Вечити ривали - вести и дискусија
- grobarizsrpske
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Терзићеве бисере треба чувати за вијек и вијекове. Невјероватно каква је то охола појава.
Odgledao sam ove sanse sa finala kupa, Zvezdina najveca je slobodni udarac Milijasa.
Skinuo bih po platu Djurdjevicu i Leonardu sto je zavrseno samo 1-0. Jedan od njih dvojice mora da ide iz Partizana, bolje bi bilo Djurdjevic, i da se dovede Skuletic.
Skinuo bih po platu Djurdjevicu i Leonardu sto je zavrseno samo 1-0. Jedan od njih dvojice mora da ide iz Partizana, bolje bi bilo Djurdjevic, i da se dovede Skuletic.
Кудрави Гаучос wrote:Партизан ангажовао Марију Максиму да пише саопштења, ахахаххах![]()
I fabrika ima svoju Mariju Maksimu.
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudb ... de/d1939sd
- Кудрави Гаучос
Мора то сад у свакој фирми, не знам јеси чуо. Али код овог нашег сам моро контрол ф па Вучић, јер ме много заболе да читам шта је сад ново слаго, ваши имали цео чланак песмицу.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Opie wrote:Sa sportkse strane ,nismo zasluzili ni jedan trofej ove godine.Svaka cast Partizanu na osvojenoj duploj kruni .Sto rece neko ,4 derbija ,jedan gol ,pametnom dosta.Zvezda I dalje igra fudbal 70 minuta ,umesto 90+ .A ovo svadjanje koje je ovde na forumu ,je isto kao I pre deset godina kad sam se prvi put ulogovao .Neke stvari se nikda nece promeniti .Dve kurve se svadjaju ....
Da li neko od vas gleda Zvezdu kao sportski tim ,I pre svega uspehe tog sportkog tima u ovom slucaju fudbala?Zvezda igra toliko los fudbal da ce ove godine biti izbaceni u prvom krugu kvalifikacija .A mi I dalje gledamo uspeh tog sportskog tima kroz navijace ?
Pardon...mnogo sam frustritan I sere mi se od naseg fudbala .
od reči do reči sve...
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Koji je ovo trans preko transparenta nišlije

-
Jovica Zivkovic

svaka cast malom zivkovicu dobar je igrac, ali kao covek prava pickica. Hteo da tuzi Partizan zbog 12.000 evra, a uzeo milione. jbg tako je to kad moras da slusas caleta, verovatno ce Jovica i zenu da mu izabere

svaka cast malom zivkovicu dobar je igrac, ali kao covek prava pickica. Hteo da tuzi Partizan zbog 12.000 evra, a uzeo milione. jbg tako je to kad moras da slusas caleta, verovatno ce Jovica i zenu da mu izabere

- ultrastito
da li ce ikada bircevic dici ruku i priznati faul koji napravi i zasto se nikad to nece desiti?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Нисам имао прилике да чујем Тању Бошковић да прича ијекавицу. И ко су браћа КаЦар?
ti da si pravi Srbin znao bi da pravi Srbi kucaju bez kvačice
to je ustaški izum protiv srbopravoslavlja
Али пошто сам криви Србин не знам, а и колико видим све је написано са квачицама осим тога па ми и даље остаје непознато ко су браћа Кацар?
А кад је дотична прешла на југ, јел са актуелним екипама или раније?
http://www.espreso.rs/sport/showtime/52759/20-najvecih-zvezda-bivse-jugoslavije-kojima-je-srce-kucalo-za-crveno-bele-foto-video
А кад је дотична прешла на југ, јел са актуелним екипама или раније?

http://www.espreso.rs/sport/showtime/52759/20-najvecih-zvezda-bivse-jugoslavije-kojima-je-srce-kucalo-za-crveno-bele-foto-video
dobro, za Tozovca smo znali
Rođaci wrote:ti da si pravi Srbin znao bi da pravi Srbi kucaju bez kvačice

- ultrastito
kad ce grafit za zoUranu? 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле