Спортске вести и занимљивости
-
Re: Спортске вести и занимљивости
Koji kriminal u odbrani, ono je jezivo!!! Sreca nasa (valjda), pa docekujemo Gruziju. Ali realno, igramo ocajno kroz cele kvalifikacije, da mi lepo odigramo neresno sa Gruzijom, budemo drugi u grupi, i igramo baraz sa ustasama. Muslin je govno!!! Jebala ga njegova formacija, popisam mu se na njegovu filozofiju. Nek ispadnemo, i nek dobije otkaz. Bolje sad, nego u Rusiji kada budemo primili 6 komada (od nekoga cemo sigurno).
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ако одемо са Муслином на првенство, обрукаћемо се као никад... Људи, он бре игра тактику и поставку која нама најмање одговара... Жманке мајмунко ваљда рекао да ће следеће недеље бити конференција, па ће рећи шта се дешава са Милинковићем, живо ме интересује
Murinjo imao šta da nauči od Slavoljuba

Šta reći, koju posluku porati... Mi smo svetlosnim godinama daleko od modernog fudbala. A mentalitet je tek za jednu ozbiljnu studiju slučaja.
Znači kad sam video one natpise o haosu u austrijskoj reprezentaciji i sl. tačno sam znao šta sledi.
Slepci, useru se u toliko ljudi koji su se iscimali da dodju. Čuješ onako moćno otpevanu himnu i izadješ na teren sa ciljem da prebacuješ loptu na protivnikovu polovinu čekajući da se samouništi...
Kolarov drka na svoje nogice 1/1

Šta reći, koju posluku porati... Mi smo svetlosnim godinama daleko od modernog fudbala. A mentalitet je tek za jednu ozbiljnu studiju slučaja.
Znači kad sam video one natpise o haosu u austrijskoj reprezentaciji i sl. tačno sam znao šta sledi.
Slepci, useru se u toliko ljudi koji su se iscimali da dodju. Čuješ onako moćno otpevanu himnu i izadješ na teren sa ciljem da prebacuješ loptu na protivnikovu polovinu čekajući da se samouništi...
Kolarov drka na svoje nogice 1/1
- Џими Заказака
Нигде не могу да нађем текст, па чак ни коментар на неком порталу који би се мало позабавио калкулацијама.

Нас и реми против Грузије води директно ако Велс-Ирска заврши Х2. У случају ремија тамо, ја мислим да ми чак можемо и да изгубимо 1 разлике јер бисмо имали исти број бодова, исти међусобни скор и исту гол разлику као Велс, а онда се ваљда гледа ко је дао више голова.
Већа нам је шанса да нас Ирци погурају него да добијемо Грузију. Већ видим текму, паралише их притисак, 0:0 полувреме, нервоза, набијање дугим лоптама... још да нам неки курац-швили учачка из прекида, биће весело...

Нас и реми против Грузије води директно ако Велс-Ирска заврши Х2. У случају ремија тамо, ја мислим да ми чак можемо и да изгубимо 1 разлике јер бисмо имали исти број бодова, исти међусобни скор и исту гол разлику као Велс, а онда се ваљда гледа ко је дао више голова.
Већа нам је шанса да нас Ирци погурају него да добијемо Грузију. Већ видим текму, паралише их притисак, 0:0 полувреме, нервоза, набијање дугим лоптама... још да нам неки курац-швили учачка из прекида, биће весело...
bice malo zategnuto ali ipak idemo na svetsko ali nisam sigiran da ce se ono odrzati u rusiji,ocekujem prebacivanje domacinstva iz politickih razloga na neki japan ili tako neku azijsku zemlju, ili bas ako se bude odrzavalao u rusiji bojkot bar 5 reprezentacija.Ne deluje mi da ce ih tako lako ostaviti svet na miru.
Ima i fora da najslabiji drugiolasirani ne ide u baraž. I tu se kolje naša grupa sa Grcima (a oni imaju sigurne bodove pa ce biti ispred) i u grupi gde je Škotska (ako Škotska pobedi Sloveniju u gostima bice ispred). Tako da može da se desi da baš iz naše grupe drugoplasirani ne udje u baraž.
I hrvati su u kombinaciji. Nmg sad da vadim njihove bodove pošto sam na telefonu.
I hrvati su u kombinaciji. Nmg sad da vadim njihove bodove pošto sam na telefonu.
Tilt wrote:Ima i fora da najslabiji drugiolasirani ne ide u baraž. I tu se kolje naša grupa sa Grcima (a oni imaju sigurne bodove pa ce biti ispred) i u grupi gde je Škotska (ako Škotska pobedi Sloveniju u gostima bice ispred). Tako da može da se desi da baš iz naše grupe drugoplasirani ne udje u baraž.
Ујке лако могу да испадну као најгори други ако не победе у Украјини. Тамо ће бити занимљиво јер оба тима морају да победе за бараж пошто Исланд игра кући против неких јадника и довољан им је бод за прво место а нерешено их лако избацује и из баража.
Ми можемо да прођемо као први са минималним поразом ако Велс-Ирска одиграју нерешено. Да смо освојили 1 бод у Бечу скоро сигурно би ишли и са бодом јер би тада Велс морао да победи са 3 разлике и више да би нас избацили али то се више не важи.
Знајући наше играче, они су се већ погубили и биће јако тешко ако не затворимо пре утакмице.
Last edited by Nexon on Sat Oct 07, 2017 10:23 am, edited 1 time in total.
Tilt wrote:Ima i fora da najslabiji drugiolasirani ne ide u baraž. I tu se kolje naša grupa sa Grcima (a oni imaju sigurne bodove pa ce biti ispred) i u grupi gde je Škotska (ako Škotska pobedi Sloveniju u gostima bice ispred). Tako da može da se desi da baš iz naše grupe drugoplasirani ne udje u baraž.
Iskreno moj rezime, da nije bilo mustafe juce bila bi petarda ako ne i vise. Neko se i pre tebe ispricao za ujake. Kroz kfalifikacije sam i njih malo ispratio i atmosferu u HNSu. Ni oni nisu u zavidnom polozaju. Nesumicno da imaju mnogo tezu grupu od nas ali i kiksove kakve nisam ocekivao od njih iako mislim da imaju jedno 3 puta jaci tim od ovih nasih baletana. Ljudi jebu mamu HNSu pogotovo nakon jucerasnjeg remija sa Finskom, poraza od Turaka i Islanda. Sada idu u Ukrajnu 9. Oktobra.

(Street Force / Curva Orientale)
мени је мука од фудбалске репрезентације, мука ми је од њушки типа Коларов,Љајић,Мустафа,Тошићи итд.
Њихов одлазак у Русију значи само једно, немогућност мирног праћења хладне главе изузетног спорта какав је фудбал, јер ћемо сви бити сјебани у главу њиховим бламирањем тамо, брукањем и сличним стварима.
Можда је јерес то што бих изрекао можда и није, мада ме и заболе, али у мечу против Грузије тотално, али тотално сам равнодушан, штавише...синоћ сам на полувремену престао да гледам текму и више сам је пратио због наших људи и атмосфере у Бечу, а чак и кад смо дали гол за изједначење био сам срећнији јер ми је Акајон у том тренутку дао слободњаке на нба2к.
Муслин нека форсира своје менаџерске комбине, Сергеј нека му буде не вишак, пошто да си вишак мораш бити део нечега, него отпадак који није ни вишак.
Суштина коју бих ја волео да неко уради, наравно то Муслин не би урадио, али да пратим фудбалску репрезентацију Србије потребно је прво избацити звездице из тима Коларов на првом месту, подмладити састав и пустити децу која су освојила СП да играју, нека, нека губимо тад и годину две али временом направити моћан тим или у крајњој линији нећемо имати пуно лошије од овога што имамо сада са звездама, ово је само пресипање из шупљег у празно.
Њихов одлазак у Русију значи само једно, немогућност мирног праћења хладне главе изузетног спорта какав је фудбал, јер ћемо сви бити сјебани у главу њиховим бламирањем тамо, брукањем и сличним стварима.
Можда је јерес то што бих изрекао можда и није, мада ме и заболе, али у мечу против Грузије тотално, али тотално сам равнодушан, штавише...синоћ сам на полувремену престао да гледам текму и више сам је пратио због наших људи и атмосфере у Бечу, а чак и кад смо дали гол за изједначење био сам срећнији јер ми је Акајон у том тренутку дао слободњаке на нба2к.
Муслин нека форсира своје менаџерске комбине, Сергеј нека му буде не вишак, пошто да си вишак мораш бити део нечега, него отпадак који није ни вишак.
Суштина коју бих ја волео да неко уради, наравно то Муслин не би урадио, али да пратим фудбалску репрезентацију Србије потребно је прво избацити звездице из тима Коларов на првом месту, подмладити састав и пустити децу која су освојила СП да играју, нека, нека губимо тад и годину две али временом направити моћан тим или у крајњој линији нећемо имати пуно лошије од овога што имамо сада са звездама, ово је само пресипање из шупљег у празно.
- ultra mentalitet
Kakve su to jajare, to nema nigde, jebo ih fudbal i sve, aj da su se se borili, nego bol u kurcu level 1000. U ovakvoj grupi, trebao si da obezbedis plasman pre 3 kola, a ne da strepis od polovne austrije.
Manite se prica o pljuvackom mentalitetu, pa ovo je sport u kojem se zasluzili da se pluju svaki jebeni dan, koliko puta su razocarali. Neka se napuse svi redom, a najvise bambi tosic i naravno mustafa
Manite se prica o pljuvackom mentalitetu, pa ovo je sport u kojem se zasluzili da se pluju svaki jebeni dan, koliko puta su razocarali. Neka se napuse svi redom, a najvise bambi tosic i naravno mustafa
Vala bez Stojkovića bismo bili četrvrti u grupi, on nam je trenutno najbolji igrač i nikakve kritike nije zaslužio.
Ćelavo govno Muslin, Milivojević maloumni, Kolarov i Ivanović prvi treba da lete, ostali još i mogu da se dozovu pameti.
Ćelavo govno Muslin, Milivojević maloumni, Kolarov i Ivanović prvi treba da lete, ostali još i mogu da se dozovu pameti.
brucelee wrote:мени је мука од фудбалске репрезентације, мука ми је од њушки типа Коларов,Љајић,Мустафа,Тошићи итд.
Када је Михајловић ставио Коларова и Ивановића на клупу због недисциплине онда је била пљувачина по томе. Али тада је био обрачун нове власти са ФСС за позиције. Криминалног Толета је требало сменити али не да га замене исти такви. Али да не ширим.
Када је избацио Љајића онда је пљувачина била ту. Несхватајући да није била битна химна већ дисциплина и подређивању ауторитету тренера, што је један од највећих проблема нашег фудбала, за разлику од кошарке(како су само другосрбијанци поскакивали због Љајића јер је неправедно избачен зато што не пева химну). Када нам је у кошарци дошао неки без ауторитета, попут Моке, знамо како се то завршило јер су нам играчи дивљали. Ми у фудбали, осим покушаја Михајловића, нисмо имали тренера којег играчи поштују и слушају.
Е, сада, случај Љајић је интересантан због Милинковић-Савића. Ту су играчи који скоро никада нису у способности да истрче спринт. Некако чудни, нарочито Љајић, који је изузетно недисциплинован играч којег заболе да игра одбрану. Јуче је таквих више било на терену иако могу боље када хоће. Сергеј Милинковић Савић није такав али није нешто брз. Он би требао да буде позиван али нисам сигуран да би променио колико се очекује.
- ultrastito
manekeni
pa vi vidite...idite u ponedeljak na utakmicu...'naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
pa vi vidite...idite u ponedeljak na utakmicu...'naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Desnoruki levak
I ja sam toliko iznuren našom fudbalskom reprezentacijom i njihovim blamažama da ne mogu u potpunosti i na pravi način ni da proslavim plasman ako do njega dođe, jer znam da nam se tamo ništa dobro ne piše. Iole ozbiljnija ekipa bi nas unakazila sinoć. Poraze mogu da podnesem, ali onako otaljavanje, onakav bolikurcizam, da ti u 15 minuta bukvalno poklanjaš 3, 4 lopte u opasnim zonama bez ikakvog pritiska...ono prvo poluvreme je bilo za vešala i toliko je simptomatično za naš A tim!
-
Rođaci wrote:

Mogu samo da zamislim konverzaciju koja je prethodila slikanju
- ultrastito
uhvatio ga za vrat u fazonu "dodj' 'vamo ti 'bem mamu ciganjsku"
преле
преле
Искрено, јебе ми се за Хрвате и њихову групу, гледам у своју.. Ове идиоте треба да сачека пун стадион против Грузије, пун! И онда када излазе, крену увреде и звиждуци и напусти се стадион... Е, за то треба прво да имамо нормалну државу, нормалне људе у њој, а потшо ни ми нисмо ништа бољи од тих фудбалера, ако победе Грузију, биће шампиони, и ово ће бити представљен као велики успех... И онда долази та Русија где ћемо међу првима да се вратимо кући, јер фудбалери су имали лошу недељу, а самим тим што су отишли у Русију је успех.. Малоумници без стида, то су они.. Један Богдановић плаче и извињава се нацији због сребра, а ови... Немам речи. И онда опет на старт, све из почетка.. Пропустимо пар првенстава и одемо кад нам се посрећи група као и овде.
- ultrastito
ili pun stadion pa da im se jebe majka od prvog zvizduka ili prazan stadion. sta god da vise boli ove bolide.
ali ivanovic koji izjavi da su se uplasili. ma daj pusi kurac.
ali ivanovic koji izjavi da su se uplasili. ma daj pusi kurac.
преле
преле