Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
ауу каква ноћ каква утакмица која енергија на трибини уффф... него сви ми волимо понекад да одиграмо пес, у песу 2018 коначно дерби регуларно, без печева и којекаквих кураца
- ultrastito
Nikada Agencija wrote:ultrastito wrote:дајте милан да им јебемо маму за оно испадање из квалификација кад су нам их тутнули уместо палерма. фримпонг фластер на балотелија, штакурац!
Kakav Baloteli,ne igra on u Milanu odavno
gde god da igra, daj ga!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Кудрави Гаучос
Kakav spektakl sinoc, kao nekad.
Kakvi udari emocija, nije normalno. Od onog njihovog jebenog penala do kraja mislio sam da cu da umrem na tribini. U glavi samo Bordo, Strazbur i slicne nocne more. Na kraju proplakah, a nisam emotivac.
Nekoliko hajlajta veceri, naravno osim onih brutalnih golova i pobede. Radonjic sto se veseli tako sto baci dres i pretrci skoro pola kruga, od juga ka severu atletskom stazom. Ne secam se ko je pokupio dres pa mu ga vratio. Kanga koji slavi gol, onako kako slavi, pa onda mu prilazi sudija da mu da karton, ovaj mu salutira. Mislim da smo samo na proslavi golova ukrali nekih pet minuta. I naravno, Kanga kako izuva Vujadina Savica. Mene je na tribini zabolelo.
O samoj utakmici, jebote punih 80 minuta imamo apsolutnu kontrolu meca, bez vecih uznemirenja. Sta dalje reci. Ono kako sam sanjao da Zvezda igra u evropi, tako je igrala poslednje cetiri evropske utakmice.
I sta koj kurac Baloteli, dajte Milan pa da jebemo kevu Van Bastenu, Rajkardu i Gulitu da im vratimo za onu maglu na Marakani kada su se izvukli. Lagano da se isprdimo po ovoj Ligi Evrope, pa onda da povratimo titulu evropskog sampiona.
Nekoliko hajlajta veceri, naravno osim onih brutalnih golova i pobede. Radonjic sto se veseli tako sto baci dres i pretrci skoro pola kruga, od juga ka severu atletskom stazom. Ne secam se ko je pokupio dres pa mu ga vratio. Kanga koji slavi gol, onako kako slavi, pa onda mu prilazi sudija da mu da karton, ovaj mu salutira. Mislim da smo samo na proslavi golova ukrali nekih pet minuta. I naravno, Kanga kako izuva Vujadina Savica. Mene je na tribini zabolelo.
O samoj utakmici, jebote punih 80 minuta imamo apsolutnu kontrolu meca, bez vecih uznemirenja. Sta dalje reci. Ono kako sam sanjao da Zvezda igra u evropi, tako je igrala poslednje cetiri evropske utakmice.
I sta koj kurac Baloteli, dajte Milan pa da jebemo kevu Van Bastenu, Rajkardu i Gulitu da im vratimo za onu maglu na Marakani kada su se izvukli. Lagano da se isprdimo po ovoj Ligi Evrope, pa onda da povratimo titulu evropskog sampiona.
kod nas sve standardno, uobičajen evropski četvrtak
- ultrastito
ne sviraj rodjo, steglo vam se u sredu kao da igrate protiv real madrida, a ne videotona. bar po onome sto je moglo da se procita po internetu
nije mi bilo jasno cemu toliki user od videotona kad sem danka i scepakadbre nemaju jednog krstenog igraca, al ajd.
nije mi bilo jasno cemu toliki user od videotona kad sem danka i scepakadbre nemaju jednog krstenog igraca, al ajd.
преле
преле
- ultrastito
inace, tipujem na sledece grupe:
lion
jang bojs
astana
zvezda
salcburg
sosijedad
partizan
zlin
lion
jang bojs
astana
zvezda
salcburg
sosijedad
partizan
zlin
преле
преле
Рођо ви краснодар не би прошли ни из 20 пута. А да ће вам бити уобичајено у то не сумњам, има да вас уобичајено понижава свако с ким будете играли.
- Desnoruki levak
Partizan dobio ptarove...eto prilike za osvetu za dron!
- ultrastito
arsenal
bate
keln
zvezda
id u kurac!!!!
dinamo kijev
jang bojs
partizan
ptarsiji
bate
keln
zvezda
id u kurac!!!!
dinamo kijev
jang bojs
partizan
ptarsiji
преле
преле
- јахач магле
Auu jebena grupa, klacemo se sa Arsenalom za prvo mesto.
odlicna nasa grupa. Arsenal jbg po listi bodova ubedljivo najaci klub u LE , ako se secam imaju negde 120 euro bodova, a dole ispod prvi ima 67, dakle najjaci moguci rival, ali sto da ne?
Bate Borisov ce biti dosta tezak protivnik, za Keln sam iz nekog razloga optimista. Sve u svemu sasvim solidno, ja zadovoljan! A da ne pricam sto smo mi vec ovim izbacivanjem favorizovane Sparte i jos favorizovanijeg Krasnodara postigli uspeh.
Grobarima totalno neatraktivna grupa, osim ptarsija, sve ostalo mogu da puknu ko zvecke, a sa druge strane mogu i da budu fazon prvi u grupi.
Bate Borisov ce biti dosta tezak protivnik, za Keln sam iz nekog razloga optimista. Sve u svemu sasvim solidno, ja zadovoljan! A da ne pricam sto smo mi vec ovim izbacivanjem favorizovane Sparte i jos favorizovanijeg Krasnodara postigli uspeh.
Grobarima totalno neatraktivna grupa, osim ptarsija, sve ostalo mogu da puknu ko zvecke, a sa druge strane mogu i da budu fazon prvi u grupi.
Rođaci wrote:kod nas sve standardno, uobičajen evropski četvrtak
Da bas... usrali ste se Videotona kome su glavni igraci 45godisnji Danko i Scepa kapiten.
Inace jos jedan pokazatelj gde smo, juce na poslu, ulici, gradu, kraju... Svi pricaju o Zvezdi cak i grobari, neka euforija ko da se igra finale LS, a ne kvalifikacije i to pogotovo sto u isto vreme igra i partizan, mnogi vasi su vas unapred prezalili. Jbt ko da se igralo fazon u Rimu finale LS Roma-Real, a Lacio igrao protiv Pjacence osminu finala kupa Italije, bukvalno taj neki raspon.
Jos jedan pokazatelj koliki je Zvezda magnet i klub
- Занемарујем тактику
ultrastito wrote:nije mi bilo jasno cemu toliki user od videotona kad sem danka i scepakadbre nemaju jednog krstenog igraca, al ajd.
Брате колко ти немаш појма о фудбалу. Те Балотели у Милану, те Видеотон нема крштеног играча. Па онај Хенти је класа од играча.
Бурус ли, какав магнет, више као неко говно које привлачи муве.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
- ultrastito
Занемарујем тактику wrote:ultrastito wrote:nije mi bilo jasno cemu toliki user od videotona kad sem danka i scepakadbre nemaju jednog krstenog igraca, al ajd.
Брате колко ти немаш појма о фудбалу. Те Балотели у Милану, те Видеотон нема крштеног играча. Па онај Хенти је класа од играча.
Бурус ли, какав магнет, више као неко говно које привлачи муве.
ne pratim fudbal inostrani vec, ima dosta. ova nasa seljana mi je lepotica. henti klasa? to onaj zuti crnja cija je jedina karakteristika da izigrava grtalicu i pored toga sto je jak ko vo ne zna nista drugo? ma daj...al nema veze, ok. pobedili ste najjaceg protivinika moguceg u kvalifikacijama za ligu evrope. moze tako?
преле
преле
izbacili su najbolji i najbogatiji tim istocne evrope a u napadu i glavni igraci im nisu ofucali Danko i mali Scepo, nego Babangida i Kanu
Кад избацују тачан распоред кад ко с ким игра?
19. oktobra Zvezda docekuje Arsenal i Barselonu.