Postby Ultra Sarma » Mon Jun 12, 2017 11:14 pm
Ne moze da vodi domaca grupa navijanje na svojoj tribini, jer gostujuci navijaci ne bi postovali istu.. zamislite grobara na severu koji pisa po grafitu ili lomi stolicu tako nesto nikad nije iskljuceno da neki pojedinac uradi, ne mora grobar, cigani ne bi mogli da predju preko svog ponosa, a realno mozda ne bi ni trebali i eto sranja... nego nisam cuo da je neko predlagao, ali sam dosta razmisljao i mislim da bi cigani trebalo da se iscimaju kao tkz stub srpstva i da kao najbolja i najorganizovanija, a najbitnije najmasovnija grupa pokrenu neku pricu sa juga marakane.. to je isto njihov stadion i nije mi jasna ta mrznja prema delu sopstvenog stadiona koja kod njih postoji samo zato sto se ta tribina zove jug.. eto kompromis koji bi bio prihvatljiv za sve, sem mozda za neke pojedine grupe pogotovo grobarske, ali bi se i bez njih skupila dobra brojka od 3, 4 soma koja bi mogla da nadjaca simpatizere, domaca tribina bi bila postedjena divljastva gostujucih navijaca, a najorganizovanija grupa koja svidelo se to nama ili ne, jedina moze da odradi taj posao da hoce, bi vodila navijanje na svom stadionu. Realno bez cigana nece biti pomaka sta god mi mislili, pricali, voleli, ali prvi korak zato oni moraju da nacine i da mrdnu dupe sa severa.. dobar kompromis, ali cigani verovatno ne bi tako nesto nikad uradili, oni ne organizuju ni na severu, i za mene su trenutno oni srazmerno svojoj jacini u odnosu na ostale grupe, najogovorniji sto je podrska reprezentaciji vise nego ocajna i razocaravajuca..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала