Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Realno, ovo je za dusevnu bolnicu, ali opet...
hahaha tragikomicno
"moram da skacem jer nisam cigan nazalost"
A Lola mu se igra sa zenom
"moram da skacem jer nisam cigan nazalost"
A Lola mu se igra sa zenom
prcko wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/a-sad-malo-o-fudbalu-ako-su-padali-real-mancester-roma-sto-ne-bi-i-taj-skenderbeg/183596
Kakva epska najava.
Meni je i dalje neverovatna ta srazmera novinara a i politicara koji su ostrasceni i navijaju za partizan i onih koji su ostrasceni i navijaju za Zvezdu.
Dakle kad bi gledali politiku i novinare, ispalo bi da je Zvezda neki levi klub a partizan najveci klub u drzavi, a dapace je obrnuto.
Skoro kad je Zvezda pukla u Evroligi u isto vreme i Partizan igrao u onom kupu lilijane ronketi ili cemu vec...i isti medij objavi Zvezda porazena katastrofalno a ono fazon minus 10 razlike, a u isto vreme Partizan gubi 20 razlike a isti medij, Partizan se lavovski bori. Prosto neverovatno.
Pocev od u92 sportskih novinara, zurnalista, mocartalista i raznih tegeltija, pantica, soskica...
Tako isto i politicari, pazi "nasi" na vlasti, Zvezdi sakom i kapom, a onda Partizan koji je fazon kao pred gasenjem, dovodi igrace koje smo mi dok su "njihovi" bili na vlasti mogli da dovedemo ali u kurcu , ma nismo mogli ni da mastamo.
U fudbalu im se navlaci, a nasi kao vode savez itd. neverovatno
brucelee wrote:Dakle kad bi gledali politiku i novinare, ispalo bi da je Zvezda neki levi klub a partizan najveci klub u drzavi, a dapace je obrnuto.
vi stvarno verujete u ove budalaštine?
bonus članak
http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/290 ... ona-evrope
- ultrastito
kao i vi u ove druge budalastine
inace, veceras rezultati:
zvezda - bamberg, nadam se oko +5 do +10 za nas
partizan - skenderbeg, laganih 2:0
arsenal - zvezda, nadam se da nece biti bolnog prizemljenja od tipa nekih 4:0
inace, veceras rezultati:
zvezda - bamberg, nadam se oko +5 do +10 za nas
partizan - skenderbeg, laganih 2:0
arsenal - zvezda, nadam se da nece biti bolnog prizemljenja od tipa nekih 4:0
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Rođaci wrote:brucelee wrote:Dakle kad bi gledali politiku i novinare, ispalo bi da je Zvezda neki levi klub a partizan najveci klub u drzavi, a dapace je obrnuto.
vi stvarno verujete u ove budalaštine?
bonus članak
http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/290 ... ona-evrope
Браћела у земљи где су Тегелтија и Пантић спортски новинари и имају своје шатро објективне емисије на телевизији, у земљи где сви новинари у92 су људи са југа или портпароли партизана, понављам није ни чудно кад као у блицу имаш Звездина катастрофа у Русији на минус 10, а Партизан се лавовски бори на минус 20 вести, а ми евролига а ви куп маринка роквића.
Просто ко пасуљ.
У баскету кукате, а доводите црнце које је евролигашка Звезда хтела, ми кад су ваши били играли са 4 играча и толико их имали под уговором.
Ћао воздра
u vreme Zmaga Sagadina i Pešića je bila kriza, je l?
Žurnal neguje sportsko novinarstvo? RTS koji je prenosio vas, a nas ne? cignaski Mondo i drugari?
ajde bre
Žurnal neguje sportsko novinarstvo? RTS koji je prenosio vas, a nas ne? cignaski Mondo i drugari?
ajde bre
Šta se dešava sa Koltonom Ajversonom??
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
- Занемарујем тактику
Бурус Ли ево ти објективно новинарство.
https://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-na-nivou-finala-lige-sampiona/183107
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Ovi se sprdaju sa našom inteligencijom. Intenzitet utakmice je bio na nivou prošlogodišnjeg finala Lige šampiona?? I, kakav je rezultat?? Majstore, nemoj se sprdati sa ovakvim informacijama. Šta, treba da uđete u anale duela protiv Arsenala kao tim koji je imao više ubrzanja, sprinteva i pretrčana metra?? Ne verujem šta sam pročitao i čega sam deo.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Rođaci wrote:u vreme Zmaga Sagadina i Pešića je bila kriza, je l?
To ono kad su Boris i ekipa postavljali svoje kadrove da uzimaju zelenaske kredite i sarane klub? A pa kako da zaboravimo taj zlatni period.
Sipa keš SNS u groblje baš obilno, više i ne kriju mezimče, ali džaba.
Занемарујем тактику wrote:Бурус Ли ево ти објективно новинарство.
to nema veze sa (ne)objektivnim novinarstvom.preneli su analizu zvezdinog pomocnog trenera, i ne samo oni.druga je stvar sto je sama analiza u najmanju ruku smesna.
a ovaj kreten albert je jasan pokazatelj sta kompleksi urade od coveka.kompleks ruznoce,kompleks niskog rasta, kompleks govorne mane i hungarski kompleks
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Ajde ako neko ima link za Partizana neka stavi ovde.
- ultrastito
au kakva utakmica! bravo zvezdo!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ЦЗ има сада бољи распоред за пролаз од Партизана.
Проблем је што овакав Ареснал, други тим, неће победити у Келну а добра је шанса да губе.
Било би прилично јадно да оба клуба испадну за пролеће после свега.
Иначе погледајте шансу Вилшира, када Ле Талек избацује са гол линије, како се излежава и лади јаја Стојковић. Било је ту још махања рукама док Арсеналови играчи пролазе по боковима али ЦЗ је добро одиграла. Имала је у првом полуврмеену неколико одличних прилика.
Канга је за шамар, то сам још раније рекао.
Проблем је што овакав Ареснал, други тим, неће победити у Келну а добра је шанса да губе.
Било би прилично јадно да оба клуба испадну за пролеће после свега.
Иначе погледајте шансу Вилшира, када Ле Талек избацује са гол линије, како се излежава и лади јаја Стојковић. Било је ту још махања рукама док Арсеналови играчи пролазе по боковима али ЦЗ је добро одиграла. Имала је у првом полуврмеену неколико одличних прилика.
Канга је за шамар, то сам још раније рекао.
01.11.1942.пре тачно 75 година у Штутгарту, на Нецкар стадиону,одиграна је пријатељска утакмица између Немачке и НДХ. Резултат је био 5:1(2:0) за Немачку. Утакмици је присуствовало 50.000 гледалаца.Пре утакмице са разгласа је спикер одушевљено клицао да су Немачке трупе ушле у Стаљинград (данашњи Волгоград).
Истина је да су 3 дана пре те утакмице СС трупе са 600 авиона напале Стаљинград,у једном дану погинуло је око 40.000 цивила.Током интонирања химни обе екипе држале су руку на горе (нацистички Хитлеровски поздрав), у ложи између осталих зликовци Адолф Ајхман и Рудолф Хес.Овом последњем одавали почаст за неку авионску акцију у Шкотској те године. Шеф делегације НДХ био је Богдан Цувај. На полувремену из авиона летели су летци којима се позивају гледаоци на Хитлеров митинг у Минхену 08.11.1942,где ће прославити пад Стаљинграда и прогласити окупацију целе Француске.
У саставу НДХ на поменутој утакмици дебитовао је Златко Чајковски, будући ас Партизана. Места у првих 11 имали су и голман Фрањо Глазер (бранио први вечити дерби за Партизан) и будући капитен Партизана Мирослав Мехо Брозовић.На клупи је остао Флоријан Матекало,будући творац Партизанових беба. Селектор НДХ био је Руди Хитрец.
A jok nego ce da zovu cigane na svecanosti...