Клопа
- pustinjska lisica
Re: Клопа
Дефиниши то "ок је с ценама"
И где је у Борчи?
И где је у Борчи?
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
- B.Centrale
- Лудак из луднице
Матори у оној главној улици кад кренеш од почетка ( смер ка џамији, конзулатима итд ) са леве стране има до јаја паб, не сећам се како се зове али не можеш да га не извалиш сигурно. Гоолема пица ( нас 4 се најели до јаја ) је око сома динара, пиво око 120-150 . Све у свему прејефтино и врх клопа.
Јел јео неко у Миамиам на Врачару је неђе? Чуо сам да је топ клопа, мало другачије од овог стандардног нашег
Јел јео неко у Миамиам на Врачару је неђе? Чуо сам да је топ клопа, мало другачије од овог стандардног нашег
- B.Centrale
Jeo ja vise puta u miamiamu, ako me secanje sluzi mislim da je i Bunt bio tamo?!
bologna centrale
Miamiam sluzi jela totalno drugacije od drugih, svaka preporuka. Menjaju jelovnik s vremena na vreme i uvek ubace nesto novo, ali ako imaju trenutno preporucujem ti Boeuf Bourguignon. Deserti su im autenticni, svaki koji budes izabrao neces pogresiti.
- B.Centrale
Mislim da se boeuf bourg. sluzi samo zimi kod njih, tako nesto bese, koliko se secam? (govedina kuvana u crvenom vinu)
Sve neki pederi tamo (ja sam neo-marksista, pa mi ne smeta), ali ako te prevashodno zanima klopa i mirna atmosfera, to je to.
Sve neki pederi tamo (ja sam neo-marksista, pa mi ne smeta), ali ako te prevashodno zanima klopa i mirna atmosfera, to je to.
bologna centrale
B. Centrale, daj predlog za neki opušten, pristojan restoran sa normalnim cenama a da je hrana malo drugačija od ovih standardnih roštilja, pečenjara i sl.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- B.Centrale
Istok - jevremova na dorcolu. vijetnamska klopa, cene regularne ali veoma dobre, kolicinski i vise nego jake porcije na glavnim jelima ( (od 650 pa do 1400 din. - vecina stvari oko 800-85 din.0) Ja uglavnom uzimam po npr. 3 predjela, izadje me oko soma. Jedem uglavnom neke lepinje na pari sa svinjom, govedinom i avokadom, to mi je do jaja. Ako volis azijski fazon, dopasce ti se. Ja idem bas cesto.
bologna centrale
- B.Centrale
Bunt wrote:Ja mislio da si crveni buržuj iz kruga dvojke. Ultra entrata duo...
Pa to, ali ono...salonska levica. U jakom kesu, od pokojnog caleta ostalo, a volim da kenjam o jednakosti. Da rezimiram, samo da je mojoj bulji ok.
bologna centrale
Hvala na odgovoru. Volim azijsku hranu tako da je super predlog. Otići ću ovih dana. Jel ima još nešto što je dobro od jela u tom restoranu?B.Centrale wrote:Istok - jevremova na dorcolu. vijetnamska klopa, cene regularne ali veoma dobre, kolicinski i vise nego jake porcije na glavnim jelima ( (od 650 pa do 1400 din. - vecina stvari oko 800-85 din.0) Ja uglavnom uzimam po npr. 3 predjela, izadje me oko soma. Jedem uglavnom neke lepinje na pari sa svinjom, govedinom i avokadom, to mi je do jaja. Ako volis azijski fazon, dopasce ti se. Ja idem bas cesto.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Лудак из луднице
Добар је онај либански ресторан испод храма. јесу мало јаче цене али тотално занимљива клопа, ваља мало променити ову нашу кујну зна да досади!