Pocinje kampanja za izmenu ustava.
prcko wrote:Pocinje kampanja za izmenu ustava.
tizlabor wrote:Pa ja sam skontao da je pocela jos ono vece kada je odrzao posmrtni govor povodom 54%...nesto je drobio da nas cekaju teski trenuci,da moramo da pogledamo istini u oci...meni je to bilo to zatrpano cokoladicama.
Kako se menja ustav? Dvotrecinska skupstina ili natpolovicni referendum? Nako pitam,nije sad da je bitno nesto promenice ga svakako...
Rođaci wrote:tizlabor wrote:Pa ja sam skontao da je pocela jos ono vece kada je odrzao posmrtni govor povodom 54%...nesto je drobio da nas cekaju teski trenuci,da moramo da pogledamo istini u oci...meni je to bilo to zatrpano cokoladicama.
Kako se menja ustav? Dvotrecinska skupstina ili natpolovicni referendum? Nako pitam,nije sad da je bitno nesto promenice ga svakako...
postoje dva postupka, u zavisnosti od toga koji delovi Ustava se menjaju
za sve što se tiče Kosova, teritorije, ljudskih i manjinskih prava, načela Ustava itd itd obavezan je referendum, a dovoljna je prosta većina izašlih, što znači da opet može da se desi da 26% biračkog spiska zakuca promenu Ustava onako kako nas zakucavaju ovim govnima
Кудрави Гаучос wrote:prcko wrote:Pocinje kampanja za izmenu ustava.
И то као на знак пиштаљком..
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:673826-Od-jeseni-debata-o-Ustavu
prcko wrote:Verovatno je mislio da li je neophodno da izlaznost bude preko 50% od upisanih u biracki spisak.
Users browsing this forum: No registered users and 44 guests