.
B.Centrale wrote:Meni je drago zbog prolaza, mada bi mi licno npr. mnogo vise znacila samo pobeda protiv Batea u prvom kolu LE.
Ovo normalan um prosto ne može da izjavi, koliko ste samo zadojeni, nedavno sam imao raspravku na istu temu sa rođenim burazerom koji je manje više izneo stav sličan tvom i pritom je isto ciganštura kao i ti, epilog je manje više otprilike takav da ga nisam nazvao na telefon već 2 metra dana, jer mi takvi ljudi unose nemir ne ne mogu da slušam kakve vi argumente iznosite da bi odbranili to čime ste zadojeni, obavezno poželim da se nikada nisam rodio, to mi toliko para mozak da prosto ne umem da nađem pravi termin da opišem to zlo seme koje širi virus u vama.Ali ću se u jednom složiti sa tobom, a to je da kult repretentacije nikada nije postojao, a nije postojao isključivo zato što naš problem leži u dalekoj 45-oj godini, već sam pisao na tu temu, ali pošto sam branim taj stav protiv vas 20 hijena koji ćete me zasuti i već unapred pripremljenim sektaškim odgovorima kako to zapravo nije tako, ne mogu zaista da gubim vreme na to, život je isuviše prelep, daleko Vam lepa kuća zajedno sa mojim bratom.
riper wrote:Uglavnom, od srca im zelim sve najbolje gde god da se plasiraju i kad god da igraju. Neka dodju do eliminacione faze, pobede ili izgube, ali izginu, rado cu pojesti sve sto sam izasrao. Ali neka dodju do tog stadijuma. Prvim mestom u ovoj grupi me nisu impresionirali.
Burazeru ti si još u dilemi MI - VI.Koji su to oni ; IM ? Jako mala stvar, a tako bitna i velika, to je osećaj nepripadnosti koji ti sadržiš u sebi, na tvoju žalost.Ali sa tobom sam već vodio polemiku, ali samo moram da te pitam, koji si ti kurac da tebe niko ima nečim da impresionira ? Ne samo ti, stavljam prvo sebe da ne misliš da te prozivam nije mi namera zaista, pričamo samo, eto koji sam ja kurac da neko mene nečim impresionira ? Čoveče tvoje je da dođeš i podržiš to ako želiš, ako ne želiš okreneš se na drugu stranu, češeš se po jajaima i pokušavaš da ne isteresuješ iz takta one kojima je stalo do reprezentacije kakva god oona bila, jer ima dosta onih koji su već krenuli da krpe, cimaju i zajme pare kako za Beč, tako i za Rusiju dogodine, mani se priče 1990-e, 1998-e itd, Barija, kurca i palca, to su davno prošla vremena i samo mi degenerisane fekalije od naroda još živomo u tom svetu da smo nekad nešto predstavljali, e pa baš zato što smo takav kurčevit narod zato svi i pišaju po nama, mentalitet i nerad to dopuštaju.Primer najprosti i najsvežiji ; 2012-e smo u Novom Sadu pišali po Velsu, unapred, sećam se dok sam dolazio u NS taj dan na dan tekme smo kroz smeh pričali i sprdali se sa koliko ćemo komada da ih ispratimo i natrpamo, što i jesmo, e onda su se vremena promenila, mi smo i dalje istripovali da smo bitan faktor i da predstavljamo negde nešto, zato se nismo nigde plasirali od tada, a Vels je od tada za tako kratak period stigao do polufinala, hoću da kažem da nemaš ni ti niti bilo ko drugi nikakvo pravo niti bilo kakvo pravo da misliš da smo veliki, neuništivi, svemoćni a sve to samo zato što smo eto nekad bili neki kurac, a tamo neki Vels nije postojao, čoveče treba se spustiti na zemlju, vremena se menjaju, lova igra sve i svi igraju fudbal, prestanite više da mislite da smo neka velesila, dođite da pratimo to što imamo, dozvolimo sebi da nas sada u Beču bude 10.000 ( iz Srbije ) to će biti pomak za nas kao narod i navijače, dozvolimo sebi da izgradimo kult pripadnosti, ne živite u prošlosti, ostaćemo da tapkamo u mestu dok nas motika sve ne zakopa.Pozdrav i vidimo se u Beču.ŽIVELA SRBIJA !
P.S. Ono zbog čega se živi, zbog čega se umire
https://youtu.be/FwtARmgxS4Q?t=4m51s