Клопа
- pustinjska lisica
Re: Клопа
Палачинкарница Попај у Панчеву, људи оно је сан снова, какав Глумац, какав Пинокио.
Имаш нпр. палачинку с шунком, качкаваљем и неком од салата, а у ствари ту имаш једно 10 врста салата и можеш све да их ставиш ако о'ш. Ја сам ставио, руску, говеђу, пилећу и кикирики салату. Мало је рећи да сам се одрао
Имаш нпр. палачинку с шунком, качкаваљем и неком од салата, а у ствари ту имаш једно 10 врста салата и можеш све да их ставиш ако о'ш. Ја сам ставио, руску, говеђу, пилећу и кикирики салату. Мало је рећи да сам се одрао
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
pustinjska lisica wrote:Палачинкарница Попај у Панчеву, људи оно је сан снова, какав Глумац, какав Пинокио.
на шта то може да личи...сама помисао да једем палачинку са руском,говеђом,пилећом и кикирики салатом и на све то качкаваљем и шунком ме тера на пеглу...
Иначе јел има неки рибљи ресторанте у БГу а да нису земунски ресторани или пак Ренато или нека она олд скул пијачна верзија где може да се поједе риба...много волим рибу, али брате, још нисам нашао некога ко то ради како треба или је непечена да би грамажа била већа или није очишћена па једеш муљ или је неслана или је преслана а свакако нигде није било нешто свеже.
- ultrastito
pustinjska lisica wrote:Палачинкарница Попај у Панчеву, људи оно је сан снова, какав Глумац, какав Пинокио.
један од поноса панчевачке брзе хране хвала, хвала
иначе од предлога за храну у панчеву:
- пица - њујорк слајс
- роштиљ - буба или кева
- ресторани - ветрењача/борнео
цене и више него приступачне, храна лудило добра!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- јахач магле
brucelee wrote:pustinjska lisica wrote:Палачинкарница Попај у Панчеву, људи оно је сан снова, какав Глумац, какав Пинокио.
на шта то може да личи...сама помисао да једем палачинку са руском,говеђом,пилећом и кикирики салатом и на све то качкаваљем и шунком ме тера на пеглу...
Иначе јел има неки рибљи ресторанте у БГу а да нису земунски ресторани или пак Ренато или нека она олд скул пијачна верзија где може да се поједе риба...много волим рибу, али брате, још нисам нашао некога ко то ради како треба или је непечена да би грамажа била већа или није очишћена па једеш муљ или је неслана или је преслана а свакако нигде није било нешто свеже.
Није баш у Београду, али са рестораном Прича у Новим Бановцима нема грешке. Вреди да се запуца тамо због клопе.
...Сијају звезде као очи конобарице...
Marina. Odlicna klopa. Ako mislimo na isto mesto. Deveriku spremaju fantadticno, a cena smesna, 600 din je kilo. Smudj i Keciga isto idlicni.Riblja corba vrhunska. Imaju i domacu sljivu dobru.Rođaci wrote:ima u Višnjici, jebem li ga kako se zove
skroz uz Dunav
kečiga, smuđ, šaran, som, ma sjajan izbor
imaju i riblje čvarke, riblju paštetu itd, sve te zajebancije
cene pristojne, mesto nikakav fenseraj, odlično
Mislim se zove Na kraju sveta, negde posle okretnice 32ke.
Imaš i riblji restoran Polet na Cvetnom trgu, postoji sto godina, uvek bio dobar. E sad znam da jedno vreme nije radio, pa ne znam da li je možda neko preuzeo, valjda se nisu iskvarili.
Imaš i riblji restoran Polet na Cvetnom trgu, postoji sto godina, uvek bio dobar. E sad znam da jedno vreme nije radio, pa ne znam da li je možda neko preuzeo, valjda se nisu iskvarili.
brucelee wrote:Иначе јел има неки рибљи ресторанте у БГу а да нису земунски ресторани или пак Ренато или нека она олд скул пијачна верзија где може да се поједе риба...много волим рибу, али брате, још нисам нашао некога ко то ради како треба или је непечена да би грамажа била већа или није очишћена па једеш муљ или је неслана или је преслана а свакако нигде није било нешто свеже.
Nije brate riblji restoran ali je ribarnica i to vrhunska. Za sve vazi: Iza Nislije udjete u Palilulsku pijacu i trazite ribara Stevu, on je odmah desno posle tog malog ulaza. Cene pristupacne, hrana odlicna, tu je covek vec 30 godina...kad se sprijateljite sa njim posle par dolazaka, vodice vas dole u T-PUB na pivo i prekoputa u onu malu kafanu na vinjak
Tilt wrote:Hvala Rajku i hvala za Rajka.
Gurmanska+3ćevapa+2uštipka+pomfrit+šopska+2niška=1300 din.
Odličan.
Prva liga roštilj. Kažu da su specijalitet rebarca u kajmaku, ali to ću sledeći put da degustiram.
Dakle "kod Rajka", Kazandžijsko sokače.