Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kit_Karson

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Kit_Karson » Sat Oct 07, 2017 1:14 pm

Џими Заказака wrote:Нигде не могу да нађем текст, па чак ни коментар на неком порталу који би се мало позабавио калкулацијама.

https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 16213.html

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Oct 07, 2017 1:42 pm

povrh svega, ljudi i dalje misle da je Antić trenerski genije
to je van pameti

Далтон

Postby Далтон » Sat Oct 07, 2017 2:10 pm

3000 za Murinja.
(Street Force / Curva Orientale)

pertla

Postby pertla » Sat Oct 07, 2017 2:29 pm

Rođaci wrote:povrh svega, ljudi i dalje misle da je Antić trenerski genije
to je van pameti

Covek je trazio od igraca da ga zovu mister,toliko o njemu.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Sat Oct 07, 2017 2:59 pm

Игра је синоћ била очајна, толико је било лоше да не вреди улазити у дубљу анализу. Али дајте мало реалности, једна Холандија не иде на светско, шампион Европе ће можда у бараж, Аргентина се бори за бараж итд. а ви очекујете да се ми шетамо кроз квалификације. Ми једноставно нисмо фудбалска нација, немамо квалитет за запаженије резултате, с тим се морамо помирити и сваки успех репрезентације као што је пласман на СП СЛАВИТИ. А кад би се мерило по подршци репрезентацији онда би требали да будемо испод Сан Марина. Ове што предлажу празне стадионе, звиждуке од првог минута, бих упитао да ли тако протестују против својих клубова, лоповских управа, намештених утакмица у циркусу од првенства? И која је поента навијача ако је ту само да подели радост, а да не узима свој део туге? У чему је драж?
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Nexon

Postby Nexon » Sat Oct 07, 2017 3:05 pm

DRINK wrote:Искрено, јебе ми се за Хрвате и њихову групу, гледам у своју.. Ове идиоте треба да сачека пун стадион против Грузије, пун! И онда када излазе, крену увреде и звиждуци и напусти се стадион... Е, за то треба прво да имамо нормалну државу, нормалне људе у њој, а потшо ни ми нисмо ништа бољи од тих фудбалера, ако победе Грузију, биће шампиони, и ово ће бити представљен као велики успех... И онда долази та Русија где ћемо међу првима да се вратимо кући, јер фудбалери су имали лошу недељу, а самим тим што су отишли у Русију је успех.. Малоумници без стида, то су они.. Један Богдановић плаче и извињава се нацији због сребра, а ови... Немам речи. И онда опет на старт, све из почетка.. Пропустимо пар првенстава и одемо кад нам се посрећи група као и овде.

Треба их подржати ако засеру биће времена за све. Сада их треба подржати, нека оду на СП јер су у нашој групи други били још лошији.
Људи треба да дођи и да навијају за Србију.
Наравно да су се усрали јуче у Бечу тога се и бојим против Грузије јер ће атмосфера бити неповољнија за њих.

Krki PFC

Postby Krki PFC » Sat Oct 07, 2017 3:39 pm

Kakav je Muslin genije. U onakvom nesrecnom mecu dodjes do neresenog i sa tim rezultatom dosta ti i iks sa Gruzijom, on uvodi Prijovica da pobedimo, a do tada smo zasluzili pet da primimo. Trebao je da uvede jos jednog nazad, bar da cuva tragicnog Baneta Ivanovica.

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Sat Oct 07, 2017 3:40 pm

Репстација је искрено често боље и растерећеније играла у гостима. Мајстори смо да надрукамо притисак, нарочито пред почетак неког ретког великог такмичења на које се пласирамо (као 2006. и 2010)
Откад ја пратим или се звиждало химни или појединим играчима чим пипну лопту. Можда зато и толико дуго и нисмо победили ниједну селекцију из најбољих 10. Наравно и ове небулозне и пичкарске изјаве, попут Ивановићеве синоћ и после утакмице с Велсом код нас, како су се усрали подршке, немају везе с мозгом. Не памтим скоро боље навијање од оног синоћ или боље отпевану химну, да се не иде са певањем испред музике. Плашим се само да се не понови нека Естонија у понедељак, далеко било.

čompika

Postby čompika » Sat Oct 07, 2017 3:48 pm

Cele kvalifikacije igramo mlako, imali smo više sreće nego pameti. Posle ove tekme me iskreno zabole kurac za ponedeljak, pogledaću uveče rezultat na teletekstu i jebe mi se tačno. Jebeni slepci, najgore je što ako se plasiramo Vučić će im sagraditi onaj bespotrebni stadion, ničim zaslužen.

Swallow

Postby Swallow » Sat Oct 07, 2017 4:14 pm

pertla wrote:
to je van pameti

To je inače jedini čovek koji je iskreno želeo dobro srpskom fudbalu, zato i nije opstao jer bratijama nije odgovarao, a vi sada vidite šta pišete i dokle seže vaš idiotizam.

Занемарујем тактику wrote:Игра је синоћ била очајна, толико је било лоше да не вреди улазити у дубљу анализу. Али дајте мало реалности, једна Холандија не иде на светско, шампион Европе ће можда у бараж, Аргентина се бори за бараж итд. а ви очекујете да се ми шетамо кроз квалификације. Ми једноставно нисмо фудбалска нација, немамо квалитет за запаженије резултате, с тим се морамо помирити и сваки успех репрезентације као што је пласман на СП СЛАВИТИ. А кад би се мерило по подршци репрезентацији онда би требали да будемо испод Сан Марина. Ове што предлажу празне стадионе, звиждуке од првог минута, бих упитао да ли тако протестују против својих клубова, лоповских управа, намештених утакмица у циркусу од првенства? И која је поента навијача ако је ту само да подели радост, а да не узима свој део туге? У чему је драж?

Potpis!

Neapoli

Postby Neapoli » Sat Oct 07, 2017 4:31 pm

Misljenja sam da rutiniramo Gruziju u ponedeljak, na neki individualni kvalitet pojedinaca.

Nepotrebna svadbarska atmosfera do juce, nepotrebna panika do ponedeljka.

Edit:i da, gastosi objasnili domacim lelemudima kako se peva himna

riper

Postby riper » Sat Oct 07, 2017 4:58 pm

Slazem se da podrska treba da bude dok god ima sanse da se plasiraju, a pod tim podrazumevam podrsku na stadionu. Ovde mi se samo ne svidja uporedjivanje sa kiksevima Holandije i Argentine. Tim reprezentacijama ce se mozda desiti da propuste veliko takmicenje, ali to je kod njih redak izuzetak dok je kod nas to pravilo. Kod nas je slucajnost, incident kada se plasiramo.

Da se ne ponavljam kakva je ovo grupa i slicno, mnogo puta smo sve pretresli.

Inace kada je kritika reprezentnacije u pitanju, zaista ne znam zasto su fudbaleri svete krave, zasticena vrsta. Na prvi kiks odbojkasa sahranjivali smo srpsku odbojku, a da ne pominjem koliko smo puta sahranjivali srpsku kosarku kada se borimo za plasman od petog do osmog vesta na nekom takmicenju. Ali ovima ne smemo nista da kazemo.

Ono sto je meni u secanju je recimo nastup Engleske 2010. u Juznoj Africi. Da ste videli to lozenje nacije, mi smo male bebe. Onda kada ih je drknula Nemacka kada je krenulo kasapljenje, bukvalno su mediji i javnost svakom ponaosob jebali kevu. Jedini ko je hteo da se brani je Runi koji je igrao suprotno svim preporukama doktora, sa povredjenim zglobom. Rekao je nesto tipa: "Mislim da nismo zasluzili da nas toliko pljuju. Igrao sam sa povredom rizikovao sam karijeru za ovu reprezentaciju...".

Odgovor i medija i javnosti je bio tipa-ma ko ti jebe mater primas milione da bi jurio za loptom a kukas da ti je ugrozena karijera zbog reprezentacije. Naduvali su ga kurcem najstrasnije. I ponavljam, ne mislim tu na trolove po komentarima, nego bukvalno novinarske naslove gde su im se najebavali milosne majke. Ovi su samo cutali ko popisani (osim pomenutog "ispada" Runija). Ali ovde ce posle nekih kritika izaci neki Kolarov da se zali kako ih javnost lose tretira ili kako su zasluzili vecu podrsku. Ma mars bre u picku materinu.

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Oct 07, 2017 5:13 pm

Nemačka ih je drknula tako što je sudija oteo čist gol na 2:1
govna kobasičarska odvratna

a Antara veliki stručnjak
pobedili Austriju, Litvaniju i Rumuniju, ne zna se ko je veća sila
od Francuske izgubili u Parizu, pa se bunkerisali u Beogradu sa igračem više posle penala koji smo dobili tako što je Žigić simulirao
onda popušili sve prijateljske, popušili od Gane, dobili Nemačku sa više sreće nego Cigani protiv Kelna i onda popušili od Australije
stvarno trenerski genije

Nexon

Postby Nexon » Sat Oct 07, 2017 5:21 pm

Да ли ће Кокеза морати да рескира пар милиончета еврића да би зарадио толико остаје да се види.
Ко ономад када је Толе мафија премирао Румуне а ови дебили на терену им увалили 5 комада, Румунили полудели. Било довољно 2-3 комада али сељанија удара до краја...

Антић је имао више среће да се пласира на СП 2010 од Муслина ако то уради. Муслин је имао среће код одређених резултата у групи који нису имали везе са нама, то је имао и Антић, али није имао толико среће у директним утакмицама као Антић. Примера ради, Аустрија и Француска су требали да имају бољи резултат у Београду по игри. Француска нас убила са играчем мање скоро целу утакмицу, уваљали смо га из сумњивог једанаестерца.

Nexon

Postby Nexon » Sat Oct 07, 2017 5:26 pm

Rođaci wrote:Nemačka ih je drknula tako što je sudija oteo čist gol na 2:1
govna kobasičarska odvratna

a Antara veliki stručnjak
pobedili Austriju, Litvaniju i Rumuniju, ne zna se ko je veća sila
od Francuske izgubili u Parizu, pa se bunkerisali u Beogradu sa igračem više posle penala koji smo dobili tako što je Žigić simulirao
onda popušili sve prijateljske, popušili od Gane, dobili Nemačku sa više sreće nego Cigani protiv Kelna i onda popušili od Australije
stvarno trenerski genije

То против Немачке је исто било уз играча више ако се сећам. Каква је то паника била. Швабе са 10 играча нас стискају као да имајуу 15, добију једанаестерац(мислим да је то по нашој традицији била нека дебилана од стране Видића), Стојковић одбрани, одбитак улетање Суботића блокира...какав је оно хркљуш био са наше стране са играчем више и на крају добијемо уз гомилу среће и прекинемо огроман низ шваба у групној фази СП. Жива писао анализе по таблама.
Наравно, против ретардираних кенгура(који су практично били испали, као јуче Аустрија) промашујемо прилике у првом полувремену и зна се шта следи.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Sat Oct 07, 2017 5:35 pm

riper wrote:Na prvi kiks odbojkasa sahranjivali smo srpsku odbojku, a da ne pominjem koliko smo puta sahranjivali srpsku kosarku kada se borimo za plasman od petog do osmog vesta na nekom takmicenju.

Зато што смо незахвална говна, и то нам је национална особина што се тиче спорта. А упоређивање са Аргентином и Холандијом је итекако на месту јер су једни двоструки светски шампиони, а други троструки вицепрваци света. А ко смо ми? Рачунајући и СФРЈ неколико озбиљнијих излета.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Swallow

Postby Swallow » Sat Oct 07, 2017 6:41 pm

@zanemarujem taktiku

Upravo tako, istorijski gola govna kada je fudbal u pitanju a nešto se tripujemo da smo bitni i veliki, samo ne znam zbog čega, moguće da to povlači korene iz daleke 1991-e i mešanje osvajača kupa šampiona sa nacionalnim fudbalom.Onog dana kada shvatimo da smo nebitni i mali i kada prestanemo da nosinom paramo oblake i krenemo sa zemlje, možda nam krene bolje.

pertla

Postby pertla » Sat Oct 07, 2017 7:00 pm

Swallow wrote:
pertla wrote:
to je van pameti

To je inače jedini čovek koji je iskreno želeo dobro srpskom fudbalu, zato i nije opstao jer bratijama nije odgovarao, a vi sada vidite šta pišete i dokle seže vaš idiotizam.

kao prvo nema potrebe da se vredjamo.kao drugo, otkud ti znas da je covek zeleo dobro srpskom fudbalu?zato sto ti kazes da je tako?vazi.boli me kurac sto se svadjao sa toletom, sigurno nije zbog srpskog fudbala i navijaca vec zbog svoje bulje, koju bi sigurno negde uvalio kad je takav fudbalski mag.svaka cast za raniju trenersku karijeru(nije mala stvar trenirati real, barsu i atletiko), ali on u ozbiljnom svetskom fudbalu ne postoji vec dugo vremena kao ime od iole nekog znacaja, a cinjenica da je trazio da ga zovu mister dovoljno govori o tome kakvo je iskompleksirano govedo.

mi smo kurac i bicemo uvek kurac u fudbalu, zato sto je to sport/biznis gde se vrte velike pare, a kad se vrte velike pare vrte se i veliki lopovi, secikese i ostali sljam, a u tome smo sigurno prvaci sveta.svi veliki klubovi na svetu su kompanije za pravljenje para, koji izmedju ostalog i igraju neka takmicenja pa ih s vremena na vreme osvoje.a srbin vise voli da klepi 10 000 na kvarno odmah, nego da zaradi 100 000 za tri godine.sirotinjski mentalitet, jbg

јахач магле

Postby јахач магле » Sat Oct 07, 2017 7:36 pm

Каква се екипа скупила на утакмици, пораз је био неизбежан.

tapatalk_1507397624115.jpeg
tapatalk_1507397624115.jpeg (45.13 KiB) Viewed 10701 times
...Сијају звезде као очи конобарице...

pertla

Postby pertla » Sat Oct 07, 2017 8:37 pm

gde je taj isis kad je najpotrebniji...nesa slina i sava majmun, gospodnja silo...

Return to “Само опуштено”