Европско првенство у кошарци 2017.
Re: Европско првенство у кошарци 2017.
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ЗЛАТО ПРИПАДА НАМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗГАЗИЋЕМО СЛОВЕНЦЕ 20РАЗЛИКЕ 
nije mi dobro...
Ma jebes migove...
-
andro saner
"Prevara od trenera" je sa jednim Bircevicem usao u finale EP! Krv ti jebem koliki je to uspeh!!!!!
Bravo momci, bravo Sale
Bravo momci, bravo Sale
Gde je onaj lik sto se kara sa Tegijem, ima li neki info za Jovica?
Last edited by prcko on Fri Sep 15, 2017 10:37 pm, edited 1 time in total.
Bogdaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kako je brat Vasilije Ostroski usao u utakmicu kao da mu je prosek 20p a ne 20%. Ne treba da se forsira Jovic u finalu, nije zanimljivo kad smo kompletni
- B.Centrale
Bravo za momke, tako se bori za grb!!! Bogdan izrastao u pravog lidera!!
Bice tesko bez Jovica ako Slovenci budu na nivou prethodnih partija, ali mislim da cemo lakse s njima na kraj nego sto bi s Spancima. Kako god bilo, veliki uspeh!
Bice tesko bez Jovica ako Slovenci budu na nivou prethodnih partija, ali mislim da cemo lakse s njima na kraj nego sto bi s Spancima. Kako god bilo, veliki uspeh!
bologna centrale
ogroman, ali ogroman uspeh...
Ja ne znam sta je sa pehovima, prvo ne igramo sa sedam glavnih igraca, onda nam se povredi Lazic, sad Jovic, nerealno kakva sranja su nam se desila uoci i na ovom takmicenju a opet smo uzeli medalju, nerealno!
U finalu sta Bog da, medjutim i ovo je sad ogroman uspeh...bravo Djordjevicu, bravo igracima, kapa dole!
Ja ne znam sta je sa pehovima, prvo ne igramo sa sedam glavnih igraca, onda nam se povredi Lazic, sad Jovic, nerealno kakva sranja su nam se desila uoci i na ovom takmicenju a opet smo uzeli medalju, nerealno!
U finalu sta Bog da, medjutim i ovo je sad ogroman uspeh...bravo Djordjevicu, bravo igracima, kapa dole!
Dule uništio srpsku reprezentaciju!
Sto rece jedan komentar onomad: 'zabari da okupe 11 fudbalera iz serije c, oni bi bili favoriti za titulu, ne zbog imena, vec zbog kulta.'
E pa gospodo, mi smo u kosarci sve to pa puta tri. Da je covek natovario kamion drva i otisao za Tursku, vratio bi se sa medaljom. Timcinu je napravio za ovih 15ak dana koliko traje sampionat.
Alal vera svima u stabu, igracima, ljudima oko reprezentacije.
E pa gospodo, mi smo u kosarci sve to pa puta tri. Da je covek natovario kamion drva i otisao za Tursku, vratio bi se sa medaljom. Timcinu je napravio za ovih 15ak dana koliko traje sampionat.
Alal vera svima u stabu, igracima, ljudima oko reprezentacije.
- B.Centrale
Do sutra da smo igrali ne bi nas okrenuli.
Sudije ih pogurale u nastavku baš ružno.
Bogdan monstrum.
B Centrale, kako vidiš uvodjenje Micića i Gudurića u poslednjih pet minuta utakmice s obzirom na njihov dosadašnji učinak? Da li se tako možda dobijaju igrači za neka naredna takmičenja?
Sudije ih pogurale u nastavku baš ružno.
Bogdan monstrum.
B Centrale, kako vidiš uvodjenje Micića i Gudurića u poslednjih pet minuta utakmice s obzirom na njihov dosadašnji učinak? Da li se tako možda dobijaju igrači za neka naredna takmičenja?
Rođaci wrote:Dule uništio srpsku reprezentaciju!
daj sta spominjes tog debila napacenog, nek se kvalifikuje sa bosnjacima pa da im se najebemo mile majke.jel treba sad mi da drkamo sa radonjicem?mani se tih sranja kad se prica o kosarkaskoj reprezentaciji srbije
nemam pojma kako su se rusi vratili u utakmicu, kontao sam da ide lagano na +20, mada je ovako mozda sladje.velika steta zbog jovica, nadam se da ce bar malo odigrati u finalu.idemo po zlato
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- B.Centrale
Pa Micic je morao da udje da bi imali pleja, inace bi Jovic odigrao verovatno do kraja. Inace je katastrofalan citavo prvenstvo, doduse, dao je bitnu trojku veceras. Sto se Gudurica tice, katastrofalna greska za namernu licnu, klasicno neiskustvo mladog momka i debitanta. Van ritma je od prvog kola. Opet, priliku je dobijao na kasicicu, a ne moze ni da dobije na samopouzdanju kad ga celavi konstantno menja nakon minute na parketu.
U svakom slucaju, ima vremena za njega, znacice mu sve ovo.
U svakom slucaju, ima vremena za njega, znacice mu sve ovo.
bologna centrale
- UltrasDoras
OSVAJAMO kao što rekoh, slovenija je kurac
samo da jović mogne igrati, makar pod injekcijama
imamo tim imamo energiju znamo pobijediti ne bojimo se nikog, a i što bi - od početka prvenstva pa evo do kraja favoriti smo u sve jednoj utakmici evo i u finalu!!!
https://www.instagram.com/p/BVXAVe-j_wM ... rjanovic13
imamo tim imamo energiju znamo pobijediti ne bojimo se nikog, a i što bi - od početka prvenstva pa evo do kraja favoriti smo u sve jednoj utakmici evo i u finalu!!!
https://www.instagram.com/p/BVXAVe-j_wM ... rjanovic13
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
pertla wrote:nemam pojma kako su se rusi vratili u utakmicu, kontao sam da ide lagano na +20, mada je ovako mozda sladje.velika steta zbog jovica, nadam se da ce bar malo odigrati u finalu.idemo po zlato
3 uzastopna,totalno nerealna faula u napadu,uz njihov malo user na sutu u tim trenutcima.
Realno 3 faula u napadu u euroligi se ne sviraju za redom zalgirisu u zadnjoj cetvrtini u sred madrida na + 7 za goste.Al tako je sudjenje celo prvenstvo jebiga.
- ultra mentalitet
Micic prelomio trojkom, nema sta
Koliko sam mrzeo Bogdana u onoj finalnoj seriji sa Zvezdom kad mu je svirano milion faulova, toliko me svaki put odusevi kad igra za reprezentaciju, alal vera majstore!
Koliko sam mrzeo Bogdana u onoj finalnoj seriji sa Zvezdom kad mu je svirano milion faulova, toliko me svaki put odusevi kad igra za reprezentaciju, alal vera majstore!