Репрезентација Србије
Re: Репрезентација Србије
Да ли неко планира да иде на дан утакмице и да се одмах после врати ? Нисам купио карту , планирам тамо на лицу места, ако неко иде нека се јави ради договора...
-
мислим да је слаба вајда да тако урадиш , једино од тапкароша за неку болесну цену фазон 80 јевреја , или да те усере да буде лоше време и да се аустријанци сморе и нико не оде па узмеш неки њихов сектор , не знам нисам паметан давно није била оваква попала људи да оде на Србију.
Космет је Србија !
Не постоји више ниједан начин да се набави карта за наш сектор?
несуна реса wrote:мислим да је слаба вајда да тако урадиш , једино од тапкароша за неку болесну цену фазон 80 јевреја , или да те усере да буде лоше време и да се аустријанци сморе и нико не оде па узмеш неки њихов сектор , не знам нисам паметан давно није била оваква попала људи да оде на Србију.
Неко је написао да су Аустријанци изгубили шансе за пласман а самим тим је опало интересовање тамошњих навијача, сумњам да ће наши напунити стадион од 50000 места. Верујем да ће се неке карте наћи у продаји, можда оне скупље али шта да се ради...
-
njihovi sektori nece sigurno biti puni, dakle kartu za bilo koji drugi deo tribine mozes sigurno dobiti i na dan utakmice. ja sam danas zvao njihov savez i za nas deo tribine zaista nema vise nista.
Jebote kako ce biti pun Golden Time posle utakmice, samo ce se srpski cuti.
Може ли неко да напише где ће се концентрисати наши навијачи који не могу да дођу до карата за наше секторе? Мислим да би та информација била врло значајна за све нас из те категорије. Ако нема информације, онда да пробамо овде да се усагласимо око тога
Jel neko naručivao karte preko neta i kakva je situacija što se toga tiče ? Može ovde a može i na pp, mada verujem da ima još ljudi kojima je potreban ovaj info.Hvala.
Мислим да нема више карата за наш сектор... не може чак ни преко нета. Нек ме неко исправи ако грешим, али мислим да су ови наши тамо све покуповали. Остало је 3 сома карата које су послали нашем савезу. Ја сам их звао... не може лично да се купи само да требујеш преко неког клуба или мањег савеза (фсб, фсв) али и за то кажу да има превише требовања. Једино да вам оде неко тамо лично на стадион Ернст Хапел па да се распита да ли је могуће доћи до карте. Чак сам чуо да су наши почели да купују овај југ.. то је ваљда сектор Ф.
- Гуарана
Ако неко буде имао карту више за наш сектор нека ми пусти приватну поруку.Хвала!
Ако има неко с југа Србије да иде за Беч нека се јави путем ПП.
- Гуарана
Остале су само карте од 42 евра и скупље.Додуше има карата за сектор где су њихови навијачи. Да ли неко има идеју шта чинити?
За који сектор су те од 42е? Ако је наш сектор А, да ли има још нешто за овај Ф ? Да они који нису купили на време, купују те па да се групишу уз А сектор, или што је још вероватније попуне и цео Ф..
http://www.oeticket.com/oesterreich-ser ... =erdetaila
Дечко је поставио на претходној страни ово за карте ... Б сектор у трећем рангу је 42 е.... по овом горе распореду то је одма до А сектора који припада нама.... Нисте далеко од нашег сектора а близу сте ових таман Имате Е сектор трећи ранг али је карта 52е.
Дечко је поставио на претходној страни ово за карте ... Б сектор у трећем рангу је 42 е.... по овом горе распореду то је одма до А сектора који припада нама.... Нисте далеко од нашег сектора а близу сте ових таман Имате Е сектор трећи ранг али је карта 52е.
Хоће ли моћи карте да се узму тамо на дан утакмице, или ће морати да се раније наручују. Како наручити у том случају??
Momo wrote:http://www.oeticket.com/oesterreich-serbien-wien-Tickets.html?affiliate=EOE&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=1702508%249951101&jumpIn=yTix&kuid=501997&from=erdetaila
Жив био.
Кокеза лично састављао
20+ inspektora za navijace iz raznih gradova srbije je jutros krenulo iz srbije za bec,ne bi bilo lose da se zna.
- Новосадиста
Много више од 20, кажу више од 50 чак... Ал и један и други број је пуно!
стадион-место народног бунта!