Чомбе wrote:Да мислим. Идиоти који навијају за партизан. Што питаш?![]()
Питање за упућене, за кога навија кокеза? (приватно не службено)
Čuo sam da se već neko vreme deklariše kao Grobar.
1989
Чомбе wrote:Да мислим. Идиоти који навијају за партизан. Што питаш?![]()
Питање за упућене, за кога навија кокеза? (приватно не службено)
Strada di vita wrote:Kibiców wrote:Strada di vita wrote:
Hahahahaaa
Jos kada bi ti znao sta ti je smesno.....
Kad bi ti bio svestan koliko si sad lupio i ti bi se smejao...
Krki PFC wrote:Da li ti mislis da neko ko ima veze sa Partizanom ili Zvezdom moze ovako nesto da napise? Pisu idioti zeljni klikova na vest, veze sa mozgom.
НЕЋЕТЕ ПРОЋИ!!!
Сутра сви путеви воде у Ниш! Сви возови,сви аутомобили,сви аутобуси и сви стопери са сивих улица сутра воде ка Нишу. Сутра у Ниш крећемо као војска честитога Кнеза Лазара на Косово,причешћени,правични и верни. Ми се сутра у Нишу боримо као и наши преци,за правду, за Божје и људске законе. Сутра у Нишу морамо бити баш сви ми што смо рођени жигосани знаком Партизана. Сутра у Нишу морамо бити сви ми,синови слободне Србије. Сутра у Нишу изнад нас грмеће Небески коп и сви наши покојни који ће са оне стране бодрити Свети клуб. Сутра у Нишу видеће се све, јасно као дан,ми или овај помахнитали олош,ми или овај људски шљам,ми или ови новокомпоновани Четници,ми или овај надолазећи фашизам,ми или они... Сутра у Нишу је последња одбрана од моралне прљавштине,лоповлука, крађе,лицемерја...
Сутра у Нишу бићемо срећни јер смо баш ми добили ту част да бранимо људско достојанство и оно мало човекољубља и хуманости што је остало у нашој земљи.
Ако сутра падне Ниш проћиће све ове моралне наказе о којима већ дуго пишемо. Ако сутра победимо и ако Ниш одбранимо постоји нада за нашу земљу и ове младе људе који су остали да живе у њој. Зато сутра мораш да дођеш у Ниш!!!
Побегни из школе,напусти посао раније...
За сутрашњи дан то није грех јер нема ништа важније него сутра бити у Нишу,јер ако сутра,не дај Боже,падне Ниш...
Видимо се у Нишу!!!
Сутра у Нишу је последња одбрана од моралне прљавштине,лоповлука, крађе,лицемерја...
BTS wrote:Rodjo jel si se pricestio pred Niš?
Rođaci wrote:Сутра у Нишу је последња одбрана од моралне прљавштине,лоповлука, крађе,лицемерја...
jedina tačna rečenica
Чомбе wrote:Чуј леба ти, одбрана од моралне прљавштине,лоповлука, крађе,лицемерја.. клуб ти воде вучела и вазура, трибину цигани, клуб ти одиграо више прелаза него цела турска лига заједно...
ultrastito wrote:Rođaci wrote:Сутра у Нишу је последња одбрана од моралне прљавштине,лоповлука, крађе,лицемерја...
jedina tačna rečenica
aj ne zajebavaj
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests