Postby riper » Mon Jun 12, 2017 11:53 am
Kada je u pitanju fudbalska reprezentacija Srbije, mogu samo da zalozim i levo i desno mudo i kobas u tvrdnju da ne postoji retardiranija skupina na planeti. I to ne mislim samo na ovu generaciju, nego na svaku od skidanja sankcija do danas. Da ne idem previse u nazad, ovde cu ponoviti tvrdnju da nasi se fudbaleri posebno cuvaju za reprezentaciju da rade najretardiranije stvari na terenu, sve ono sto nikada nisu radili ni u jednom klubu. U tom svetlu komentarisem i Mustafino pomracenje mozga, a nakon toga i Milivojevicev potez.
Svaka fudbalska reprezentacija imala je blanko podrsku naroda, bilo u kvalifikacijama, bilo na onim retkim odlascima na takmicenje, a onda svu tu podrsku u nekom trenutku uzmu, i obrisu bulju.
Ova reprezentacija se razlikuje jer sa jedne strane u ocima naroda su konacno malo manja ocekivanja i dalje nerealno velika, ali manja nego kada smo mastali da mozemo u polufinala mundijala ili EP, a sa druge strane sto je ovo verovatno najlaksa grupa u kojoj ucestvujemo od nastanka fudbala, pa se svi ti kiksevi jos uvek ne vide, jer smo i dalje prvi.
U svim reprezentacijama u nasoj grupi postoji jedna superzvezda, Geret Bejl i on sinoc nije igrao. I pored toga mi nismo dobili Velsane. Ne samo da ih nismo dobili vec nismo napravili nista sto bi licilo na situaciju za gol. Jedina pozitivna stvar je sto smo iz jedine sanse dali gol.
Sustina je, da su ovo neke prethodne kvalifikacije, gde su bile i neke fudbalski pismene ekipe, mi ovakvim igrama sigurno ne bismo bili na prvoj poziciji, daleko od toga.
Sto se mene tice reprezentacija uvek ima podrsku, kakva god da je, drugu nemam. Ali to me nikada nece spreciti da im se najebavam majke za mizeriju koju prikazuju na terenu.