Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Пери

Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Пери » Thu Apr 20, 2017 6:26 pm

To zasto cutite na derbiju je krenulo tek posle gola, prvobitno je ideja bila samo da se navija za pfc "iz solidarnosti", ali jebi ga :D

друг члан

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby друг члан » Thu Apr 20, 2017 7:36 pm

[quote="Rođaci"]

Image

bio u ovom vozu sa sarzerom sa starog foruma i jos nekima.krcat voz bio,neki odvaljeni likovi iz beške sprdali jednog svog da ne zna da se vozi vozom :mrgreen:
Jesu li vas posle te Subotice drzali na tribinama klizalista pored zeleznicke? ja stigao u su u tom periodu,podosta grobara bilo tamo
Choose Life

Grandad

Postby Grandad » Thu Apr 20, 2017 7:48 pm

Жандар на 1:24... ;)

Добра била та Инђија, са све блатом и кафанчугом код стадиона... још чувам ону А4 карту и слике. Сад немам воље да се пустим ни до тог Чаира, кад се играла задња.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Apr 20, 2017 7:51 pm

друг члан wrote:bio u ovom vozu sa sarzerom sa starog foruma i jos nekima.krcat voz bio,neki odvaljeni likovi iz beške sprdali jednog svog da ne zna da se vozi vozom :mrgreen:
Jesu li vas posle te Subotice drzali na tribinama klizalista pored zeleznicke? ja stigao u su u tom periodu,podosta grobara bilo tamo

nisu sve, to se jedan deo bio odvojio

друг члан

Postby друг члан » Thu Apr 20, 2017 8:17 pm

Ja sam stekao utisak da su ih panduri tu stekovali,da nisu svojom voljom tu blejali,a i zasto bi pored kafana, pekara..
Choose Life

bilipiton

Postby bilipiton » Thu Apr 20, 2017 8:39 pm

Rođaci wrote:ma naravno, ali može da se speva neka pesma koja je zezanje
npr Parku su Junajtedovi pevali

Park, Park
wherever you may be
they eat dogs in your country
could be worse, you could be Scouse
eating rats in the council house

otprilike tako, možda sam neku reč zaboravio

Проблем лежи у томе што би нам све песме или 99 посто биле зезање. :mrgreen:

uzdravlje

Postby uzdravlje » Thu Apr 20, 2017 9:24 pm

brucelee wrote:

Cela vasa istorija se prozima kroz ovu parolu. Licemerje, licemerje i samo licemerje.

Pojasnicu

Delije su pocele sa bojkotom utakmica na Veliki Petak i Veliku Subotu.

U Pravoslavlju su to dva najtuznija dana, gde nema radosti, pevanja,skakanja, arlaukanja, opijanja itd. Juce je bio veliki Utorak, sa druge strane praznik radosti, jer je Hristos Vaskrsao u Nedelju.

E sad, dakle odmah smo sjebali tezu kako crveno slovo, ima veze sa Raspecem i Velikim Petkom i Velikom Subotom. Ali vasa teorija je bila sledeca, zajedno sa Delijama,Taurunumima, Firmom i ostalim navijackim grupama ste krenuli u bojkot igranja na te praznike. I zaista dve godine se niste pojavljivali na stadionu.

E ali onda je usledio jedne godine derbi za titulu i tada ste pogazili prethodnu odluku o bojkotu i ipak otisli jer je taj derbi odlucivao o titulu i naprasno ste rekli, jebes bojkot. I ne samo to jebes bojkot, nego ljudi koji su prethodne dve sezone bojkotovali su naprasno poceli da pricaju o tome da su to ciganska posla, da nisu oni popovi, da pusti to, da partizan je iznad svega, da...

Tu se prozima cela vasa navijacka istorija, licemernost do krajnjih granica.

Uzdravlje

E neka si pojasnio i sjebao tezu u startu, nema potrebe više da se raspravlja na ovu temu. Kada cigan piše o licemerju i ovaj jedan drugi o demokratiji na tribini znaš da je došlo zadnje vreme otprilike kao kada navijači otvaraju nekome oči o Pravoslavlju, kad se žali, kad se slavi, kad se igra fudbal, kad se ne igra. Otprilike kao kada Srbi objašnjavaju drugim narodima i nacijama da smo mi veliki vernici a oni svi valjda bogohulnici. Ta sama vaša "akcija" oko neigranja fudbala na Veliku Subotu je jedno licemerstvo kao takvo i u suštini je bila samo jedna akcija protiv Toleta i FSS više nego išta drugo. Tužno je jedino što su ostale grupe pa delimično i naša pod pritiskom tog Srbovanja išle uz dlaku vama ciganima pa je ostavljeno ljudima da tu jednu ili dve godine sami odluče dal će da dođu na tekmu ili neće. Većina naravno nije došla ali ne zato što smo mi Grobari neki vernici nego zato što je ljudima generalno bilo pun kurac ritma sreda-subota-sreda-subota sa EL i fudbalom pa su jedva dočekali da uštekaju soma dva i da to potroše na pivo i vutru. Jedina stvar koja me imalo raduje u ovom sunovratu srpske navijačke scene u poslednje vreme jeste da ovaj put to nije promašilo i vas, i najveći dikatori padnu i slepi progledaju pa je tako i sever počeo da uviđa neke stvari. Uvideo je konačno da vaše govno ne miriše i nije ništa lepše nego naše ili firmaško. Otuda na vašem forumu i 3 strane posvećene grobarskim parolama koje vas nisu dotakle, istim onim Grobarima kojima jedan derbi nećete ništa da odgovorite "jer nemate kome", pa im onda sledeći derbi posvetite 5 parola. Istim onim Grobarima koje ste akcijali na Kosovu na Vidovdan, vi veliki Srbi. Što se demokratije na tribini tiče, demokratski je odlukom većine doveden i veliki Srbin Prosinečki da bude trener.

Sve je to ok, mi Grobari smo govna, mi to najbolje znamo, ali licemeri kao vi to već nismo. Za 200 godina ako Srba uopšte i bude bilo izučavaće vas ljudi kao primer najveće sekte i jednoumlja, Kim Džong govna da jede.

Datum ne znamo, kalendar nemamo, mesec je na nebu, godina u knjizi, generalštab objasnio, pera kojot ubo u centar.

Uzdravlje

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Apr 20, 2017 9:32 pm

Ај све ово може мање више и да се каже да има смисла што си написао али да су нас пароле погодиле то би волео да ми неко објасни како? Ако ти је једино објашњење то што их прокоментаришемо онда докурца :)

bilipiton

Postby bilipiton » Thu Apr 20, 2017 9:57 pm

Које се сад приче потежу ниоткуда. :mrgreen:

Bunt

Postby Bunt » Thu Apr 20, 2017 10:02 pm

Želja Grobara da odmore od paklenog ritma utakmica i ljudski se izdrogiraju i useru od alkohola poklopila se sa velikom subotom te ste u isto vreme ostali svoji i ispali srbi? Alal vam vera. Nastavite

1989

4lista

Postby 4lista » Thu Apr 20, 2017 10:08 pm

A uz sve se još navijački solidarišu. 3 u 1!

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Apr 20, 2017 10:18 pm

bilipiton wrote:
Rođaci wrote:ma naravno, ali može da se speva neka pesma koja je zezanje
npr Parku su Junajtedovi pevali

Park, Park
wherever you may be
they eat dogs in your country
could be worse, you could be Scouse
eating rats in the council house

otprilike tako, možda sam neku reč zaboravio

Проблем лежи у томе што би нам све песме или 99 посто биле зезање. :mrgreen:

pa to je šou :mrgreen:

setih se sad utakmice sa Proleterom iz NS u kupu, neviđena sprdnja
to se traži

ultrastito

Postby ultrastito » Thu Apr 20, 2017 10:34 pm

мислим да је најјача сцена икад на трибинама, управо тај пролазак воза. смеју се једни и други, прозивају се, а ситуација нереална :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

lost&found

Postby lost&found » Thu Apr 20, 2017 11:17 pm

uzdravlje wrote:
brucelee wrote:

Cela vasa istorija se prozima kroz ovu parolu. Licemerje, licemerje i samo licemerje.

Pojasnicu

Delije su pocele sa bojkotom utakmica na Veliki Petak i Veliku Subotu.

U Pravoslavlju su to dva najtuznija dana, gde nema radosti, pevanja,skakanja, arlaukanja, opijanja itd. Juce je bio veliki Utorak, sa druge strane praznik radosti, jer je Hristos Vaskrsao u Nedelju.

E sad, dakle odmah smo sjebali tezu kako crveno slovo, ima veze sa Raspecem i Velikim Petkom i Velikom Subotom. Ali vasa teorija je bila sledeca, zajedno sa Delijama,Taurunumima, Firmom i ostalim navijackim grupama ste krenuli u bojkot igranja na te praznike. I zaista dve godine se niste pojavljivali na stadionu.

E ali onda je usledio jedne godine derbi za titulu i tada ste pogazili prethodnu odluku o bojkotu i ipak otisli jer je taj derbi odlucivao o titulu i naprasno ste rekli, jebes bojkot. I ne samo to jebes bojkot, nego ljudi koji su prethodne dve sezone bojkotovali su naprasno poceli da pricaju o tome da su to ciganska posla, da nisu oni popovi, da pusti to, da partizan je iznad svega, da...

Tu se prozima cela vasa navijacka istorija, licemernost do krajnjih granica.

Uzdravlje

E neka si pojasnio i sjebao tezu u startu, nema potrebe više da se raspravlja na ovu temu. Kada cigan piše o licemerju i ovaj jedan drugi o demokratiji na tribini znaš da je došlo zadnje vreme otprilike kao kada navijači otvaraju nekome oči o Pravoslavlju, kad se žali, kad se slavi, kad se igra fudbal, kad se ne igra. Otprilike kao kada Srbi objašnjavaju drugim narodima i nacijama da smo mi veliki vernici a oni svi valjda bogohulnici. Ta sama vaša "akcija" oko neigranja fudbala na Veliku Subotu je jedno licemerstvo kao takvo i u suštini je bila samo jedna akcija protiv Toleta i FSS više nego išta drugo. Tužno je jedino što su ostale grupe pa delimično i naša pod pritiskom tog Srbovanja išle uz dlaku vama ciganima pa je ostavljeno ljudima da tu jednu ili dve godine sami odluče dal će da dođu na tekmu ili neće. Većina naravno nije došla ali ne zato što smo mi Grobari neki vernici nego zato što je ljudima generalno bilo pun kurac ritma sreda-subota-sreda-subota sa EL i fudbalom pa su jedva dočekali da uštekaju soma dva i da to potroše na pivo i vutru. Jedina stvar koja me imalo raduje u ovom sunovratu srpske navijačke scene u poslednje vreme jeste da ovaj put to nije promašilo i vas, i najveći dikatori padnu i slepi progledaju pa je tako i sever počeo da uviđa neke stvari. Uvideo je konačno da vaše govno ne miriše i nije ništa lepše nego naše ili firmaško. Otuda na vašem forumu i 3 strane posvećene grobarskim parolama koje vas nisu dotakle, istim onim Grobarima kojima jedan derbi nećete ništa da odgovorite "jer nemate kome", pa im onda sledeći derbi posvetite 5 parola. Istim onim Grobarima koje ste akcijali na Kosovu na Vidovdan, vi veliki Srbi. Što se demokratije na tribini tiče, demokratski je odlukom većine doveden i veliki Srbin Prosinečki da bude trener.

Sve je to ok, mi Grobari smo govna, mi to najbolje znamo, ali licemeri kao vi to već nismo. Za 200 godina ako Srba uopšte i bude bilo izučavaće vas ljudi kao primer najveće sekte i jednoumlja, Kim Džong govna da jede.

Datum ne znamo, kalendar nemamo, mesec je na nebu, godina u knjizi, generalštab objasnio, pera kojot ubo u centar.

Uzdravlje

au brate, al se ti raspisao , a nista ni pametno a ni tacno nisi reko.

1) Zemunci su prvi pokrenuli bojkot utakmica na Veliku subotu i to je bilo pre Toletovog vremena, ostale grupe su krenule za njima (tako da prvi deo teksta ti odmah pada u vodu)

2) kakav god da je sunovrat na navijackoj sceni, kod navijaca Zvezde deluje da je to najvise ostavilo posledice na ove polu-navijac polu-simpatizer likove, jezgro tribine je tu i dalje, sto je sustinski i najbitnije. Kako se taj sunovrat severa odrazio na ulicu ne bih o tome, al bih rekao da je situacija jos jasnija nego pre tog "sunovrata".

3) Pazi to sto se parole komentarisu ne znaci da su nekoga i dotakle. Dacu ti primer:

vasa parola "555-333 Murija i vi" - sva logika nalaze da se to odnosi na desavanja od proslog kola ispred JNA. Dakle, Grobari ovom parolom zele da kazu ili da su Cigani akcijali zajedno sa murijom (sto se na snimku jasno moze videti da nije tacno) ili da se bune da su Cigani akciju izveli u saradnji s policijom, tj "vi akcijajte, a mi cemo da gledamo na drugu stranu". Obzirom da je ovo drugo logicnije da je bio smisao, postavlja se pitanje kakve to veze ima s tim sto su Grobari onako olako smugnuli od malobrojnijih Cigana (da ne bi snimka ovoga i protiv BBB u Atini ljudi bi stvarno bili u tripu da Cigani napadaju samo 20 na 1 i da su u fer brojci uvek slabiji) i time se zestoko izblamirali u svojoj kuci (cak su se i zastave skidale) ? Pa valjda i ova druga strana treba da bude srecna sto ima prilike da se sukobi s "neprijateljem" bez mesanja policije, ili mozda gresim ?
Da ne pominjem to "555-333" koje je originalno toliko da ga svako dete na FB koristi, po meni odgovor na tu parolu u vidu skandiranja je jasno poklopio ceo smisao iste. Ostale parole su sve vec vidjene, tj varijacija na temu, naravno po forumima, sve preko toga je uludo utroseno vreme. Ultra kop bilo na proslom derbiju, ovo za Krcuna i hrvat predsednik isiljeno do bola (posledice verovatno maltretiranja od strane Severa pre 10 godina kad smo mi vas trpali na tu temu i to sa mnogo debljim ralogom). "Otkud vi na crveno slovo" me je iskreno nasmejala parola, al kad bi i to dublje izanalizirali, malo bojkotujemo pa malo ne bojkotujemo kad je bitna utakmica, niste bas najrelevantiji da se oglasavate na tu temu.
Prosto apsudrizmu ne mozes a da se ne smejes i ne prokomentarises. Evo konkretno za ovu parolu "murija i vi" reci majke ti koga je trebalo da pogodi a da je video snimak i zna desavanja od proslog kola ?

4) akcijanje za Vidovdan jeste velika sramota, al ti si ga bas otisao u dalju proslost sad vec. A Robiju mozete samo da prihvatite da .... (znate vec sta, ipak ste kacili zastavu stranke na tribini osobe koju citiram)

Uzdravlje uzdravlje

друг члан

Postby друг члан » Thu Apr 20, 2017 11:34 pm

Ovo da cigani saradjuju s murijom kod akcijanja i da napadaju 20/1 je nama samo pomoglo.Kakp napisa jedan nas,na onom hrvatskom forumu,tu su nam grobari ucinili uslugu nehotice pa ih udari brzi voz,a oni se i dalje trkaju s teretnim. Tako se desilo i pojavljivanje u Zg,tako se bbb-ima desila atina,tovari bezali po bosni,tako je bilo i jurcanje ispred juga,padanje zastave hh itd,itd.
Dokle god furaju tu pricu,nama dobro.Nek misle sta hoce
Choose Life

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Apr 20, 2017 11:44 pm

Још је само фалило да нам напишу ''зашто бежите'' па да циркус буде комплетан. :mrgreen:

National

Postby National » Fri Apr 21, 2017 12:42 am

Rođaci wrote:

najjači momenat kad je prošao voz pun cigana koji su išli u Beograd iz Novog Sada :mrgreen:

Image

Bila je jos jedna slika voza de se vidi lik u delije duksu . Ja taj voz nisam ni video kad je prosao a svi su pricali o njemu :D
PFC

fuck_off

Postby fuck_off » Fri Apr 21, 2017 6:46 am

Niko da spomene da su bili milanezi sa sve zastavom na jugu, samo ne znam u kom svojstvu? prijatelji, braca ili kumovi :mrgreen:
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Apr 21, 2017 8:12 am

National wrote:
Rođaci wrote:

najjači momenat kad je prošao voz pun cigana koji su išli u Beograd iz Novog Sada :mrgreen:

Image

Bila je jos jedna slika voza de se vidi lik u delije duksu . Ja taj voz nisam ni video kad je prosao a svi su pricali o njemu :D

da da imam je negde, ali ne mogu da nađem sad

Очајник

Postby Очајник » Fri Apr 21, 2017 9:57 am

fuck_off wrote:Niko da spomene da su bili milanezi sa sve zastavom na jugu, samo ne znam u kom svojstvu? prijatelji, braca ili kumovi :mrgreen:

Jesu bili Bugari?
Attachments
FB_IMG_1492761267465.jpg
FB_IMG_1492761267465.jpg (52.41 KiB) Viewed 11192 times

Return to “Само опуштено”