Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Bruno Sulak
Ne vredi jednostavno. Odem na posao pricaju o njoj, izadjem u grad pricaju o njoj, udjem na fejs pricaju o njoj...zasto joj pravite popularnost? Ignorisite je najjednostavnije. Svima je jasno da se to radi sa namerom jer to je najlaksi nacin da budete popularni u ovoj debilnoj drzavi. Danas na jutjubu, sutra u Amig Show-u, prekosutra na Farmi i eto ona se obezbedila.
Nepodnošljivo.
Zašto otvarate te vesti? Zašto idete na sajtove gde se objavljuju takve gadosti?
Zašto otvarate te vesti? Zašto idete na sajtove gde se objavljuju takve gadosti?
- Blackadder
Vodom najverovatnije. Hiljadu puta mi se desilo da bacim belo na tiganj a da krene da pršti ko ludo iz njega.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- Blackadder
koliko im je jadna ova propaganda.... 4:45
srecan vam sveti patrik,zivjeli!
- Bruno Sulak
Blackadder wrote:koliko im je jadna ova propaganda.... 4:45
Izbacili su i neki novi, kratki film Shok se zove. Jel i taj neki propagandni?
digla se neka prašina oko muzike u vrtićima pre neki dan
kažu da učiteljicei i vaspitačice puštaju neke bljuvotine deci
u normalnim državama to izgleda ovako
kažu da učiteljicei i vaspitačice puštaju neke bljuvotine deci
u normalnim državama to izgleda ovako
Meni malac neki dan doso,peva nesto od one drolje Severine,ja ga pitam gde si to cuo on kaze pustale nam uciteljice u vrticu!
Vamo dodji!
Fino ga naucim da izvika peva KRAJISNICI DJECEMO NA PRELO,i kazem mu da kad god uciteljice puste muziku on krene da peva to i da im trazi da mu to puste!
Hvala dovidjenja!
Vamo dodji!
Fino ga naucim da izvika peva KRAJISNICI DJECEMO NA PRELO,i kazem mu da kad god uciteljice puste muziku on krene da peva to i da im trazi da mu to puste!
Hvala dovidjenja!
- Кудрави Гаучос
Један од најпоузданијих знакова да је човек без слуха, и да у ствари не воли и не капира музику, је ако се после тинејџерских година ограничава на одређене жанрове и презире друге. "Ја од прве недеље трујем свог клинца правим стварима, Флојд, Парпл, Цепелини, имамо на гајби пикадо са ликовима народњака, кад чује трилер мали се упишава по три ноћи за редом.." А у ствари си ти глува снобина, која није превазишла клиначку варијанту набијања у крдо из јебене несигурности, било да је у питању облачење, музика, или нешто треће. И вероватно се после четвртог пива сетиш и како Севе чека Бред Пита и како је Дино Гремлин довољно луд па к*ра шатро неку децу под жутим мјесецом.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Сјећате ли се хероја грчких демонстрација прије 6-7 година? Налетих случајно на старом хард диску на ове слике које сам тада архивирао. Пас под именом Луканикос (кобасица):
tizlabor wrote:Meni malac neki dan doso,peva nesto od one drolje Severine,ja ga pitam gde si to cuo on kaze pustale nam uciteljice u vrticu!
Vamo dodji!
Hvala dovidjenja!
ipak bolje Severina nego krajišnici i prelo
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- UltrasDoras
da vidim te krajišnike
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
bolje Alcatraz nego ojkače
Кудрави Гаучос wrote:Један од најпоузданијих знакова да је човек без слуха, и да у ствари не воли и не капира музику, је ако се после тинејџерских година ограничава на одређене жанрове и презире друге. "Ја од прве недеље трујем свог клинца правим стварима, Флојд, Парпл, Цепелини, имамо на гајби пикадо са ликовима народњака, кад чује трилер мали се упишава по три ноћи за редом.." А у ствари си ти глува снобина, која није превазишла клиначку варијанту набијања у крдо из јебене несигурности, било да је у питању облачење, музика, или нешто треће. И вероватно се после четвртог пива сетиш и како Севе чека Бред Пита и како је Дино Гремлин довољно луд па к*ра шатро неку децу под жутим мјесецом.
Bojim se da se nismo najbolje razumeli druze Djemidjicu...
...ne svidja mi se da mi deca slusaju to,i to kao nametnuto!
Sa starijom cerkom sam bas imo tripove,bas zbog doticne jelte iste Kebine krabine nove snaje jel je devojcica,i treba sutra kad ostane sama gajbi da ukuca u googla Severina,i da joj kao top predlog ne izadje Bred Pit vec trgovac bakrom,a nije Kebin sin...i onda ona to fino pogleda,pomisli to tako treba jer vaspitacice su mi to pustile,to je znaci ok!Al to je borba sa vetrenjacama,bolje ne misliti o tome,samo pojede coveku dzigericu.
Ovo sa malcem je osveta istim vaspitacicama,da im uzme malko dzigerice!
A ko sta slusa i sta voli,mene svejedno,a ne setim se nicega posle cetvrtog piva,kazu da uglavnom pevam DOS JE NAJGORI!
Свака част Грунфе на сликама! Сећам се добро тих нереда и кера. Мислим да су га пандури убили на крају ако се не варам?
(Street Force / Curva Orientale)