Сеобе
Re: Сеобе
mungos wrote:Kolko plaća taj englez što je došao u zemlju 3. sveta da šalje ljude da ginu po IraCima i sličnim kurcima?
Немој одма те негативне коментаре у старту. Тако читам пре неки дан гради се зграда нека нова у НС изгледа до јаја а сви пљују а треба да се гради где је тренутно блатњави паркинг у центру града.
Не плаћа он ништа, плаћају људи који код њега заврше обуку а он убацује те људе,групе у енглеске компаније. Што је дошао у Србију? Па наша земља је најлепша и има најлепше жене шта ћеш више...
Шаље их да гину? Па нико тебе не тера да идеш, а што је најгоре иду људи који су већ гинули и што им то нико не признаје. Написао сам да је то мало другачија шљака од конобарисања, рада у кухињи, итд.. Можда неком помогне...
Не буне зато што неће бити блатњавог паркинга већ зато што то није место за солитер. Саградиће циркус као ономад париски магазин. Од некад прелепог града направише ругло на све стране.
А и тај енглез и његова фирма су одраз окупиране Србије. Оног Почучу ће да ухапсе ако се врати зато што је отишао у Украјину, а овај обучава легално по Србији будале које ће да гину за интересе одвратних Енглеза по свету.
А и тај енглез и његова фирма су одраз окупиране Србије. Оног Почучу ће да ухапсе ако се врати зато што је отишао у Украјину, а овај обучава легално по Србији будале које ће да гину за интересе одвратних Енглеза по свету.
Ау брате који сте мрачитељи, ти си сад стручњак и за урбанизацију па брате ваљда је нормално да се гради шта ту има лепо стара зградурина која ће се срушити и направити иста таква а горе нови делови. Размишљаш ли колико ће ту радника радити, пошто наша фирма изводи радове?
А што се тиче ових што раде обезбеђење не знам шта опет имате против тога ако неко оће да иде да ради? Ради за паре, ако носи главу торби бар зна за шта..
Закључке доносите на основу полуинформација и резоновања просечног човека који коментарише вести на порталима.
А што се тиче ових што раде обезбеђење не знам шта опет имате против тога ако неко оће да иде да ради? Ради за паре, ако носи главу торби бар зна за шта..
Закључке доносите на основу полуинформација и резоновања просечног човека који коментарише вести на порталима.
-
daleko bolja opcija nego da budes vojnik ugovorac ovde,ili slicno, narocito sto se kesha tice.
-
Пађене wrote:mungos wrote:Kolko plaća taj englez što je došao u zemlju 3. sveta da šalje ljude da ginu po IraCima i sličnim kurcima?
Немој одма те негативне коментаре у старту. Тако читам пре неки дан гради се зграда нека нова у НС изгледа до јаја а сви пљују а треба да се гради где је тренутно блатњави паркинг у центру града.
Не плаћа он ништа, плаћају људи који код њега заврше обуку а он убацује те људе,групе у енглеске компаније. Што је дошао у Србију? Па наша земља је најлепша и има најлепше жене шта ћеш више...
Шаље их да гину? Па нико тебе не тера да идеш, а што је најгоре иду људи који су већ гинули и што им то нико не признаје. Написао сам да је то мало другачија шљака од конобарисања, рада у кухињи, итд.. Можда неком помогне...
Tebi ako je cilj u zivotu da zaradis tako sto ces da ubijas neduzne po svetu zarad interesa istih onih koji su nas bombardovali i pravili genocid nad srbima... Neshvatiljivo mi je uopste da imas obraza da tako nesto stavis na ovaj forum.
- Bruno Sulak
Verujem da bi neki drugacije razmisljali kad bi napisao koliko placaju.
Пађене wrote:Ау брате који сте мрачитељи, ти си сад стручњак и за урбанизацију па брате ваљда је нормално да се гради шта ту има лепо стара зградурина која ће се срушити и направити иста таква а горе нови делови. Размишљаш ли колико ће ту радника радити, пошто наша фирма изводи радове?
Нисам ја мрачитељ него си ти модеран ретард ако не видиш ништа лоше у томе што неки политичар донесе одлуку да уместо споменика културе старог триста година (заштићеног споменика културе) направи модерну стаклену зграду која се ту никако не уклапа. И све то због личног интереса. (не ти, него политичар, ти му ту дођеш обичан ретард )
Mozda je off,ali moram da prokomentarisem za tu zgradu u centru.to je sve sns prica,nije bas lako izmeniti generalni plan grada ili kako se to sranje zove,a u stvari jeste ako imas politicke veze.direktor galensa je pljuvao pu vucicu i naprednjacima samo tako,ali je promenio plocu kad je ova prica pocela.nisam toliko mator,ali ne mogu da verujem koliko se moj grad promenio na gore zadnjih godina
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Пађене wrote:Шаље их да гину? Па нико тебе не тера да идеш, а што је најгоре иду људи који су већ гинули и што им то нико не признаје. Написао сам да је то мало другачија шљака од конобарисања, рада у кухињи, итд.. Можда неком помогне...
Зато и кажем.
pertla wrote:Mozda je off,ali moram da prokomentarisem za tu zgradu u centru.to je sve sns prica,nije bas lako izmeniti generalni plan grada ili kako se to sranje zove,a u stvari jeste ako imas politicke veze.direktor galensa je pljuvao pu vucicu i naprednjacima samo tako,ali je promenio plocu kad je ova prica pocela.nisam toliko mator,ali ne mogu da verujem koliko se moj grad promenio na gore zadnjih godina
Не треба уопште да будеш матор да би био свестан колико је град усран надоградњом и новоградњом протеклих година. А наставља се у том правцу.
Чомбе wrote:Пађене wrote:Ау брате који сте мрачитељи, ти си сад стручњак и за урбанизацију па брате ваљда је нормално да се гради шта ту има лепо стара зградурина која ће се срушити и направити иста таква а горе нови делови. Размишљаш ли колико ће ту радника радити, пошто наша фирма изводи радове?
Нисам ја мрачитељ него си ти модеран ретард ако не видиш ништа лоше у томе што неки политичар донесе одлуку да уместо споменика културе старог триста година (заштићеног споменика културе) направи модерну стаклену зграду која се ту никако не уклапа. И све то због личног интереса. (не ти, него политичар, ти му ту дођеш обичан ретард )
Ти си традиционалиста, разумеш се у све и сваку си тему о којој причаш претходно добро прочешљао. Бринеш се ти о споменику културе, како ће изгледати поглед и шта ће та зграда заклањати... Пре него што уђем у расправу мало истражим и распитам се и о једној и другој страни приче.Радове изводи домаћа фирма, граде иначе зграде по НС и постепено имају све веће објекте, значи раде наши људи не кинези не хрвати... Парцела је у приватном власништву те фирме, значи купили су је од неког чије је то било. На тој парцели налази се Јерменски споменик који ће ставити под кров. Стару фасаду су рестаурирали и направиће исту такву.
Са друге стране главни нападачи су они што су некад градили по Нс, архитектонски стучњаци који су одобрили хотел на центру итд.
Против је и део доконог народа, који су углавном скептични кад год се нешто гради јер само је тито знао да направи. Оно што не могу да знам а чисто сумњам да и ви можете имати проверене информациије чије су то паре. Слажем се да је тешко да они сами могу толики пројекат да изнесу али ни не занима ме. Повлачим реч и рећићу да сте били у праву једино ако се на пола радова стане и остане нека бетончина.
Гледао сам ове филмове "вор в зако́не" и играни и документарни и они су у фазону да те рокну кад их увредиш, ваљда ће ме проћи трип док се не сретнемо Чомбе . А што се тиче мене и колико сам модеран ја би ставио личку капу на зграду и као да ресе падају доле а кад ветар дува оне се вијоре. Тако би се још више изнервирали дежурни критичари и екипа са пејићевих салаша.
Пађене wrote:Ти си традиционалиста, разумеш се у све и сваку си тему о којој причаш претходно добро прочешљао. Бринеш се ти о споменику културе, како ће изгледати поглед и шта ће та зграда заклањати... Пре него што уђем у расправу мало истражим и распитам се и о једној и другој страни приче.Радове изводи домаћа фирма, граде иначе зграде по НС и постепено имају све веће објекте, значи раде наши људи не кинези не хрвати... Парцела је у приватном власништву те фирме, значи купили су је од неког чије је то било. На тој парцели налази се Јерменски споменик који ће ставити под кров. Стару фасаду су рестаурирали и направиће исту такву.
Са друге стране главни нападачи су они што су некад градили по Нс, архитектонски стучњаци који су одобрили хотел на центру итд.
Против је и део доконог народа, који су углавном скептични кад год се нешто гради јер само је тито знао да направи. Оно што не могу да знам а чисто сумњам да и ви можете имати проверене информациије чије су то паре. Слажем се да је тешко да они сами могу толики пројекат да изнесу али ни не занима ме. Повлачим реч и рећићу да сте били у праву једино ако се на пола радова стане и остане нека бетончина.
Гледао сам ове филмове "вор в зако́не" и играни и документарни и они су у фазону да те рокну кад их увредиш, ваљда ће ме проћи трип док се не сретнемо Чомбе . А што се тиче мене и колико сам модеран ја би ставио личку капу на зграду и као да ресе падају доле а кад ветар дува оне се вијоре. Тако би се још више изнервирали дежурни критичари и екипа са пејићевих салаша.
Koja je to firma?Da im ne treba građevinski inženjer
Choose Life
Опет понављам циркус. Иста прича као са париским магазином. Не уклапа се ту где је направљен. Тако ће бити и са овим срањем. Али је као и за оно говно неко узео паре и дао дозволу.
уклапа се у пичку материну
као и ово матијевићево говно од хотела
а ти покушаваш да нам објасниш да је то до јаја зато што ће извођачи радова бити домаће фирме? Па и ова срања са слика су радили домаћи мајстори, нису дошли пакистанци да мешају малтер.
уклапа се у пичку материну
као и ово матијевићево говно од хотела
а ти покушаваш да нам објасниш да је то до јаја зато што ће извођачи радова бити домаће фирме? Па и ова срања са слика су радили домаћи мајстори, нису дошли пакистанци да мешају малтер.
izgradiše li nešto oko one nenormalne crne zgrade sa heliodromom na vrhu? mislim na Aleksandar bulevar centar
kad je sagrađena, ta zgrada je izgledala kao da je neko spustio svemirski brod u Vilovo
uklapala se kao Tehnodrom sa okolinom
kad je sagrađena, ta zgrada je izgledala kao da je neko spustio svemirski brod u Vilovo
uklapala se kao Tehnodrom sa okolinom
1958 wrote:Nisi odgovorio na poziv na dvoboj! Nemoj biti nexon, odgovori coveku!
Какав двобој шта сам пропустио? Јел онај фазон лопатама кад се буде изливао камен темељац за овај солитер?
И какве везе сад нексон има с овим, да није Борко из дсс-а средио дозволе за градњу?
- Neizlecivi
E uporedite sada vi svaku od tih novijih zgrada i Adamovicevu palatu koju su samo lepo nasminkali ponovo.
Takodje sredili su i ekonomsku skolu, koja opet izgleda daleko lepse od svega ovog novijeg.
Takodje sredili su i ekonomsku skolu, koja opet izgleda daleko lepse od svega ovog novijeg.