Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
santamarija

Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици

Postby santamarija » Fri Apr 07, 2017 7:28 pm

Rodjak je napisao sustinu i to je tako. Plus je neki tracak nade da se raja buni,jer nece vise da dozvoli da neko ispira mozak. Evo ova lezbejka kaze da spiskovi nikad nisu bili azurniji.....a mrtvi dobijali pozive..ima na stotine primera za to....Ili ovaj jadnik ode u Gosu i obeca po 60 soma radnicima da smiri strasti,a Gosa prodata za 4.5 milike nekom Limited.Doo citaj nekom Vucicevom pajtosu..i to javna tajna....i sta treba da verujemo u to....ili da veruju pederi i zene u crnom u to ili hipsteri...pa imaju svi ti ljudi gram mozga....

Evo primer.....Kadar SPS direktor u mojoj firmi...drzavna...osilila se..misli moze joj se...i naravno ja se bunim za prekovremene sate...i ja i kolega po dvoje dece na faksu obojica....ali ja finansijski stojim tri puta bolje od njega....i ja mu lepo kazem...ima zakon na nasoj strani mora da se plati...ajde da trazim...on kaze lako je tebi...ti se snaso...sta cu ja ako nas otpuste...ko ce bre da te otpusti covece...i ja krenem u borbu naravno sve napismeno,zavedeno...jedno obracanje drugo...sastanak..picke materine...i dodjemo da sam ja u pravu i dobijemo odluku generalnog direktora da mora da se placa provedeno vreme ......sve dobijemo i radno vreme odluku napismenu od do.....i koliko sati nedlejno je predvidjeno za nase radno mesto...ja dobio secer ali i pravdu i sate..a on dobio sate i puca mu kurac...ja danas ne govorim sa direktorkom..on joj se javlja kez od uveta do uveta i ona njemu....pa izvucite pouku gde smo i sta smo i ko se buni i sto.....nisam u bg i ne znam ko je na protestu..znam da je moje dete tamo i redovno...nije hipster,nije lezjbejka,nije u nevladinim organizacijama,zene u crnom....nema veze sa patriotizmom toliko ili nacionalizmom..jednostvano je vredja ponasanje vlasti.....

Brdja

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Brdja » Fri Apr 07, 2017 8:20 pm

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

scampia

Postby scampia » Fri Apr 07, 2017 8:28 pm

DRINK wrote:
prcko wrote:

:!:

Мени их је до јуче било жао и размишљао сам често о томе како је живети у таквим околностима, и једва сам чекао резултате одоздо, и био сам убеђен да неће подржати људе који су их издали АЛИ.....
Невезано због овог клипа, већ уопште због резултата доле на изборима драго ми је што им је тако добро тамо и што их шиптарији бију на сваком кораку, муче и малтретирају, и једва чекам још неки Бриселски споразум да се потпише како би имали што мања права у односу на данас.

Samo o glasanju na Kosovu da kazem koju, sa zakasnjenjem. Posto se dosta vas ovde javilo da pljuje, kao ovaj gore, pa da probam da kazem svoje misljenje. I nisam sa Kosova, ali sigurno neko ko jeste moze da kaze sta je blize istini.
Ljudi, pa narod dole je isti kao u bilo kom gradu u Srbiji. Ne znam sta zamisljate? Da su dole svi Milosi Obilici? Bilo bi lepo ali nisu. Ljudi kao ljudi, imaju iste probleme, ista razmisljanja, isto im se ispira mozak, trpe iste pritiske kao u svakom gradu u Srbiji, isto se dobija posao preko stranke, isto Vucic ima svoje ljude koji zgrcu pare, ima istu masineriju glasaca itd itd. Najvise srba ima na severu kosova, a tamo se kolko znam zivi manje vise kao i u bilo kom gradu u Srbiji. Ista su "govna" kao i mi ako moram tako da kazem. Dakle, kad u tvom gradu Vucic ne bude pobedio, e onda imas pravo da seres nekom.
Sa druge strane, gledajuci siru sliku, i zasto bi narod dole izigravao neke disidente pre Beograda, NS, Nisa? Da Vucic dobije 55% u centralnoj Srbiji, a da izgubi dole. Sta bi dobili time? Pa samo nevidjen gnev vlasti. Svake vlasti, nijedna vlast ne bi trpela neposlusno stanovnistvo. Bili bi ni na nebu ni na zemlji. Izmedju Pristine i Beograda.
Tako da, pustite narod dole, oni su deo nas. A mi smo nazalost prosli kako smo prosli na ovim izborima...

DRINK

Postby DRINK » Fri Apr 07, 2017 8:43 pm

Како имају исте проблеме? Ево да питам тебе, пошто кажеш да ниси са Косова, да ли имаш проблем у свом граду што користиш српске таблице, причаш српски, представљаш се као Србин? Немаш.
Да ли је то од ове власти кренуло? Није, али ова власт је то пренела на неки много виши и бруталнији ниво, и ти људи одоздо изгледа то подржавају и није им толико лоше као што сам ја исписао ово све?
И не серем ја никоме, само износим своје мишљење на шта имам право, а и то што је у мом граду победио говнар, за то уопште нисам крив ја, већ људи који су остали кућама, ја сам своју грађанску дужност испунио,

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Fri Apr 07, 2017 8:47 pm

Владо Георгиев испрозивао хипстере да су испушили ђокару гласајући за белог циркузанта 8-)
Ако неко чита Недељник, Апостоловски је написао одличну колумну Вучићева игра престола, сјајна анализа свега предизборног.

scampia

Postby scampia » Fri Apr 07, 2017 8:55 pm

DRINK wrote:Како имају исте проблеме? Ево да питам тебе, пошто кажеш да ниси са Косова, да ли имаш проблем у свом граду што користиш српске таблице, причаш српски, представљаш се као Србин? Немаш.
Да ли је то од ове власти кренуло? Није, али ова власт је то пренела на неки много виши и бруталнији ниво, и ти људи одоздо изгледа то подржавају и није им толико лоше као што сам ја исписао ово све?
И не серем ја никоме, само износим своје мишљење на шта имам право, а и то што је у мом граду победио говнар, за то уопште нисам крив ја, већ људи који су остали кућама, ја сам своју грађанску дужност испунио,

Vidim da ne znas, ali nisi ti kriv, dosta ljudi ima pogresnu sliku o nekim stvarima dole. Jesi li bio nekad na Kosovu? Evo Kosovska Mitrovica kao grad gde ima najvise Srba, problem sa tablicama nemaju, da pricaju Srpski? Daj molim te. Da se predstavljaju kao Srbi? Naravno da ne. Na celom severu je tako, oni nemaju dodira sa siptarima. A oni su oooogromna vecina glasaca. Prosetaj jednom KM i imaces utisak da si u bilo kom gradu u centralnoj Srbiji. Iz toga ja vucem zakljucak, da su ljudi isti, iste seme, isti odnosi, iste stranke, isto manipulisani, isi interesi. Zato ako Vucic pobedi u svakom gradu nazalost pobedice i dole.
Kada pricamo o enklavama, ili juznije, ljudi koji stvarno zive tako kako ti kazes to su nazalost mizerni procenti kada pricamo o glasanju i oni ne mogu nista da promene.

MentalitaBelgrado

Postby MentalitaBelgrado » Fri Apr 07, 2017 9:23 pm

scampia wrote:
DRINK wrote:
prcko wrote:

:!:

Мени их је до јуче било жао и размишљао сам често о томе како је живети у таквим околностима, и једва сам чекао резултате одоздо, и био сам убеђен да неће подржати људе који су их издали АЛИ.....
Невезано због овог клипа, већ уопште због резултата доле на изборима драго ми је што им је тако добро тамо и што их шиптарији бију на сваком кораку, муче и малтретирају, и једва чекам још неки Бриселски споразум да се потпише како би имали што мања права у односу на данас.

Samo o glasanju na Kosovu da kazem koju, sa zakasnjenjem. Posto se dosta vas ovde javilo da pljuje, kao ovaj gore, pa da probam da kazem svoje misljenje. I nisam sa Kosova, ali sigurno neko ko jeste moze da kaze sta je blize istini.
Ljudi, pa narod dole je isti kao u bilo kom gradu u Srbiji. Ne znam sta zamisljate? Da su dole svi Milosi Obilici? Bilo bi lepo ali nisu. Ljudi kao ljudi, imaju iste probleme, ista razmisljanja, isto im se ispira mozak, trpe iste pritiske kao u svakom gradu u Srbiji, isto se dobija posao preko stranke, isto Vucic ima svoje ljude koji zgrcu pare, ima istu masineriju glasaca itd itd. Najvise srba ima na severu kosova, a tamo se kolko znam zivi manje vise kao i u bilo kom gradu u Srbiji. Ista su "govna" kao i mi ako moram tako da kazem. Dakle, kad u tvom gradu Vucic ne bude pobedio, e onda imas pravo da seres nekom.
Sa druge strane, gledajuci siru sliku, i zasto bi narod dole izigravao neke disidente pre Beograda, NS, Nisa? Da Vucic dobije 55% u centralnoj Srbiji, a da izgubi dole. Sta bi dobili time? Pa samo nevidjen gnev vlasti. Svake vlasti, nijedna vlast ne bi trpela neposlusno stanovnistvo. Bili bi ni na nebu ni na zemlji. Izmedju Pristine i Beograda.
Tako da, pustite narod dole, oni su deo nas. A mi smo nazalost prosli kako smo prosli na ovim izborima...

колико си ти плитак јеботе.... па да су гласали за јанковића или јеремића могли би одавно да с еселе овако бар живе на обећањима још увек у совјим кућама.. за кога је требакло да гласају за двери 2%
...нису твоји вуци мртви само вребају...

Nexon

Postby Nexon » Fri Apr 07, 2017 9:42 pm

И данас пар хиљада људи и поред кише.
Иначе гомила струја је покушала у претходних пар дана да преузмe протест али је за сада све одбијено.

Сутра окупљање почиње у подне испред Скупштине па ко хоће нека дође.

Требало би да се окупи доста људи и најављено је лепше време.

santamarija

Postby santamarija » Fri Apr 07, 2017 9:47 pm

U Severni deo KM moze da udje ko hoce,sem ovih govnara na vlasti,a busaju se u prsa,bas kao veliki vodja prred izbore...kao u fazonu sutra cu da idem ,ali eto kad s u culi,oni uslovljavaju,pa se on naljutio kao nece. U Severnom delu KM sam bio proletos. Potpuno normalno funcionisete bez ikakvih problema ,vozite normalno auto sa srpskim tablicama i dlaka vam sa glave nece faliti. Ljudi,ko ljudi,zaokupljeni prezivljavanjem bas kao i ovde,ali sa velikim srcem okrenuti ka Srbiji,koja ce ih izdati,mislim na govnare sa vlasti ,ma ko dosao na vlasat u narednom periodu,cim zapadna govna to zatraze.

Mozda gresim,ali Tadic je odleteo sa vlasti kad je posatvio granicu oko Kosova i kada nije pristao da spusti prag tolerancije prema zahtevima sa zapada. Ranije i Kostunica isto tako,dok je Vucic prisato na prebacivanje pregovora u Brisel,sto je Evro gamadima bio cilj i zato je jos uvek na vlasti. Cim se osili i udari kontru zapadnim mentorima,letece preko zute patke,plave ptice,bele rode..svejedno...

Kada krenes na Kosovo u KM doceka te granica das LK i ides dalje. Onda vidis pumpu kraj puta,samo onaj automat za sipanje,bez nastresice bez kucice,bez icega i pise na tabli kredom napisano...nafta sto kinti......vozi se dosta bez tablica.....na samom ulasku u KM mogu se primetiti kuce nove koje su samo p;odignute a ni jedna nije naseljena. Ako sam dobro skontao,to je svaka vlada davala stanovnistvu u vidu povratka dole i naseljavanja,pa su ljudi dizali kuce,a sto nisu istarasavli,verovatno su preostali novac koristili negde u Srbiji ili koristili za prezivljavanje a te kuce im bile opravdanje da su nesto radili. Kroz razgovor sa ljudima dole sam stekao takav utisak,mozda gresim.

Nexon

Postby Nexon » Fri Apr 07, 2017 9:54 pm

Иначе током шетње, код "Лондона" неке рибице имале перформанс па маса мало усталасала
хехе

DAN 5: Devojke u gaćicama pozdravile demonstrante

Image

U Srbiji se i danas, peti dan zaredom, održavaju protesti građana nezadovoljnih stanjem u državi. Na ulice izašli Novosađani, Beograđani, Kragujevčani, Pančevci, a priključili su ime se i građani iz drugih mesta.

U Beogradu je okupljanje građana, uprkos kiši, počelo isto kao i prethodnih dana oko 18 sati ispred Skupštine Srbije.
Okupljeni su uglavnom mladi ljudi koji duvaju u pištaljke i nose transparente "Nećemo da budemo radnici na crno", "Ko laže taj je Vučić", "Radnici na crno uz vas smo", "Politika nije profesija" i "Niko ne sme biti gladan i bez kuće", piše Beta.
Tu je i transparent "Sutra u 12 h", kojim se poziva na nov skup sutra u podne.

U protestnu šetnju krenuli su s istim parolama protiv premijera i izabranog predsednika Aleksandra Vučića, izuzimajući, kako je objasnila jedna učesnica, parole "Vučiću pederu", jer, kaže, "ne žele nikoga da vređaju".
Povorka je krenula oko 19 sati od Skupština Srbije kroz Bulevar kralja Aleksandra, do Vukovog spomenika, pa kroz Ruzveltovu, onda kroz Takovsku do zgrade RTS-a, i nastavili kroz Kneza Miloša ka Vladi Srbije, preko Slavije...
Učesnici protesta ispred zgrade Radio-televizije Srbije zahtevali su da rukovodstvo RTS podnese ostavke i potom, kao i sinoć, minutom ćutanja ukazali na ćutanje javnog kuća o već petodnevnim protestima u Srbiji.
Okupljeni su ispred RTS-a uz pratnju dobošara uzvikivali "Hoćemo ostavke, hoćemo ostavke!", a neki su zapalili baklje.
U trenutku kad je povorka stigla do Londona, na uglu lneza Miloša i kralja Milana, povorka se zaustavila kad su se devojke u gaćama pojavile na prozoru i počele da plešu, iznad gradske Apoteke.
Okupljeni su počeli da uzvikuju izalzite napolje, dok su im devojke koje su skakuktale u gaćama mahale. Posle kraćeg zastoja kolona je krenula dalje ka Vladi Srbije.

DRINK

Postby DRINK » Fri Apr 07, 2017 11:11 pm

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t-ThCur5mHs&feature=share[/youtube]

Bunt

Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Bunt » Fri Apr 07, 2017 11:26 pm

Oces konkretno? Vodje najvecih tribina su u talu i dogovoru sa SNS-om,oni regrutuju svoje omladince koji ce da sakupljaju sigurne glasove za naprednjake na izborima i obavljaju jos gomilu sitnijih stvari za SNS po potrebi,od lepljenja plakata,saranja grafita itd itd. Pola vas ovde sa foruma koji i citaju i pisu ste dali glas nekom svom drugaru,kojem je samo trebala licna karta i ime,a vi glasajte za koga god hocete. Ti glasovi se kasnije skupljaju na velike gomile i ko donese sto vecu gomilu sigurnih glasova,moze ocekivati od SNS-a mnoge povlastice u buducnosti. E sad ti zavrni jaja pa reci da li sam ovo izmislio,ili je ovo nesto sto je navijacka javna tajna vec duze vreme. Zbog takvih likova i gomile slicnih poteza i talova se ova scena i raspala,pogledajte broj ljudi na tribinama,pogledajte samo na sta to lici?! Ja opet tvrdim,ovo je trenutno srpska napredna navijacka scena. A tebi cu se licno predstaviti u poruci,jer je ovo otvoren forum,mada je po tvom nacinu pisanja moguce da se znamo preko tastature i od ranije...
PS. Ako ti treba potvrda za ovu pricu sto sam napisao,javi mi da ti otkucam jednu i posaljem napismeno sa pecatom,posto izgleda da ces jedino tako prihvatiti da je to istina
Nema šta, konkretan si do koske. Suvi argumenti ali hajde da pokušam da repliciram.

Da li su vođe tvoje tribine u talu sa SNS-om?
Da li su te iste vođe regrutovale omladince sa tvoje tribine koji će da regrutuju glasače, šaraju i lepe plakate po potrebi? Koje povlastice mogu da očekuju u budućnosti, na primer?
Da li lično poznaješ neke navijače koji su "dali glas nekom svom drugaru, kojem je trebala samo lična karta, a on glasao kog je hteo"? (jebem li ga ako ja znam šta ovo uopšte treba da znači u praksi al ajd)?
Da li je od tebe neko sa tribine tražio da daš glas SNS-u? Tvojim ortacima iz ekipe? Šta su nudili?

Scena se raspala zbog politike i takvih talova? Umetniče, navijačka scena je u kurcu zato što je fudbal u kurcu. Niko ne želi da gleda zatvorene, ne utakmice, nego čitava prvenstva od strane 80% klubova Super lige. Pa nije publika skup od tri miliona idiota. Istok i Zapad su prazni zato što Jug i Sever vrbuju ljude za SNS? Ne budali.
Last edited by Bunt on Fri Apr 07, 2017 11:34 pm, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Fri Apr 07, 2017 11:30 pm

Теша попиздео јер је маргинализован. Другог и трећег дана умало није преузео протест на челу. Љути се а не види да су црвени морали да повуку своја црвена обележја са чела колоне која су носили прва два дана. Носили су црвену заставу са сликом Че Геваре, сада тога нема већ су српске заставе и момци изударају понекад "Марш на Дрину".
Ако протест оде у крајност десно/лево, протест се гаси моментално и то мора бити свакоме јасно. Овај протест је питање корупције, изборних правила, медија. То нема директне везе са идеологијом.
Мислим да су по неким градовима црвени почели да секташе. Немојте то радити ако желите успех протеста само радите Вучићу у корист, он жели да игра на тој подели.
Last edited by Nexon on Fri Apr 07, 2017 11:36 pm, edited 1 time in total.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Fri Apr 07, 2017 11:35 pm

Да би неко бранио врх било које трибине данас у Србији мора бити или екстремно глуп или мора имати користи од тога што ради.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Sub-zer0

Postby Sub-zer0 » Fri Apr 07, 2017 11:37 pm

Image
Bibere humanum est, ergo bibamus

prcko

Postby prcko » Fri Apr 07, 2017 11:46 pm

Tesa deluje bas iskreno.

Nexon

Postby Nexon » Sat Apr 08, 2017 12:13 am

На почетку јучерашњег протеста су му рекли да он није организатор и да не може да стоји где су бубњари тј. да мора да иде иза транспарената и српске заставе, као и сви остали, он се то нешто натезао али је одступио. Претходних дана је стално био на челу и он нешто као организовао.
Иначе, протест су покушали да преузму неке политичке странке/председнички кандидати претходних дана.

Понављам, протест не сме да преузме јасне идеолошке оквире лево/десно. Он то по замисли није. Ако се то деси, он пропада. Људи су изашли јер им је доста накарадног система и лажи.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sat Apr 08, 2017 12:40 am

Da bi ovaj protest uspeo ideologija mora da se ostavi po strani i svi treba da budu normalni ljudi koji ne zele da trpe jebanje u zdrav mozak i koji zato protestuju. Ako do toga ne dodje protest ce da se prepolovi i da nestane u roku od par dana.

Dovoljno je pogledati vladu i ljude koji tamo sede. Imamo ministarku koja bi da jebe zene i Palmu koji je bio jedan od najzescih protivnika homica u Srbiji, savrseno funkcionisu. Imamo Vuline kao prevejanog komunjaru i Vuka koji je politicku karijeru izgradio na nacelu da su komunisti najvece zlo koje je zadesilo Srbiju, takodje odlicno funkcionisu. Ko zna sta jos imamo u vladi ali svi odlicno funkcionisu zato sto imaju jedan isti cilj i svi slozno rade na tom cilju. Kontam da im je cilj da jasu i da pisaju po sirotinji u isto vreme i kao sto moze da se vidi odlicno im ide.

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Sat Apr 08, 2017 12:56 am

Најсмешније су ове домаћинске странице по фејсбуку, типа дневна доза окупације, Фајгељева шта је демокрацки, Комшија Драгомир и сличне које пљују по демонстрантима и чији тролови носе Слобине слике на протест. Ало рођаци, па Слоба је мртав и олађен као бакалар, као и Че Гевара кога црвени део демонстраната качи, што значи да се ни по чему не разликују од вајсових протестаната, и да као што рече пост изнад, треба идеологија да се отера у курац бар сад.

brucelee

Postby brucelee » Sat Apr 08, 2017 7:14 am

Теша

Према информацијама до којих сам дошао, иза протеста стоји лично Александар Вучић. Њему је овај протест требао да би ојачао своју подршку пред будуће изборе. Због тога је још у кампањи најављивао "македонски сценарио". Међутим, оно што није очекивао јесте овакав одзив омладине, која је својом енергијом, ентузијазмом и бројношћу, показала да српска омладина не трпи диктатуру.
Због тога му је наредни потез био да се протест саботира изнутра, све док омладина не одустане од окупљања. Део тога је било и довођење анархо комунистичких организација на чело скупа, бесмислена траса скупа ка нигде, лажи, мењање захтева... Након тога је уследила организована хајка против мене и конструисана је прича да сам претукао неку девојку на скупу, што је бестидна лаж.
Ограђујем се од протеста због анархо-комунистичких организација које су преузеле вођство и отерале патриоте, али сматрам да омладина никада не сме да одустане од борбе против диктатуре!

и један коментар испод Тешиног

Тешо, искреније би било да си признао да си од почетка промашио суштину протеста, а то је да су унапред припремљени и тако одрађени да лако заведу омладину, па чак и искрене патриоте. Те што спомињеш и с којима си се ти покачио одлично знам већ 8-9 година и знам да су повезани са прозападним НВО који по прозападним медијима сада агитују против Вучића за протест. За протест од почетка по интернету агитују само другосрбијанске структуре и људи.

Иза протеста од почетка стоје структуре дубоке српске државе коју контролишу прозападне НВО, активисти и медији који су отворено против Вучића. Овај протест никада није могао бити патриотски тј. да има патриотску суштину, воде га патриоте и покровитељи да му буду патриотске организације, медији, странке како год.
Овај резон је на нивоу 5. разреда основне или стварно не познајеш ствари.

У Новом саду члан ДС и син функцонерке ДС води протест, у Београду унук Стамболића, члан ЛДП води. Поред њега председник омладине ЛДП је у првим редовима на скупу видим га сваки дан, људи из Маркс 21 и АСИ који су у Хелсиншком одбору и другим прозападним НВО су главни, итд итд. Само што они знају да се овце од националиста неће упецати ако ако не прикажу грађанским, а ако с енационалисти упецају па би да воде да буде патриотски скуп онда добијеш Тешу који кука да Вучић води хајку против њега. Шетао си са евроатлантском грађанеријом прозападних НВО, странака и медија на чију грађанску причу су се упецале многе патриоти, а међу њима и ти.

Зато не кукај и уозбиљи се.
Мало дете није од почетка схватало.

Иначе, драго ми је што нисам насео, ако сам свих ових дана био сигуран 90% у своје речи и ставове које сам овде износио о томе да су протести све, само не спонтани и да саме патриоте немају шта да траже са комуњарама, лгбтијима, женама у црном, лдповцима,анархистима и осталима, сад сам сигуран 100%.

Return to “Само опуштено”