Душевна болница
Re: Душевна болница
Рођаче, ене ти га Богдан снимио песму са ТХЦФ, фак јеааа
)))

slepčina
Josh Barnett je jedini gospodin od svih tih sportista kljakavih
Josh Barnett je jedini gospodin od svih tih sportista kljakavih

doduše
može ovako nešto
ali ti domaći ložači, no way Pedro
može ovako nešto
ali ti domaći ložači, no way Pedro
Људи, неки квиз на б92, и стартују лика можда 25-26 година... Кад се нисам обесио брате, је л реално да неко не зна одговор на питања : како се зове маторац који је направио Пинокиа, колико има поља шаховска табла, ко је написао поп ћира поп спира, чиме се мери притисак, ко је певао као трећи поред карераса и пласидо доминга...брате, ниједно питање није знао
Аууу, попиздео само, је л реално друже... Око чега се ја нервирам... Ајде да има 16-17 год, боли га туки, ајде да има 65,тек га боли туки, ал брате
Аууу, попиздео само, је л реално друже... Око чега се ја нервирам... Ајде да има 16-17 год, боли га туки, ајде да има 65,тек га боли туки, ал брате
Odgovor na prvo pitanje Pinoče ? Salim se, Djapeto.Vinz wrote:Људи, неки квиз на б92, и стартују лика можда 25-26 година... Кад се нисам обесио брате, је л реално да неко не зна одговор на питања : како се зове маторац који је направио Пинокиа, колико има поља шаховска табла, ко је написао поп ћира поп спира, чиме се мери притисак, ко је певао као трећи поред карераса и пласидо доминга...брате, ниједно питање није знао
Ovo ostalo ne znam hahahahahhaha
A inače svi slušamo operu pa znamo za Pavarotija. Ja bi lupio njega jer samo njega i znam, za ovu dvojicu nikad čuo...
Па добро, нема везе, јебеш Паваротија... Ал стао лик и за шаховску таблу и каже има 8 у једном реду и 8 у другом и тако и други играч, то је 32...и мислим да има између празан један или два реда, значи или 40 или 48...па немој ме јебати да ниси видео шаховску таблу са фигурама, јебеш оперу... Не знам, серем вероватно... Нек смо здраво 

А па можда када се кутија преклопи добије се 32 поља на једној и 32 на другој страни. Празнина је са унутрашње стране.
(Street Force / Curva Orientale)
- Кудрави Гаучос
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Bio ja na tim stolicama, nikad lakših 15 hiljada....
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
Gledao sam 2 lika u Subotici u tom kvizu. Jedan je prso, drugi uzeo baš 15. Ako si ti onaj nadrogirani u spidu, onda sam te gledao 

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Kojim danima i u koliko je taj kviz?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Ne. U mojoj epizodi smo obojca uzeli keš.Brdja wrote:Gledao sam 2 lika u Subotici u tom kvizu. Jedan je prso, drugi uzeo baš 15. Ako si ti onaj nadrogirani u spidu, onda sam te gledao
svaka moja slabost je sigurno prolazna
Imaju vise hashtagova za ovu akciju nego drva sto su doneli.
U poslednje vreme upoznajem dosta Rusa i u principu ne volim da generalizujem ali trenutno su mi broj jedan po pitanju nekulture, nevaspitanja, lošeg ponašanja... Sve u svemu, odvratni. Nisam upoznao jednog jedinog Rusa da možeš da kažeš za njega da je ok čovek. Muško, žensko, staro mlado, svi su isti. Ne kažem da ih nema normalnih ali ja nisam sreo niti upoznao.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Pa nismo mi dzaba "mali Rusi", isti smo.
Možda sam previše subjektivan ali naši ljudi kad odu u inostranstvo nisu takvi sa ponašanjem. Uvek ima izuzetaka, naravno. Jbt, pa došao si u drugu zemlju, da li je moguće da ne znaš ni jedan jezik osim ruskog?!
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Brdja wrote:Možda sam previše subjektivan ali naši ljudi kad odu u inostranstvo nisu takvi sa ponašanjem. Uvek ima izuzetaka, naravno. Jbt, pa došao si u drugu zemlju, da li je moguće da ne znaš ni jedan jezik osim ruskog?!
Зато што је нашем човеку животни сан да постане власник аусвајза и дође у стари крај са аутом и таблицама онтарио и пита : "Како се код вас каже анјн " ?
У осталом ти си овде махао аусвајзом, тако да мислим да ти је све јасно