Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Bruno Sulak

Re: Вести

Postby Bruno Sulak » Sun Oct 01, 2017 7:29 pm

Kakav autogol spanske vlade sa ovom brutalnoscu pandura. Razbice ih katalonci na nekom evropskom sudu, dovoljno je samo par snimaka da pokazu, bukvalno ljudi stoje podignutih ruku i jasno stavljaju do znanja da ne zele da se biju a ovi moroni ulecu u masu i pendrece, plus ono sa bacanjem listica i kutijama to im je minus zesci.

хајка

Postby хајка » Sun Oct 01, 2017 7:52 pm

Upravo tako, Madrid ucinio uslugu Kataloniji. Glasacka kutija je simbol demokratije sirom sveta i snimak kako murija kida i razbija kutije je zesci autogol.
Ne znam sto nisu dozvolili referendum, proglasili ga nelegalnim i samo odbili rezultate.

pertla

Postby pertla » Sun Oct 01, 2017 7:57 pm

Vinz wrote:Само јурити Пикеа, говно сепаратистичко, и штанглирати га до бесвести

+1
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Mon Oct 02, 2017 12:02 am

Нисам знао да ли да ставим овде или у душевну болницу или под музику. Како се неко ко се декларише као панкер и "анархиста" сврстава овде на нечију страну? Тотално либерашко-аутономашки став. Скоро је у неком интервјуу неки новинар питао Леа да ли су деведесетих били Друга Србија, овај је рекао да таква подела не постоји. Глупо с њихове стране, али ме не изненађује.
Screenshot_2017-10-01-23-43-51.png
Screenshot_2017-10-01-23-43-51.png (63.95 KiB) Viewed 11552 times

bojan23

Postby bojan23 » Mon Oct 02, 2017 6:16 am

Nevezano za politiku, ali goblini i punk, nidje veze.
Ono je nekakav pop rock u najboljem slucaju.
З В Е З Д А Л Е !

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Oct 02, 2017 1:18 pm

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

1914

Postby 1914 » Mon Oct 02, 2017 7:16 pm

Tilt

Postby Tilt » Mon Oct 02, 2017 7:21 pm

Svi čekaju da nuklearni udar to okači.

1914

Postby 1914 » Mon Oct 02, 2017 7:28 pm

:lol:

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Oct 02, 2017 7:45 pm

па чек, зар не тежимо тој европској унији као светионику демократије? чему онда дивљање полиције на демократију? како смеју онда да узимају и да лупају гласачке кутије, кад је управо та гласачка кутија темељ демократије?

ако изузмемо чињенице да је та шпанија до пре 40 година била фашистичка, да су у средњем веку требили јевреје, јурили вештице и бацали жене у воду са каменом око струка па ако исплива онда је вештица или како већ, ако изузмемо њихов изум ШПАНСКА инквизиција, ако изузмемо то да су масакрирали и опљачкали средњу и јужну америку...мислим, ја сам фрапиран овом недемократијом :)

шалу на страну, свака велика европска држава је настала на крвљу и сузама целе планете. тако да...дај Боже да србија никад неће гајити европске вредности.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Druidid

Postby Druidid » Mon Oct 02, 2017 10:56 pm

bojan23 wrote:Nevezano za politiku, ali goblini i punk, nidje veze.
Ono je nekakav pop rock u najboljem slucaju.

Za Goluba se videlo da je prolupao u Avganistanu i Etiopiji jos kad je podrzao patkase i doveo ih na koncert kao goste, ali reci da su goblini pop-rock je stvarno nidje veze.

MARKER

Postby MARKER » Mon Oct 02, 2017 11:22 pm

Нисам знао за ово...

Image

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Mon Oct 02, 2017 11:39 pm

Tilt wrote:Svi čekaju da nuklearni udar to okači.

Славим цео дан,напио се први пут након 10 дина,извињавам се свима..

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Oct 03, 2017 12:11 am

malo ti za sriću triba

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Tue Oct 03, 2017 12:25 am

ultrastito wrote:ако изузмемо чињенице да је та шпанија до пре 40 година била фашистичка, да су у средњем веку требили јевреје, јурили вештице и бацали жене у воду са каменом око струка па ако исплива онда је вештица или како већ, ако изузмемо њихов изум ШПАНСКА инквизиција, ако изузмемо то да су масакрирали и опљачкали средњу и јужну америку...мислим, ја сам фрапиран овом недемократијом :)

Браво за ово. Та Шпанија је огавно место, ништа добро од ње сем можда Торентеа. Треба споменути и Жикицу Јовановића Шпанца и његову екипу која се калила тамо да би кренула овде са својом класном борбом и донела зло. Ситуација око Каталоније је нама ни из џепа, ни у џеп, може да се растерећено прате ти догађаји. што се тиче подршке око Косова, ни Ватикан није признао..ништа то не мења, само српском подршком Косово остаје наше.

džile

Postby džile » Tue Oct 03, 2017 2:59 am

Ajaoj, anđeli božiji, da, baš je Španija odgovorna za Žikicu Jovanovića :D Španija je imperija koja je nastala isto kao i sve ostale imperije na svetu, kao što je i Britanija kasnije, Rim pre toga i tako u nedogled. Baš je lepo ocenjivati iz ove pozicije pojave iz srednjeg veka, onda bi mogli i po Stefanu Nemanji ili caru Dušanu da opletemo, baš su bili varvari, to sažežavanje na ognju i slično, stvarno nema smisla. Ta Španija je, na primer, mesto gde su mnogo bitne stvari za sveukupnu civlizaciju nastale, tu je nastao prvi moderni roman kao književna vrsta, na primer, i samo to je dovoljno da ta Španija bude bitan faktoru za sveukupnu za svetsku civlizaciju i po tom jebenom Don Kihotu. Jašta, serimo mi po Španiji, tako smo u mogućnosti, a i napredniji smo od njih, mi niti većeg kerovog kurca niti više Katalonija.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Oct 03, 2017 8:00 am

"Чули су моју нову песму коју ћу објавити у децембру. Не знам како су уопште дошли до снимка. Закључили су да песма није подобна за национални интерес, тако да сам морао да дам изјаву и објашњење."

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:688725-BIA-privela-Kebu-Folk-pevac-ugrozavao-nacionalne-interese

Откад ја причам да овај удара на национални интерес у песмама..нпр. Имао сам- ширење дефетизма, Ложач угљена- песма о басену Колубара, Запалићу пола града- директан позив на терористичко деловање...
Кад томе додамо да ово није први инцидент и да је неко већ покушао да пресече његову активност...

http://arhiva.alo.rs/v-i-p/estrada/kebu-pas-umalo-ubio-strujom/66358

..коцкице се полако склапају..
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Tue Oct 03, 2017 8:44 am

džile wrote:Ajaoj, anđeli božiji, da, baš je Španija odgovorna za Žikicu Jovanovića :D Španija je imperija koja je nastala isto kao i sve ostale imperije na svetu, kao što je i Britanija kasnije, Rim pre toga i tako u nedogled. Baš je lepo ocenjivati iz ove pozicije pojave iz srednjeg veka, onda bi mogli i po Stefanu Nemanji ili caru Dušanu da opletemo, baš su bili varvari, to sažežavanje na ognju i slično, stvarno nema smisla. Ta Španija je, na primer, mesto gde su mnogo bitne stvari za sveukupnu civlizaciju nastale, tu je nastao prvi moderni roman kao književna vrsta, na primer, i samo to je dovoljno da ta Španija bude bitan faktoru za sveukupnu za svetsku civlizaciju i po tom jebenom Don Kihotu. Jašta, serimo mi po Španiji, tako smo u mogućnosti, a i napredniji smo od njih, mi niti većeg kerovog kurca niti više Katalonija.

Жикица је поменут у контексту колико би Срби требало да с узбуђују у вези Шпаније и то шта је нама њено постојање кроз историју доносило, ја не мислим ништа добро, као и читава та свеукупна цивиизација. Није Душан прешао Атлантски океан па сажежавао, него ту по локалу...Лако је њима да стварају књижевност кад су претходно оробили другу цивилизацију и на чијим богаствима су се изградили. Срби кад су прелазили океан нису доносили зло и несрећу, већ струју да унапреде овај кукавни свет, али џаба..не може поред стоке као што су Шпанци ништа да се уради, јебо их Сервантес и Фити Гонзалес

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue Oct 03, 2017 9:24 am

Rođaci wrote:malo ti za sriću triba

Ваља бити скроман и уживати у малим стварима.рецепт за сретан живот мој рођаче!

Далтон

Postby Далтон » Tue Oct 03, 2017 10:07 am

(Street Force / Curva Orientale)

Return to “Само опуштено”