Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Вести

Postby Nexon » Tue Oct 31, 2017 5:13 pm

Можда правно не али знам да су САД повукле признање Тајвана када су отварали Кину.

The Act does not recognize the terminology of "Republic of China" after 1 January 1979 as US recognizes People's Republic of China instead of Republic of China. With de-recognition of ROC, and acknowledging PRC's One China Policy, but not accepting PRC's claim on Taiwan

Овде је сада питање да ли ће ови наставити своју политику према КиМ?! Дакле, бриселски и други мање знани договори да се полако одвоји КиМ.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Oct 31, 2017 5:29 pm

tada je neki američki zvaničnik rekao da njih ne zanima pravo ako se kosi sa njihovim interesima, čak postoji i citat u udžbeniku za međunarodno javno pravo
probaću da nađem kako se tačno zvao čovek

CZBG

Postby CZBG » Tue Oct 31, 2017 5:49 pm

Rođaci wrote:tada je neki američki zvaničnik rekao da njih ne zanima pravo ako se kosi sa njihovim interesima, čak postoji i citat u udžbeniku za međunarodno javno pravo
probaću da nađem kako se tačno zvao čovek

чекај ок не могу да повуку али могу да донесу закон или указ да
(косовски) пасоши и личне не важе на њиховој територији и то је то

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Oct 31, 2017 6:05 pm

Трол потез века, дати Суринамдежанима да долазе у Србију с личном и да могу да студирају на буџету ко наши. Више су урадили за нас од Црногораца. Доналда да зове селектор нови.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Oct 31, 2017 6:32 pm

Eno ga dokument na B92, oni su napisali da povlače. NIje mi jasno kako im je palo na pamet da to napišu. Čekamo izjave stručnjaka za međunarodno javno pravo.

CZBG

Postby CZBG » Tue Oct 31, 2017 6:33 pm

Rođaci wrote:Eno ga dokument na B92, oni su napisali da povlače. NIje mi jasno kako im je palo na pamet da to napišu. Čekamo izjave stručnjaka za međunarodno javno pravo.

где си ти завршио правни? да није неки на ливади јебеш твоје право :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Oct 31, 2017 7:06 pm

zajedno sa Lunetom Šćekićem

niko

Postby niko » Tue Oct 31, 2017 7:06 pm

Image

MARKER

Postby MARKER » Tue Oct 31, 2017 10:38 pm

Нуклеарни, има ли неких вести ?

kajzersoze

Postby kajzersoze » Tue Oct 31, 2017 11:05 pm

Image

Слика званичног документа
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue Oct 31, 2017 11:14 pm

MARKER wrote:Нуклеарни, има ли неких вести ?

Нешто ситно,али ваља уживати у малим стварима, ја увек кажем.само немој да наздрављамо ,да се не љуте жене у црном с форума .

Nexon

Postby Nexon » Tue Oct 31, 2017 11:15 pm

Је л сада прекидамо оно у Бриселу? Само питам.
Елем, наставак вести изнад.

Ђаци у Црној Гори бране ћирилицу
В. К. | 31. октобар 2017. 21:02 | Коментара: 6

Транспарентом на коме је писало “Свети Петре, каљају ти лице, школа твоја нема ћирилице” гимназијалци школе која носи име пустињака цетињског на свој начин обележили су Дан школе

ДАНИЛОВГРАД - Транспарентом на коме је писало “Свети Петре, каљају ти лице, школа твоја нема ћирилице” гимназијалци школе која носи име пустињака цетињског на свој начин обележили су Дан школе 31. октобар, који је у црквеном календару означен црвеним словом као празник. Момци и девојке су послали поруку не само својим предавачима, него и актуелној власти у Црној Гори показујући да је на делу прогон ћирилице и српског језика.

Сала гимназије у уторак је одзвањала аплаузом ученика и професора који су се ту задесили.

- Браво, децо, свака част - чуло се од неких професора.

Уз истакнути транспарент гимназијалци су носили мајице са натписом “Ћирилица наше писмо”. Ова школа постала је позната и по томе што су њени ученици дан на 17. годишњицу бомбардовања Србије и Црне Горе обележили тако што су са разгласа школе пустили звук сирена за узбуну и бацали авионе од папира на којима је била исписана порука: “Да се не заборави”.

Хајде сада неки Васојевић да ми обајсни: зашто у Даниловграду?
Разумео бих Пљевља, Херцег Нови, Беране...тамо су Срби већина али у Даниловграду се изјашњава 20-25% да су Срби, није мало али није већина као у наведеним местима испред.

penzos

Postby penzos » Tue Oct 31, 2017 11:27 pm

Neko gaženje biciklista na Menhetnu, kažu islamski terorista.

навијај

Postby навијај » Tue Oct 31, 2017 11:37 pm

mungos

Postby mungos » Wed Nov 01, 2017 12:06 am

Nexon wrote:Хајде сада неки Васојевић да ми обајсни: зашто у Даниловграду?
Разумео бих Пљевља, Херцег Нови, Беране...тамо су Срби већина али у Даниловграду се изјашњава 20-25% да су Срби, није мало али није већина као у наведеним местима испред.

Главни разлог је управо тај што их има "само" толико. "Само" јер је то уклавном већи број свесних него у градовима у Србији што би их нашао. Тамо је 25%- 25%, овде на 95+ да ли има 25% ? Не би се кладио.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Wed Nov 01, 2017 1:52 am

Jel gledao neko velikog vodju na pinku? :mrgreen:
Kakav je to majstor, odredio voditelje, publiku, pitanja naroda, on vodio emisiju.. covek bre Putinu govori sta ovaj ne zeli da cuje, dok ga drugi eu lideri ne smeju da pogledaju u oci.. iznapusavao je Jia, on je otisao ponizen iz bg-a.. i popisan.. nista nismo prihvatili, sve smo odbili mi smo slobodna i nezavisna drzava..

A onda.. 6 meseci kasnije.. bum! Stolica u UN za Kosovo.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Wed Nov 01, 2017 11:14 am

Ja lično ne mogu da pojmim zašto neko ko nije njegov obožavatelj bezmozgaš/bot ne samo gleda nego i sluša njegove baljezgarije i to na smeću kao što je pink...šta je to, morbidna radoznalost, mazohizam koji se izgleda mnogima usadio pod kožu poslednjih decenija? Meni je fizički muka samo kad čujem bolesniku ime, a kamoli da još svesno tražim na vestima šta ima da kaže za televizor.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Nov 01, 2017 11:17 am

Ти баш не знаш да се забављаш.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

fedayn82

Postby fedayn82 » Wed Nov 01, 2017 11:21 am

Jel imao neki zapazen citat, nesto sto bi moglo da udje u domace i svetske udzbenike istorije?
Ниси храбар као Јагода!

Далтон

Postby Далтон » Wed Nov 01, 2017 11:23 am

Ultra Sarma wrote:Jel gledao neko velikog vodju na pinku? :mrgreen:
Kakav je to majstor, odredio voditelje, publiku, pitanja naroda, on vodio emisiju.. covek bre Putinu govori sta ovaj ne zeli da cuje, dok ga drugi eu lideri ne smeju da pogledaju u oci.. iznapusavao je Jia, on je otisao ponizen iz bg-a.. i popisan.. nista nismo prihvatili, sve smo odbili mi smo slobodna i nezavisna drzava..

A onda.. 6 meseci kasnije.. bum! Stolica u UN za Kosovo.

Maрадона
(Street Force / Curva Orientale)

Return to “Само опуштено”