peacefull huligan wrote:која су места најбоља у Србији за летовање, да имају добре смештаје, базене, природа, да нема превише људи?
Tara, 10 praznih mesta, opet Tara pa onda ostalo.
peacefull huligan wrote:која су места најбоља у Србији за летовање, да имају добре смештаје, базене, природа, да нема превише људи?
јахач магле wrote:По закону ти треба, ја сам вадио, али осим на граници ја полицију у Грчкој нигде видео нисам, а ни на граници ме ништа у вези аута нису питали.
pertla wrote:E setio sam se jos zlatiborsko kod vukse,preko puta kafemata na spensu,jednom sam jeo dobro je bilo
Вини Џонс wrote:За Рим ти треба неких 5 дана да видиш све што се може видети. Неки главни утисак је да када шеташ кроз то језгро као да си у неком музеју. Што се цена тиче оно, кафа је око 2.5 евра, имаш кафића где је нпр. 3 евра, а ако седиш и пијеш плаћаш столицу још 3е, луксуз јебига Што се ноћног живота тиче ценим да је пиће око 5е, не сећам се. Храна је исто прихватљива, мислим да сам лазање платио 6-7е, баш добру порцију негде око Пантеона, цене у супермаркетима класика, не одударају нешто. Литра вина у ресторанима исто до 10е. Карта за Курву Норд 16е и треба лична, односно пасош.
Ако обилазиш ценим да је најбоље да узмеш Рома пасс, има предност приликом уласка у музеје, попусте за превоз ваљда, али нисам узимао и не сећам се тачно.
И да, не знам да ли сам видео некога у тренерци у Риму
ultrastito wrote:хвала људи на помоћи и саветима!
јављам утиске половином августа
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests