Spoiler:
Од прве сцене, буквално, сезона је пројектована као антируски (и из неког разлога антисовјетски?!) пропагандни материјал, према којем су Драго и Роки и Лов на Црвени октобар млако зајебавање.. значи геноцид у Украјини, Козаци све побише, сви крвожедни негативци су на неки начин повезани са Русијом, дакле ако баја није Рус, онда бар фура мајицу ај лав Раша, или просипа измишљене цитате Лењина, оно је толико бестидно и бљутаво да је тешко описати... То је "ај вил кил ју нау лајк мај Козакс килд ол јор фемили енд рејпд ол јор вимен, бикоз ајм Рашан, би афрејд" ниво приче, дословно Руски кримоси облаче коже животиња и прогоне главне ликове кроз шуму у једној сцени... Поготово је за нас занимљиво виђење главног негативца како је почео Први светски рат (пази кад су се и тога дочепали у крими серији о америчком Северу), где архитипски главни негативац (Британац који у канцеларији држи слику Лењина ) објашњава како је Гаврило почео рат (наааравно) због сендвича...
, да би се прича секунд касније заломила његовом тврдњом да су слетања на месец лажирана... Докотрљао сам се некако до 8ме епизоде, и искрено не знам да ли ћу издржати да погледам до краја. Смеће над смећем.
, да би се прича секунд касније заломила његовом тврдњом да су слетања на месец лажирана... Докотрљао сам се некако до 8ме епизоде, и искрено не знам да ли ћу издржати да погледам до краја. Смеће над смећем.