![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
tih anarhista ima jos manje nego navijaca, ali ok, nemojte da nasedate, pravdajte se sebi iz dana u dan sto ste picketine.
čompika wrote:Oces konkretno? Vodje najvecih tribina su u talu i dogovoru sa SNS-om,oni regrutuju svoje omladince koji ce da sakupljaju sigurne glasove za naprednjake na izborima i obavljaju jos gomilu sitnijih stvari za SNS po potrebi,od lepljenja plakata,saranja grafita itd itd. Pola vas ovde sa foruma koji i citaju i pisu ste dali glas nekom svom drugaru,kojem je samo trebala licna karta i ime,a vi glasajte za koga god hocete. Ti glasovi se kasnije skupljaju na velike gomile i ko donese sto vecu gomilu sigurnih glasova,moze ocekivati od SNS-a mnoge povlastice u buducnosti. E sad ti zavrni jaja pa reci da li sam ovo izmislio,ili je ovo nesto sto je navijacka javna tajna vec duze vreme. Zbog takvih likova i gomile slicnih poteza i talova se ova scena i raspala,pogledajte broj ljudi na tribinama,pogledajte samo na sta to lici?! Ja opet tvrdim,ovo je trenutno srpska napredna navijacka scena. A tebi cu se licno predstaviti u poruci,jer je ovo otvoren forum,mada je po tvom nacinu pisanja moguce da se znamo preko tastature i od ranije...
PS. Ako ti treba potvrda za ovu pricu sto sam napisao,javi mi da ti otkucam jednu i posaljem napismeno sa pecatom,posto izgleda da ces jedino tako prihvatiti da je to istina.
Bunt wrote:
Da li su vođe tvoje tribine u talu sa SNS-om?
Da li su te iste vođe regrutovale omladince sa tvoje tribine koji će da regrutuju glasače, šaraju i lepe plakate po potrebi? Koje povlastice mogu da očekuju u budućnosti, na primer?
Da li lično poznaješ neke navijače koji su "dali glas nekom svom drugaru, kojem je trebala samo lična karta, a on glasao kog je hteo"? (jebem li ga ako ja znam šta ovo uopšte treba da znači u praksi al ajd)?
Da li je od tebe neko sa tribine tražio da daš glas SNS-u? Tvojim ortacima iz ekipe? Šta su nudili?
Scena se raspala zbog politike i takvih talova? Umetniče, navijačka scena je u kurcu zato što je fudbal u kurcu. Niko ne želi da gleda zatvorene, ne utakmice, nego čitava prvenstva od strane 80% klubova Super lige. Pa nije publika skup od tri miliona idiota. Istok i Zapad su prazni zato što Jug i Sever vrbuju ljude za SNS? Ne budali.
Krajisnik wrote:http://www.blic.rs/vesti/beograd/uzivo-protest-u-centru-beograda-dan-6-krenula-setnja-od-zgrade-vlade-blokiran-brankov/nj8cbcx
На првом клипу се јасно види застава жуте патке. Скривали су се пет дана, и данас су ваљда очекивали велики одзив грађана + што протестују пандури и војници. И одмах су се појавили, за који дан ће се појавити и педерска застава, и одмах ће се одрећен број људи удаљити од скупа.
Neapoli wrote:Pa taj kurcevi transparent sto si okacio treba da bude jos jedan razlog vise da se izadje na ulicu.
Neapoli wrote:Pa taj kurcevi transparent sto si okacio treba da bude jos jedan razlog vise da se izadje na ulicu.
Users browsing this forum: rodney and 45 guests