Postby tizlabor » Tue Oct 10, 2017 7:52 am
Nasem reprezentativnom fudbalu ce da krene kada se prekine bolestan niz,prenosen sa kolena na koleno,ja igram u Celziju/Sitiju/kod Fergusona/u Interu/Milanu/Realu picke materine vise lepe.
Ako Matic decko izdrzi da sam prekine taj niz,posto ce ga ova dva bolesnika na sve nacine pokusati da zaraze sa istim,onda svaka cast njemu ali postoji opasnost da zaraze nekog drugog(mada srecom i nemamo drugu zvezdu tog tipa koja moze to da nastavi).
Ali resenje je da se,uz sve drzavne pocasti,da dodju Vucic i Dodik cela vlada i parlament,dase iskopa Toma da im podeli ordenje,da se karte podele uz pastetu u maksiju,ma da se botovima snsovim da po 2000,da dodje 60 000 ljudi i da se JEBENI KOLAROV I JEBENI IVANOVIC BANE OPROSTE OD DRZAVNOG TIMA!!!
Nasa odbrana zbog Ivanovica nemoze da napravi ofsajd zamku,protiv austrije smo prvi gol primili jer je debil sa kubikom u guzici kasnio 3 metra,sinoc je isto u prvom poluvremenu na isti nacin zaspo srecom lopta bila jaka pa je ni Gruzin nije stigo.
Ovaj drugi namazani svim bojama ne radi nista osim sto smeta.Prvo poluvreme,Ljajic na krilu igrac ispred njega dodje Kolarovcina stane dva metra iza njega i trazi mu loptu.U tom trenutku u dubini protivnicke odbrane sa te strane prilaze jos dva igraca,Ljajic mu da loptu onaj prvi igrac izadje i pokrije Ljajica i nama je napad sa te strane zavrsen bato moj,nema nade za dalji prolaz.Ali eto ja sam saaaaaaam pa mi daj loptu.DEEEBILUUU PRODJI,PROTRCI,USPRINTAJ BEK SI PICKA TI MATERINA ISTETOVIRANA.Da sam na Ljajicevom mestu posle druge takve situacije(a bilo ih je bar 5)gadjo bi ga loptom u nos i otero u tri picke materine debilne.
To ponasanje njih dvojica su dobili od Vidica,isti od Stankovica,on od Mihajlovica(karma je kurva pa ga je njegovo nasledje posle kostalo kad je bio trener u reprezentaciji),Savicevica i Mijatovica,oni od Piksija....itd itd itd.
Dok se to ne prekine...nema boljitka.
ako se ovako ode donecemo jedan bod otuda osvojen protiv uvek neugodne juzne Koreje!