zizou wrote:http://www.dijaspora.news/ispovest-srpkinje-koja-je-otisla-u-kanadu-i-razocarala-se-vracam-se-u-srbiju-ovo-je-prava-istina-o-zivotu-tamo/
koje su ovo frustracije jeben ti.. kad procitah dio dje se spominje gnusanje zivotinjskog mesa , sve mi je bilo jasno...
Ma lupeta a i mislim da je neki propagandni tekst u stilu "Ostajte ovde jer ovde imate priliku da vas bezgranicno jebu Vucic i ekipa za 300 evra mesecno"... Drugar tj kum je otisao , ovo je treca godina da zivi tamo, ozenio se nasom (rodjena u Kanadi) ima dvoje dece... Nikada se nije pozalio da nesto ne valja a moj licni utisak je da je on vrlo zadovoljan zivotom tamo sad kad se uklopio a jedino sto mu nedostaje smo mi, ortaci i rodbina...
Ima nekog ortaka tamo, Srbin je, ima nas tamo dosta, ima i srpskih firmi, on je radio u dve... Sto se tice druzenja sa kanadjanima i ostalima, kumara je sa engleskim na Vi tako da mu se jebe za kanadjane A i to je istina da tamo svako gleda sebe, ne poznajes prvog komsiju i ta neka prica... Ovo za putovanja je delimicno tacno, skupo je da putujes u Evropu ali zato za 300-400 dolara odes na Kubu....