и провокације па су их отерали одатле а медијска машина је за цело срање окривила "фашисте" и "расисте" тј. навијаче а то нема везе с мозгом итд...
Класика све у свему, вероватно су обеваштајне службе одрадиле посо а десна опција приказана као нацисти, багра насилничка и изгредници.
И ово је предугачко, мрзи ме да читам а баш ме занима...Дај неко може ли још у краћим цртама шта се десило?
Valjda ljevičari provocirali a onda ovi uzvratili. Nisam ni ja mogao da čitam.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Hocete mozda da vam neko snimi audio zapis, donese gajbi i pusti?
Mis`im, da se ne cimate....
lepo kaze vucic, mnogo smo lenji...
Baklja wrote:Hocete mozda da vam neko snimi audio zapis, donese gajbi i pusti?
Ili da im napise na Stanijinom dupetu,onda bi procitali!
- ultrastito
преферирам сорајине сисе...па ако би могли...
хвала
хвала
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Evo oma........mala dodji usluzi gospodina!
- ultrastito
одувек сам тврдио и бранио те да си домаћин човек и видим да нисам погрешио
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
- Кудрави Гаучос
- ZoranKalezic
- Влада Паликућа
Ја на све што ураде ови боснијанци гледам као неки скеч надреалиста много лоше производње. Људи су оперисани од умећа да се изразе кретивно...све што ураде, а имају много јаку жељу, испадне као нека пародија. Кад би Шеки погледао овај клип вероватно би само прднуо не бих их ни удостојио логичког покушаја разумевања тога што су упрли да одраде. тааарик
иначе тек пре неки дан извалих ово
у суштини јако добра акција, али у њиховој изведби све је попримило дозу невероватног хумора. Од коментара посматрача ''пуцај у њега'', дедице од сто година који покушава да забоде демонстранта и да допринос напорима народне милицији, до победника и главне звезде господина милиционера...има по јутјубу и снимака из других углова, погледајте нећете зажалити
иначе тек пре неки дан извалих ово
у суштини јако добра акција, али у њиховој изведби све је попримило дозу невероватног хумора. Од коментара посматрача ''пуцај у њега'', дедице од сто година који покушава да забоде демонстранта и да допринос напорима народне милицији, до победника и главне звезде господина милиционера...има по јутјубу и снимака из других углова, погледајте нећете зажалити
"Бошњачки имбецили" којима је приоритет Шешељева пресуда умјесто да се баве неким другим љепшим и нормалнијим стварима, то је комплекс неописивих размјера..
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- UltrasDoras
meni je samo tužno da ovo rade i "poručuju" ljudi sa fakulteta bokte, aj i kontam fb ratnike, klince, nepismenu dijasporu, ali studenti pravnog fakulteta, akademski građani i ovakvu bljuvotinu snimiš i pustiš na net..?! pa ovdje stvarno nema napretka
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...