Душевна болница
Re: Душевна болница
Па у Београду снимају сахране, пиче они трубачи, као на вашару..
Kockalone wrote:Како ми се гади ова источна Србија и ти секташко цигански обичаји њихови. Тачно је треба дати бугарима или коме већ.
http://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/unosni-biznis-folk-pjevaca-pjevaju-na-sahranama-i-zarade-1200-eura
Почни да учиш шиптарски, требаће ти.
dzonika wrote:Kockalone wrote:Како ми се гади ова источна Србија и ти секташко цигански обичаји њихови. Тачно је треба дати бугарима или коме већ.
http://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/unosni-biznis-folk-pjevaca-pjevaju-na-sahranama-i-zarade-1200-eura
Почни да учиш шиптарски, требаће ти.
Вероватно већ зна, ипак су дуго они побратими.
znam da su to price rekla - kazala, al ja sam cuo da bugarska deli pasose tim blizu njihove granice samo tako, maltene svako ko se zavrsava na -ov i da ima neki kao dokument, bilo sta od dede babe nesto sto je bugarsko i dobija sospa... nasi to uzimaju jer su bugari u eu a bugarska daje jer hoce da valjda nesto prikaze to kao da pripada bugarskoj
il koji vec ku..c

04 X 1945
- pustinjska lisica
Па раде они то већ годинама.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Treba uzimati te pasoše ko god može, koga bole kurac što se oni lože da će imati više ljudi u toj oblasti sa državljanstvom, to im ništa ne znači.
-
isto radi i madjarska. jedinu korist od toga imaju ljudi koji hoce da zapale na zapad i rade legalno sa papirima bez da moraju da se zene/udaju tamo za iste.
-
Kako nema korist. Dobiju kao manjina mjesto u parlamentu, skupstini, pokrajinskoj vladi itd.
ОД МАЊАЧЕ ДО МАРИБОРА СВАКИ СРБИН У ЧЕТНИКЕ МОРА!
ex клемпави
ex клемпави
-
Република Српска wrote:Kako nema korist. Dobiju kao manjina mjesto u parlamentu, skupstini, pokrajinskoj vladi itd.
nema to veze sa uzimanjem pasosa, tj dvojnog drzavljanstva. koliko nasih ima dvojno drzavljanstvo sa amerikom,austrijom itd...
-
Не знам ко пева,вероватно неки од разних тропико,акапулко,ваикики бендова,углавном каже: роди ми два,три сина
АЛООО?!! у фазону,добар дан,дајте ми две,три киле кромпира... Уста их јебем мајмунска
АЛООО?!! у фазону,добар дан,дајте ми две,три киле кромпира... Уста их јебем мајмунска
Kockalone wrote:Како ми се гади ова источна Србија и ти секташко цигански обичаји њихови. Тачно је треба дати бугарима или коме већ.
Crnogorci arijevci. Boli te kurac imas za koga da navijas na prvenstvu. Bratska zemlja a i komsije.
Често одем до на село
1958 wrote:Kockalone wrote:Како ми се гади ова источна Србија и ти секташко цигански обичаји њихови. Тачно је треба дати бугарима или коме већ.
Crnogorci arijevci. Boli te kurac imas za koga da navijas na prvenstvu. Bratska zemlja a i komsije.
Е мој пудеру, не мораш се ништа јављати више. Био си ми симпатичан али кад сам сазнао да си из комунистичких блокова, што је броз саградио за своје пулене,као што рече градски боем, а ево имаш и влашке крви, морам ти признати да си ме тотално разочарао.
Врхунац западне дегенерације
komentar ti je u skladu sa komentarima tvojih sunarodnika
da je ovo napisao neko iz srbije u vezi crnogorski obicaja
virdzina,pogace i malja,kuma...vec bi buka bila
o losem srbinu koji ne voli "bracu"
ko si ti da sudis od tudjim stvarima,muci svoju muku
kako ce oni da isprate svoje najmilje njihovo je,kao sto je tvoje dal ces od kcerke da pravis virdzinu
sorab wrote:Врхунац западне дегенерације
Sto je nagore, stvarno su takvi. Kad pitas prosecnog zapadnog Nemca za imigrante njegov odgovor je, pa sta ima veze, ima mesta za sve nas, i oni su ljudi. U istocnoj Nemackoj je malo drugacije, na nekim lokalnim izborima su u nekim mestima pobedile naci opredeljene partije.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Sta je koji kurac puder u "E moj puderu"? Jel to neki sleng? Svejedno ne verujem da neko poistovecuje blokove sa copavim bravarom!!!
То ја тако тепам Вендију из милоште.
Знаш како, сви ти обичаји наши који ти спомињеш настали су од српског народа који живи ође, евунтуално су још турци имали утицај на то. Док су обичаји у предјелима које ја спомињем настали под утицајем и турака и гурбета, влаха, бугара и ко зна којих кураца, у томе је разлика. Мислим, живо ми се јебе за тај дио тамо искрен да будем, стварно их гледам ка ''нижу расу''. Ове наше цигане ође макар знаш да је циган и то је то, док тамо се не зна ко кога јебе, нит му се може знати које је ни шта је. Сва срећа па су ми далеко
фикрета wrote:Kockalone wrote:Како ми се гади ова источна Србија и ти секташко цигански обичаји њихови. Тачно је треба дати бугарима или коме већ.
komentar ti je u skladu sa komentarima tvojih sunarodnika
da je ovo napisao neko iz srbije u vezi crnogorski obicaja
virdzina,pogace i malja,kuma...vec bi buka bila
o losem srbinu koji ne voli "bracu"
ko si ti da sudis od tudjim stvarima,muci svoju muku
kako ce oni da isprate svoje najmilje njihovo je,kao sto je tvoje dal ces od kcerke da pravis virdzinu
Знаш како, сви ти обичаји наши који ти спомињеш настали су од српског народа који живи ође, евунтуално су још турци имали утицај на то. Док су обичаји у предјелима које ја спомињем настали под утицајем и турака и гурбета, влаха, бугара и ко зна којих кураца, у томе је разлика. Мислим, живо ми се јебе за тај дио тамо искрен да будем, стварно их гледам ка ''нижу расу''. Ове наше цигане ође макар знаш да је циган и то је то, док тамо се не зна ко кога јебе, нит му се може знати које је ни шта је. Сва срећа па су ми далеко

prvo sestra zaradi frku sa matericom posle porodjaja, bude sve ok
pa cale ostane invalid, gotov, nema na bolje
pa kevi konstatuju rak debelog creva, sva sreca u sredu javili rezultate, sve ce biti kako treba
meni danas konstatuju giht.....
ej zivote pokvareni dzojstiku
pa cale ostane invalid, gotov, nema na bolje
pa kevi konstatuju rak debelog creva, sva sreca u sredu javili rezultate, sve ce biti kako treba
meni danas konstatuju giht.....
ej zivote pokvareni dzojstiku
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...