B.Centrale wrote:Jel policija kriva kad se izbodu na tekmama i isprangijaju u gradu? Kakva demagogija jbt
O cemu ti pricas? Kojim tekmama? Jel to bio neki turnir na zakintosu?
B.Centrale wrote:Jel policija kriva kad se izbodu na tekmama i isprangijaju u gradu? Kakva demagogija jbt
Blackadder wrote:Znam sta je hteo da kaze ali nije on skapirao sta sam ja hteo da kazem jer nije ni otvorio link koji sam okacio a odmah ovamo komentar "aaaa, koja demagogija"...
Govorio sam iskljucivo o Zakintosu jer je tamo bezvlasce vec 7-8 godina, znam to jer je ortak otisao tamo pre 5-6 godina sa zenom i ortakom koji je takodje poveo zenu, znaci porodicna ekipica, i imao je problema sa englezima.. Sedeli za stolom u nekom kaficu i prilazi im par pijanih engleza sa pitanjem odakle su i ovi kad su rekli onda su poceli da ih vredjaju u stilu: "Vi Srbi ste ovakvi i onakvi itd "... Bez razloga.. Murije nigde..
Zakintos i sluzi za to, bezvlasce, alkohol, tuce, ribe idu polugole u grad, opsti haos. Posebno u Laganasu... Desavaju se i ubistva, ovo sa amerikancem nije prvi slucaj... A poenta je u tome sto Grke generalno boli kurac jer uzimaju lovu od svega toga, murija zmuri, jer kad bi uveli red britanci ne bi ni dolazili jer ih upravo privlaci to sto je anarhija...
A sugavi B92 pokusava da kroz tu pricu progura kako smo mi Srbi najgori na svetu i pokusavaju da to podignu na neki drzavni nivo i ta neka seljacka prica! E pa bato, nismo najgori jbg a za ove ubice i ostale postoji zakon pa nek se Grci jebavaju sa njima, koje god da su nacije....
P.S. Evo bas citam juce u Meksiku preko 2000 ubistava samo ovaj mesec, kazu najgori mesec do sad a pederi sa B92 nigde nekazu "Ovi meksosi su genocidni" a umeju da seru po dva-tri puta mesecno kako su srbi najgenocidniji narod na planeti, jebem li im mamu onu placenicku prodanu pedersku...
fedayn82 wrote:A sto si nervozan?
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests