Вести
- ultrastito
Re: Вести
vidi dzile, i ovde bi se verovatno desavale mozda takve neke bitne stvari po civilizaciju da nas nisu vekovima naticali na kolac, da nismo vekovima ginuli kao prosti i tako siromasili i materijalno i brojacno u ljudima. ovde se ginulo i zbog svojih (manje) i zbog tudjih (vise) interesa i zbog tudjeg mira. to dovoljno govori o nama, a i o njima.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Влада Паликућа wrote:
Жикица је поменут у контексту колико би Срби требало да с узбуђују у вези Шпаније и то шта је нама њено постојање кроз историју доносило, ја не мислим ништа добро, као и читава та свеукупна цивиизација. Није Душан прешао Атлантски океан па сажежавао, него ту по локалу...Лако је њима да стварају књижевност кад су претходно оробили другу цивилизацију и на чијим богаствима су се изградили. Срби кад су прелазили океан нису доносили зло и несрећу, већ струју да унапреде овај кукавни свет, али џаба..не може поред стоке као што су Шпанци ништа да се уради, јебо их Сервантес и Фити Гонзалес
Nije Dušan prelazio okean jer nije mogao, a da je mogao prešao bi ga kao i Korintski kanal. A znači ako radiš nešto na lokalu, to je ok, ali ako radiš to negde daleko, eeee, brajko moj, ti si onda zločinačko đubre Nisam znao da smo toliki filantropi i humanisti i da smo baš toliko zadužili čovečanstvo. Pojedinci da, ali sad da baš čitav narod se šlepa na osnovu njihove genijalnosti, ne ide, bar kad se malo bolje pogleda i kad se vidi kako smo se ophodili prema pametnim i zaslužnim ljudima, ti koji su donosili struju svetu teško da bi šta ovde uradili, verovatno bi bili smatrani teškim budalalama. Previsoko mišljenje o sebi imamo a Vulin nam ministar odbrane I ko je Fiti Gonzales?
Tito, znam ja to, zato i kažem, da smo mi mogli biti imperija, iste bi se stvari dešavale, nemojmo se zajebavati.
Ima Bosko dobrih poteza u Skupstini ali ovo je glupost. ALI to je kamen sa KOSOVA! Pa sta jebote i dalje je obican kamen, sad treba da se klanjamo svetom kamenu zato sto je sa Kosova. Glupost slicna Radulovicu kad je svirao gitaru, prave cirkus od sebe.
- ultrastito
Rođaci wrote:e nek smo dočekali da i Cigani jednom budu protiv vlasti
i sad kad neko kaze "samo nek ste vi disidenti" ti ces da navedes neku stranu sveta koja nije jug i kazes da su to antinarodni element
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
хајка wrote:
Ima Bosko dobrih poteza u Skupstini ali ovo je glupost. ALI to je kamen sa KOSOVA! Pa sta jebote i dalje je obican kamen, sad treba da se klanjamo svetom kamenu zato sto je sa Kosova. Glupost slicna Radulovicu kad je svirao gitaru, prave cirkus od sebe.
Потез је сиболички због онога шта му се јуче десило на Јарињу, када је ухапшен захављујући већ познатој коалицији. Наравно да није донео камен да му се клањаш већ да сиболички покаже да и поред притисака неће одустати од борбе за КиМ.
Јуче је у Косовској Митровици потписана Декларација о одбрани АП Косово и Метохија, коју су потписали Двери, Здрава Србија и Народни покрет Срба са Косова и Метохије, на челу са др Марком Јакшићем и народним послаником Славишом Ристићем.
У току говора Бошка Обрадовића, према потписницима Декларације упућене су каменице и бакље, док је председник Двери, Бошко Обрадовић, при повратку задржан на Јарињу од стране нелегалних органа режима у Приштини, приликом чега је саслушаван.
Jasna je meni njegova simbolika ali je izvedba losa. Pogotovo sto je 3 puta rekao "ali to je kamen sa Kosova i Metohije" kada je Gojkovic trazila da se izbaci, to je malo pateticno.. Kamen je kamen, nije mu mesto u skupstini. Nije ni mesto mnogim ljudima tamo ali to je neka druga tema.
Panzram wrote:Ispostavi se na kraju da je brt Nexon bio u pravu. DVERI su realno najveći trn u oku režimu.
Problem je sto su Dveri u sustini moje vidjenje trenutno, trn u oku pro evropskim strankama a tu su i SNS i DS i SPS i LDP i LSV i Jankovic i mnogi mnogi drugi, ako ne i svi.
Opozicija i zuto obojeni ih koriste cisto da napadnu Vucica a onda iza ledja sto javno sto tajno pricaju auu koji su to idioti i slicno. Pa posle onoga ispred pinka ne znam ko je gori bio po osudi Dveri da li vlast ili opozicija svi su udruzeni bili.
Rođaci wrote:brucelee wrote:Rođaci wrote:i Radule
onaj sto je pre par dana utvrdio da su svi izbori bili regularni i da vlast nije krala glasove?
daj link
разроки радуле типичан пример ништарије човек за стечај. ако желите да упропастите предузеће он је човек за вас.
Rođaci wrote:brucelee wrote:Rođaci wrote:i Radule
onaj sto je pre par dana utvrdio da su svi izbori bili regularni i da vlast nije krala glasove?
daj link
http://www.vidovdan.org/2017/09/19/radu ... -izborima/
Saša Radulović ✔@SasaRadulovich
Na predsedničkim izborima DJB je imao pokrivena SVA biračka mesta. Krađe na biračkim mestima nije bilo. Neće je biti ni na beogradskim.