Репрезентација Србије
-
Re: Репрезентација Србије
nasi sektori su F i A.
inace je otislo oko 40.000 ulaznica i austrijanci pretpostavljaju da je sigurno vise od pola otislo navijacima Srbije
inace je otislo oko 40.000 ulaznica i austrijanci pretpostavljaju da je sigurno vise od pola otislo navijacima Srbije
- grobarizsrpske
Колико сам успио сазнати доста српских навијача је карте узимало и у сектору Ц.
јел има неких добрих слика?
Da li neko zna da li ce neko od srpskih navijaca bodriti rukometase u Hr? Kako se priblizilo EP setio sam se da su Hrvati imali dobru podrsku kada su igrali u Srbiji. Izgleda da se necemo brukati samo na terenu. Ja sam inace pokusao jos u oktobru mesecu da preko saveza dobijen neke informacije oko karata i slicno medjutim nista.
Ако вас занима зашто је Банету Ивановићу одузета капитенска трака репрезентације Србије:
Одузета му је јер је јавно, више пута, зимус хвалио Славољуба Муслина и рекао да је он (Муслин) најзаслужнији за пласман репрезентације на СП. Такође је рекао да је са њим имао одличну сарадњу и да се он бунио када су га сменили. Кокеза и Крстајић, који су у добрим односима, су сујетни људи и гледају да гурају ствари како њима одговарају, тако да оно.
Сазнао је да му је трака одузета тек за време ручка када му је то Крстајић рекао. Ништа пре тога није знао ни он, ни остали играчи у репрезентацији. Такође, има ту пар играча који нису били задовољни тиме како је Бане као капитен предводио репрезентацију.
Да је Матићу дата трака па 'ајде, да се некако прогута све ово, али је трака дата човеку кога боли лево јаје за репрезентацију и да се труди за исту. Видели сте и сами његове партије у прошлости. Да капитен буде Коларов који се више труди да испије алкохол на Фристајлеру него да гине за национални дрес.
Свакако је ово велика срамота и неправда према Браниславу Ивановићу, а Бане је рекао да да је ово сазнао пре прозивке, не би ни дошао на исту илити се не би одазвао позиву.
Чисто да знате прави разлог случаја ''трака''.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
fuck_off wrote:Ако вас занима зашто је Банету Ивановићу одузета капитенска трака репрезентације Србије:
Одузета му је јер је јавно, више пута, зимус хвалио Славољуба Муслина и рекао да је он (Муслин) најзаслужнији за пласман репрезентације на СП. Такође је рекао да је са њим имао одличну сарадњу и да се он бунио када су га сменили. Кокеза и Крстајић, који су у добрим односима, су сујетни људи и гледају да гурају ствари како њима одговарају, тако да оно.
Сазнао је да му је трака одузета тек за време ручка када му је то Крстајић рекао. Ништа пре тога није знао ни он, ни остали играчи у репрезентацији. Такође, има ту пар играча који нису били задовољни тиме како је Бане као капитен предводио репрезентацију.
Да је Матићу дата трака па 'ајде, да се некако прогута све ово, али је трака дата човеку кога боли лево јаје за репрезентацију и да се труди за исту. Видели сте и сами његове партије у прошлости. Да капитен буде Коларов који се више труди да испије алкохол на Фристајлеру него да гине за национални дрес.
Свакако је ово велика срамота и неправда према Браниславу Ивановићу, а Бане је рекао да да је ово сазнао пре прозивке, не би ни дошао на исту илити се не би одазвао позиву.
Чисто да знате прави разлог случаја ''трака''.
Lepo.. A koji je izvor?
Кампови репрезентација на мундијалу
-
Milorad Kosanovic novi trener reprezentacije. Ujedno ostaje i trener Napretka iz Krusevca.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
- pustinjska lisica
A?
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
-
To procitah juce na srbijasport.net. Ali sada vec sumnjam da je info tacan, objavile bi sve novine do sad.
Да ли је неко планирао да иде на Румунију-Србију 14.10
И да задња лига си и даље волим те
-
Kako doci do karata za utakmicu protiv CG ili Rumunije? Od saveza nema 'leba. I gde se igra u Rumuniji?
svuda.prisutan wrote:Kako doci do karata za utakmicu protiv CG ili Rumunije? Od saveza nema 'leba. I gde se igra u Rumuniji?
Arena Națională - Bucharest 14/10/2018
Group Stage - League C - Group 4
15.00
З В Е З Д А Л Е !
- Bruno Sulak
Crna Gora - Srbija
Румунија-Србија
Нас 15 из Бања Луке и пар момака из Земуна са нама
Нас 15 из Бања Луке и пар момака из Земуна са нама
И да задња лига си и даље волим те
- Bruno Sulak
Eee, a kakvo je gostovanje u Rumuniji bilo pre par godina... Svi jedva čekali da idu. Bila je i ona tuča kad je, čini mi se Zemunac, branio našu zastavu od redara.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.