Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Avanti ragazzi

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Avanti ragazzi » Fri Apr 07, 2017 8:20 am

Жене у црном и Почуча који има робију због њих, на истом протесту. Или је моћан организатор, или је он једноставно шизофреник. Или обоје.

Druidid

Postby Druidid » Fri Apr 07, 2017 9:00 am

Image

Scum

Postby Scum » Fri Apr 07, 2017 9:27 am

Земунац wrote:Ne brani se nikakav plakat, brani se vodja i mecena, plakati su samo paravan. Sreća je njihova što su plakati (iako nisu reagovali kada je vodja rušio iste plakate pred stranim političarima) jer da nisu plakati morali bi zgradu vlade da brane.

Druze moj,registrovao si se samo da bi mogao da komentarises izbore,aj iskuliraj malo,prestani da lupetas gluposti.Vidi se nemas pojma.To su 30 navijaca,nacionalista od po 20 i kusur godina koji nece da gledaju kako im zene u crnom ili neke pijane komunjare ruse nesto sto je postavljeno u znak secanje na ljude koji su zivot dali za nasu zemlju.Da li bi te zene u crnom ili komunjare mozda dale zivote za otadzbinu?
Inace,definitivno se desilo ono cega sam se plasio,protest je definitivno postao crven od sinoc.Zivi bili pa videli...
There's blood on the streets and the streets are ours.

niko

Postby niko » Fri Apr 07, 2017 11:14 am

vlast u Kruševcu otpustila 160 radnika Trayala koji su se borili za radnička prava i koji su dali podršku protestu

савабјан

Postby савабјан » Fri Apr 07, 2017 11:30 am

Scum wrote:
Земунац wrote:Ne brani se nikakav plakat, brani se vodja i mecena, plakati su samo paravan. Sreća je njihova što su plakati (iako nisu reagovali kada je vodja rušio iste plakate pred stranim političarima) jer da nisu plakati morali bi zgradu vlade da brane.

Druze moj,registrovao si se samo da bi mogao da komentarises izbore,aj iskuliraj malo,prestani da lupetas gluposti.Vidi se nemas pojma.To su 30 navijaca,nacionalista od po 20 i kusur godina koji nece da gledaju kako im zene u crnom ili neke pijane komunjare ruse nesto sto je postavljeno u znak secanje na ljude koji su zivot dali za nasu zemlju.Da li bi te zene u crnom ili komunjare mozda dale zivote za otadzbinu?
Inace,definitivno se desilo ono cega sam se plasio,protest je definitivno postao crven od sinoc.Zivi bili pa videli...

Ko je srusio plakate? :D
Znaci, nama je crvena i pozicija i opozicija, u vlasti Vulin, SPS,.... A opozicija crvena inace. Sta raditi, kojem zlu se prikloniti?

Organizator

Postby Organizator » Fri Apr 07, 2017 11:36 am

niko wrote:vlast u Kruševcu otpustila 160 radnika Trayala koji su se borili za radnička prava i koji su dali podršku protestu

Pa kad stoka ne postuje volju svetog Bate Gasica.

Za sve vas koji ste hteli situaciju sa terena:

Juce sam izasao na protest cisto da vidim o cemu se radi. Bilo je i likova u fajerkama i riba sa ljubicastom bojom kose. Ima i par liberala debila koji su izasli jer, eto, trenutno je bolje zezanje na protestu nego u klubu, ali ima i par likova koji su, cini mi se, dosli da se pobiju sa kerovima i da idu kuci.Dosta cudno izgleda kad vidis toliko razlicitih tipova ljudi na gomili. Cuo sam da se u subotu pridruzuje i vojska i policija, ne znam koliko je ovo tacno.
Напред Градски, легендо!

Nexon

Postby Nexon » Fri Apr 07, 2017 1:23 pm

Ако неко чита а има контакт са људима на протесту нека каже да одају почаст момку који је погинуо данас на Г-4.

MARKER

Postby MARKER » Fri Apr 07, 2017 1:25 pm

Чомбе

Postby Чомбе » Fri Apr 07, 2017 1:30 pm

Па ми да смо нормални као што нисмо не би било ништа чудно што на протесту против диктатуре има свих до сада набројаних јер све нас јебе исти тиранин. Нећеш се ти запослити без партијске књижице без обзира да ли си либерал, десничар, комуниста, про рус или про европејац, педер, наркоман шта год. Него смо ми ненормални сви комплетно и онда нам је ненормално и да се око нечег сложимо него ајде само свако са својим истомишљеницима и зато сваки протест и броји 100 људи.

Баналан пример ето протест војске. Зашто им се не придруже просветари, медицинари, мурија, рудари, радници сјебаних фабрика, шофери, комуналци...? Па ми бре само синдиката имамо на хиљаде. Све сам го кретен.

П.С.Јел може неко да процени колико овде реално има људи?

https://vimeo.com/212172914

Џими Заказака

Postby Џими Заказака » Fri Apr 07, 2017 1:51 pm

Moja gruba procena između 1500 i 2000. Izbrojao sam otprilike koliko zauzima prvih 50, pa "hvatao" tom proporcijom svakih narednih 50...Bukvalno minut do minut i po sam posvetio tome, tako da je moguće da sam malo omašio. Ali mislim da je grubo tu negde.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Fri Apr 07, 2017 3:01 pm

Чомбе wrote:Баналан пример ето протест војске. Зашто им се не придруже просветари, медицинари, мурија, рудари, радници сјебаних фабрика, шофери, комуналци...? Па ми бре само синдиката имамо на хиљаде. Све сам го кретен.

НИје баналан, пример је од суштинског значаја. А одговор је прилично једноставан. Кад изађе војни синдикат онда су сви остали у фазону шта се ови буне имај добре плате, бенифиције итд. Кад изађу просветари сви су у фазону шта ови протестују имају распусте, имају плате, неко би радио и за мању плату, кад изађу пољопривредници малограђани су у фазону блокирају ми град ови сељаци.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Bunt

Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Bunt » Fri Apr 07, 2017 3:25 pm

čompika wrote:@Bunt
Evo posto ja nisam nikakav wannabe ultras,koje tu prozivas da pricaju gluposti,nego sam dokazan i iskren navijac,moram samo nesto kratko da kazem.
Nemoj da lazes i ovde mazes ljudima oci tim pricama,kad i pticice na grani znaju ko skuplja sigurne glasove za sns,i u sta se to pretvorila ova srpska napredna navijacka scena! E sad,ti ili to ne vidis,pa pricas drugacije ili si sam deo toga,pa pokusavas da skrenes paznju sa tih tema i obesmislis sve to.
Mozes ti pisati ovde sta hoces i kome hoces,na ulici se svi vidi,cuje i sazna. Toliko od mene.

pozajmio nalog od compike,bivsi F89.

Za rent-a-upis :

Ne znam šta te samo sprečava da napišeš ono što i ptice na grani znaju? Da ne misliš možda da će sad neko čompiki da zavrće jaja kako bi se otkrilo ko stoji iza tog magičnog upisa? Sakrio si se iza tuđeg naloga, isprozivao me da sam lažov i deo sistema, bez i jedne konkretne potvrde za tvoju priču. Ako ti je "zna se dobro, ulica zna" ključna izjava nisi morao ni za toliko da se javljaš za reč.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

tizlabor

Postby tizlabor » Fri Apr 07, 2017 4:19 pm

Koja je prica sa Danasom?Nisam ispratio...

bilipiton

Postby bilipiton » Fri Apr 07, 2017 5:15 pm

brucelee wrote:
Ovde se ne zna ko pije a ko placa, cini mi se da je ovo neka vrsta zabokrecine gde svako ima svoj cilj i zadatak i svako po malo nesto izvlaci za sebe. Prvo sam bio siguran da je ovo instrument opozicije porazene do maksimuma, onda sa druge strane da je ipak mozda neko spolja platio, da bi sad na kraju pomislio i da drzava sama ovo organizuje iz nekog svog razloga, a moze biti i od svega po malo.

Kako drugacije spojiti protivnike Vucica, zagovornike Vucica, pedere i lezbejke, zene u crnom, nacionaliste i patriote,rome, migrante, ove i one. I svako trazi mogucnost da stane na celo ovoga, kao neka velika torta gde svi iscekuju svoje parce.

A za ovo je zaista potrebna velika analiza, sta se ovo desava, ko su ti ljudi, ko je stvarni inicijator i organizator.

Па ево да ти бацим једну анализу... Свим овима што си их набројао је заједничко то да су сиротиња и да се у овој земљи краде на велико.

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Apr 07, 2017 5:23 pm

Занемарујем тактику wrote:НИје баналан, пример је од суштинског значаја. А одговор је прилично једноставан. Кад изађе војни синдикат онда су сви остали у фазону шта се ови буне имај добре плате, бенифиције итд. Кад изађу просветари сви су у фазону шта ови протестују имају распусте, имају плате, неко би радио и за мању плату, кад изађу пољопривредници малограђани су у фазону блокирају ми град ови сељаци.

zato što nismo solidarni kao narod

"aha, evo Čeda podržao protest protiv bolesnika, nema veze to što mene i moju familiju bolesnik jebe u mozak, neću ja da budem na istom mestu na kojem je i Čeda"
generalno smo pičke

nedavno sam imao sastanak sa jednim najbogatijih likova u Srbiji i priča on zašto Agrokor u Srbiji posluje laganeze, a u Sloveniji stalno neka drkanja
našem radniku jave da treba da dođe u petak i radi treću, on doleti, jer odmah misli da će da ostane bez posla, žena, deca, pičke materine

a u Sloveniji radnik lepo ima sindikat, pa kaže "popušiš mi kurac što ću da ti dođem, moj sindikat je zaključio kolektivni ugovor kojim je tačno propisano šta i kako, a i ako dođem, ima da mi platiš onoliko koliko je propisano zakonom i da mi titraš jajca"

u Srbiji sindikat ne može da funkcioniše jer radnik neće da plaća članarinu, jer će predsednik sindikata da se proda za sitne pare gazdi, jer narod neće izaći na ulice kad bude iznet predlog da se umanje ovlašćenja sindikata, jer će sud da drka kurac tri godine sa sporom i sto drugih sranja

ko nas jebe kad smo retardirani

izađe neki peder da se buni protiv Vučića, a ekipa komentariše "aha, a gde je on bio kad sam ja vikao zbog hapšenja Karadžića, đubre pedersko", iako te dve stvari nemaju apsolutno nikakve veze

MasterTUFC

Postby MasterTUFC » Fri Apr 07, 2017 6:09 pm

Rodjak je napisao sustinsku stvar, niko ne gaji iluzije da ako dodju ovi ili oni da ce biti nesto mnogo bolje, opet se ponavljam, prestanite da gledate ko pokusava da izvuce neki svoj interes na protestima, ako cemo tako onda i ne treba da izlazimo na izbore jer su svi govna. Sustina je da se obican svet probudio, ljudi koji nisu u tim manjinskim interesnim grupama i ako se ovim protestima nesto izbori, to moze da pokrene lavinu drugih protesta, da se prosiri svest medju ljudima da mogu bar nesto da promene.

Ne mora nista ni da se dogodi, ali ovo je bar nesto koje ce verovatno biti popusena kurcina, ali mozda postoji neki mizeran procenat sanse i da se promeni nesto. Meni je i to mizerno "nesto" bolje od nicega.

njasvi

Postby njasvi » Fri Apr 07, 2017 6:18 pm

Rođaci wrote:u Srbiji sindikat ne može da funkcioniše jer radnik neće da plaća članarinu, jer će predsednik sindikata da se proda za sitne pare gazdi, jer narod neće izaći na ulice kad bude iznet predlog da se umanje ovlašćenja sindikata, jer će sud da drka kurac tri godine sa sporom i sto drugih sranja

ko nas jebe kad smo retardirani

to je to !
tih sindikata ima koliko hoces a mozda tek svaki 5 nesto pokusava, a i narod je stoka velika svi nesto kenjaju kad treba da se dodje na protest jbg nisam mogo kad treba da se obustavi rad maaa sta da obustavljam jos cu otkaz da popijem...
04 X 1945

Чомбе

Postby Чомбе » Fri Apr 07, 2017 6:32 pm

Рођо ово за чланарине није тачно да се не плаћају. Скида ти се од плате 1% за синдикат и то ти стоји на оном исечку/одреску како га већ ко зове. Проблем је што свака фирма има по неколико синдиката и ниједан се суштински не бори за права радника. И мање више исти људи су чланови свих синдиката. (говорим за јавна предузећа)

А Словенија је за разлику од нас уређена земља и тамо те и закон штити. Значи имаш као радник на својој страни и закон и синдикат. Овде је све на твоју штету. Синдикат је ту да те евентуално одведе на неке радничке спортске игре, прославу нове године, осмог марта и сл. глупостии. Склопи неки договор за куповину на рате. Али кад те отпусте ко те јебе као да никад ниси ни био члан синдиката.

čompika

Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици

Postby čompika » Fri Apr 07, 2017 7:05 pm

Bunt wrote:
čompika wrote:@Bunt
Evo posto ja nisam nikakav wannabe ultras,koje tu prozivas da pricaju gluposti,nego sam dokazan i iskren navijac,moram samo nesto kratko da kazem.
Nemoj da lazes i ovde mazes ljudima oci tim pricama,kad i pticice na grani znaju ko skuplja sigurne glasove za sns,i u sta se to pretvorila ova srpska napredna navijacka scena! E sad,ti ili to ne vidis,pa pricas drugacije ili si sam deo toga,pa pokusavas da skrenes paznju sa tih tema i obesmislis sve to.
Mozes ti pisati ovde sta hoces i kome hoces,na ulici se svi vidi,cuje i sazna. Toliko od mene.

pozajmio nalog od compike,bivsi F89.

Za rent-a-upis :

Ne znam šta te samo sprečava da napišeš ono što i ptice na grani znaju? Da ne misliš možda da će sad neko čompiki da zavrće jaja kako bi se otkrilo ko stoji iza tog magičnog upisa? Sakrio si se iza tuđeg naloga, isprozivao me da sam lažov i deo sistema, bez i jedne konkretne potvrde za tvoju priču. Ako ti je "zna se dobro, ulica zna" ključna izjava nisi morao ni za toliko da se javljaš za reč.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Oces konkretno? Vodje najvecih tribina su u talu i dogovoru sa SNS-om,oni regrutuju svoje omladince koji ce da sakupljaju sigurne glasove za naprednjake na izborima i obavljaju jos gomilu sitnijih stvari za SNS po potrebi,od lepljenja plakata,saranja grafita itd itd. Pola vas ovde sa foruma koji i citaju i pisu ste dali glas nekom svom drugaru,kojem je samo trebala licna karta i ime,a vi glasajte za koga god hocete. Ti glasovi se kasnije skupljaju na velike gomile i ko donese sto vecu gomilu sigurnih glasova,moze ocekivati od SNS-a mnoge povlastice u buducnosti. E sad ti zavrni jaja pa reci da li sam ovo izmislio,ili je ovo nesto sto je navijacka javna tajna vec duze vreme. Zbog takvih likova i gomile slicnih poteza i talova se ova scena i raspala,pogledajte broj ljudi na tribinama,pogledajte samo na sta to lici?! Ja opet tvrdim,ovo je trenutno srpska napredna navijacka scena. A tebi cu se licno predstaviti u poruci,jer je ovo otvoren forum,mada je po tvom nacinu pisanja moguce da se znamo preko tastature i od ranije...
PS. Ako ti treba potvrda za ovu pricu sto sam napisao,javi mi da ti otkucam jednu i posaljem napismeno sa pecatom,posto izgleda da ces jedino tako prihvatiti da je to istina.

Return to “Само опуштено”