lelemud wrote:pustinjska lisica wrote:Rođaci wrote:
istina
ali postoje žanrovi koji su uvek i svuda smeće, ma koliko godina imao
Почевши од метала и свих његових праваца
Po mom srkomnom misljenju sve je u sustini stvar ukusa ali dosta toga potice i od same sredine u kojoj si odrastao i od roditelja. Sta zna seljak iz pizde materine sta je Jazz, Bluez, Funk, itd. kad ceo zivot slusa svadbarske pesme koji su ga roditelji naucili.... Vremenom se sve moze zavoleti.
Generalno kudravi je u pravu,iskljucivost je bolest!
Kao jedinka shvati da druga osoba moze slusati drugu vrstu muzike,navijati za drugi klub,pripadati drugoj politickoj opciji...i slicno...i to tu drugu osobu ne cini losom osobom,vec samo drugacijom!
Sada bi se mnoge NVO na moj upis nadovezale i rekle da tako treba posmatrati i recimo pedere,ali onda se odlazi u drugu krajnost koja je opet bolest.
Dosta toga pocinje iz porodice,ali je dosta toga i nametnuto.Lelemude to da li su roditelji naucili dete da peva ojkace je nista naspram toga sto su roditelji okrenuli glavu na drugu stranu i pustili sistem da nauci dete da bude Stanija,i da tapse stojecke kada vidi Aleksandra Vucica!
Ali takodje ukoliko dete odraste zdravo bez ikakvih spoljnih uticaja,i samo odluci da postane kao Stanija i da tapse Aleksandru Vucicu,ne treba ga se stideti!
Dakle moj konacan odgovor je da je pustanje Severine deci od 4-5-6 godina sistemsko zatupljivanje nacije,samo i iskljucivo samo sto ce sutra to dete videti minuli rad iste i pomisliti da je to nesto sasvim normalno,a pri tom uopste ne mislim na muzicka izdanja iste!