samo da izjavim za dnevnik da se arsenal fest popisao po exitu samo tako.
samo jedan thievery corp je bio vredan svih izvodjaca na main stejdju sva 4 dana. zadnji exit mi je bio 2010 i tad sam samo otisao da odslusam FAITH NO MORE i zapalio. od tad iz godine u godinu sve vec krs i sve veca komercijala za decu i strance jel te..
prvi put sam slusao pera deformera, na arsenalu naravno, i jebeno sam odusevljen! car brat kralj gospodar univerzuma !! bend mu je tako profi usviran da je to kidanje. ili je to bilo zbog kvaltitenog arsenalovog ozvucenja. basista je LUD!! odavno se na nekoj svirci nisam tako zabavio a slusao sam sve i svasta uzivo.
kad smo vec kod toga..aj malo i o tome ako ste raspolozeni. napisite top 5 vasih svirki na kojima ste bili
1. Cypress Hill 2004 exit - totalna ludnica, svi skacu, sutke na skoro svaku pesmu, buksne svi pale nenormalno i dele sa svima koji su blizu poznavali se ili ne !
2. Prodigy / warrior dance / kalemegdan 2012 / pogledajte klipove po jutubu bice vam jasno, baklje, sutke, opsta ludnica, sjebao sam palac na noGi
3. chemical brothers / arena bgd 2007
4. asian dub foundation / kalemegdan 2008 ///dolaze i sad na beer fest..preporuka
5. faith no more / exit 2010 / kad je brat otpevao ajde jano kolo da igramo ..opste zezanje, peo se po kranu za kameru, lud!