Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Casual 1989

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Casual 1989 » Sun Aug 06, 2017 11:13 pm

Kocka napisao sam unazad 5 godina to je bilo 2011 ne budi glup. Ajde Kebe smirite se malo :roll:

kocka

Postby kocka » Mon Aug 07, 2017 10:59 am

у назад 5 година је војводина исто што и у задњих 15 година. Један изговор клуб, коме су сви криви, који се увек нешто буса, па издува.

Него да поновим питање од пре пар месеци. Јел има неки навијач војводине улазницу са маракане ?

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Aug 07, 2017 12:32 pm

Mi smo sami sebi krivi za sve sto se trenutno dogadja u klubu ali to nije tema, vas 5 cigana pokusava da se raspravlja ovde ali ne vredi kad ja iznosim cinjenice pa odustaje polako jedan po jedan. Nema veze slozili smo se oko namestanja i to je to necu nastavljati dalje.

Prva ekipa ne placa ulaz :lol:

niko

Postby niko » Mon Aug 07, 2017 1:14 pm

zajebavao sam te za Backu, nisam ni gledao utakmicu.
brate ti pogibe da nam objasnis da Zvezda namesta, Kolumbo :mrgreen:
tvrdis da je bio penal za Rad protiv Zvezde, pa kako onda ljudi da ne krenu da ti objasnjavaju sta je i kako je, i ne znam kako imaju uopste volju i kako bilo ko u Srbiji i dalje moze da prica o postenju na fudbalskim utakmicama.
eno ga juce nas "najbolji" sudija, Mazic, ne pokaze ni zuti karton za nameran start Drincica otvorenim djonom nad Jovicicem...

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 07, 2017 1:37 pm

ma de nameran, sve čisto

:mrgreen:

brucelee

Postby brucelee » Mon Aug 07, 2017 1:48 pm

замислите ситуацију... Воша Звезда, неки тамо Милић или слично поломе ногу најбољем играчу Воше и то у 10ом минуту утакмице и то све пред важну утакмицу у европи и пред дерби неки, Мажић одмахује руком, ни да опомене усмено, а камоли жутим или црвеним картоном а дечко одведен хитно са терена на операцију и биће ван терена два месеца, ау шта би овде било. Контам кежуал би имао једно 120 порука о томе како је намештено и како је срамота шта се ради а то би био један од главних примера и доказа свега лошег у нашем фудбалу, овако јбг дешава се,шта ћеш.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 07, 2017 2:23 pm

brate prođi malo komentare pa ćeš videti šta pišu debili koji tvrde da je to uradio namerno, psuju mu sve što ima, prete mu itd
isto važi i za imbecile sa naše strane koji se raduju tome što se čovek povredio

друг члан

Postby друг члан » Mon Aug 07, 2017 2:35 pm

Casual 1989 wrote:Mi smo sami sebi krivi za sve sto se trenutno dogadja u klubu ali to nije tema, vas 5 cigana pokusava da se raspravlja ovde ali ne vredi kad ja iznosim cinjenice pa odustaje polako jedan po jedan. Nema veze slozili smo se oko namestanja i to je to necu nastavljati dalje.

daj bar neko iz "druge" 8-)
Choose Life

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Aug 07, 2017 3:05 pm

Brus Li nema potrebe da izmisljas situacije i ides tako daleko samo uzmi za primer poslednju utakmicu na rajku izmedju Zvezde i Vose i videces sta sudija moze da napravi. ;)

Drug clan, ne znam ko je druga ekipa mi sa foruma smo svi iz prve 8-) poyyy

kocka

Postby kocka » Mon Aug 07, 2017 3:07 pm

Casual 1989 wrote:Mi smo sami sebi krivi za sve sto se trenutno dogadja u klubu ali to nije tema, vas 5 cigana pokusava da se raspravlja ovde ali ne vredi kad ja iznosim cinjenice pa odustaje polako jedan po jedan. Nema veze slozili smo se oko namestanja i to je to necu nastavljati dalje.

Сви одустају од дискусије због недостатка аргумената, па ти нећеш настављати даље због масе аргумената које поседујеш.

Него када већ улази без улазнице на стадион, јел плаћа та прва екипа превоз или путује аутостопом ?

Vinz

Postby Vinz » Mon Aug 07, 2017 3:25 pm

Дрино, ЈЕБЕМ ТИИИ

1958

Postby 1958 » Mon Aug 07, 2017 4:04 pm

kocka wrote:

Сви одустају од дискусије због недостатка аргумената, па ти нећеш настављати даље због масе аргумената које поседујеш.

Него када већ улази без улазнице на стадион, јел плаћа та прва екипа превоз или путује аутостопом ?

salju poruke za donacije. onomad kad su igrali u moldaviji protiv serifa put i karta 10e. :mrgreen:
Често одем до на село

prcko

Postby prcko » Mon Aug 07, 2017 5:21 pm

Rođaci wrote:brate prođi malo komentare pa ćeš videti šta pišu debili koji tvrde da je to uradio namerno, psuju mu sve što ima, prete mu itd
isto važi i za imbecile sa naše strane koji se raduju tome što se čovek povredio

Evo ga nekrunisani kralj debila aka Mirko Poledica.

Pažljivo sam pogledao start Drinčića, neoprezno ali bez namere da povredi igrača. To teško mogu razumeti neobjektivni navijači.

Nezaboravimo ranije hitove.

Kraj sezone, Zvezda prvak, Partizan drugi, ispadaju Novi Pazar i Bačka. Tako su odlučili ovi moćni i nemojte se nervirati. Sportski pozdrav.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Aug 07, 2017 5:48 pm

Promasili ste temu :D

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 07, 2017 7:18 pm

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/289201 ... i-jovicica

hahahaahahahaha

neme veće zabave od ciganske mitomanije i lobotomije

Kibiców

Postby Kibiców » Mon Aug 07, 2017 8:06 pm

Rođaci wrote:http://www.kurir.rs/sport/fudbal/2892019/video-neverovatna-teorija-zavere-vlasnik-krasnodara-platio-drincicu-da-polomi-jovicica

hahahaahahahaha

neme veće zabave od ciganske mitomanije i lobotomije

Ima, vaša!

niko

Postby niko » Mon Aug 07, 2017 8:18 pm

aj pa i ti ne primaj se na kurir, nema teorije da je Ujka Albert ozbiljan sa onim tvitom.
jos ovi degeni to prenose i razvijaju dalje pricu :roll:
moras Rodjace da razumes koliko je ljude pogodilo sto je to bas Jovicic, ni za Ricmonda ne bi ovako kukali...plus ima masa degena sa vase strane koja slavi ovu povredu, to pa jos nisam video u zivotu.
Jovicic je nezamenljiv, igrao je kao Gatuzo u ovih nekoliko utakmica, svugde ga je bilo.
nadam se da ce Dr Terza da smisli nesto, da dovede nekog do ponoci, pa da mu otpisu jos 5 miliona duga. :mrgreen:

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Mon Aug 07, 2017 8:21 pm

Једна од јачих прича овог лета је како Обрадовић спашава Звезду и купује Гудурића уместо да помогне Партизану и узме Маринковића који је уз то и бољи. :mrgreen:

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 07, 2017 8:26 pm

niko wrote:aj pa i ti ne primaj se na kurir, nema teorije da je Ujka Albert ozbiljan sa onim tvitom.
jos ovi degeni to prenose i razvijaju dalje pricu :roll:
moras Rodjace da razumes koliko je ljude pogodilo sto je to bas Jovicic, ni za Ricmonda ne bi ovako kukali...plus ima masa degena sa vase strane koja slavi ovu povredu, to pa jos nisam video u zivotu.
Jovicic je nezamenljiv, igrao je kao Gatuzo u ovih nekoliko utakmica, svugde ga je bilo.
nadam se da ce Dr Terza da smisli nesto, da dovede nekog do ponoci, pa da mu otpisu jos 5 miliona duga. :mrgreen:

Albert nije, al ima brdo likova koji su sigurni u to
pogledao sam snimak, stvarno je krvnički uleteo, al to je zbog one glave koju ima, ne zbog toga što vas čekaju Krasnodar i derbi
i znam koliko je kritično, dolazim jutros na posao i kolega samo što ne plače
nisam gledao vaše utakmice, kažu mi ljudi da je čovek ubedljivo najbolji igrač

ali priče koje su se pojavile... Image

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Mon Aug 07, 2017 9:39 pm

Rođaci wrote:brate prođi malo komentare pa ćeš videti šta pišu debili koji tvrde da je to uradio namerno, psuju mu sve što ima, prete mu itd

Па оно, псовање је најмање што је заслужио, мртву му мајку јебем и ја овде, ето, чисто да се запљунем.

А то за претње је глупо. Глупо у смислу да би људи без везе могли да попадају за то, поготово јер 99% њих који прете, у ствари "прете", а све из беса који је оправдан, а не јер би стварно били у стању да неку од тих "претњи" и остваре. Да неко заиста том смраду жели да нанесе зло, сигурно да не би претио јавно преко друштвених мрежа и наместио се мурији на зицер.

Још једном, Дринчићу, јебем ти мртву матер!!!
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

Return to “Само опуштено”