Scum wrote:Kazes desnicari,a slika koju si izbacio je iz sprdnje napravljena.
Nadam se da pod tom slikom i sprdnjom ne podrazumevaš gospodina u majici sa grbom pokreta Azov i Srbije?
Scum wrote:Kazes desnicari,a slika koju si izbacio je iz sprdnje napravljena.
Desnoruki levak wrote:Nevezano za ovo što se sad dešava, za mene je ubedljivo najveći poraz na ovim izborima to što čak i ovde ima ljudi koji bi bilo kad, bilo gde, pod bilo kojim okolnostima i pri zdravoj pameti izašli i dali glas najvećem psihopati i bolesniku koga je ova ukleta zemlja ikada morala da trpi na mestu vođe.
Da neko može da stavlja na drugu stranu vage neke pedere, nvo i žene u crnom i ostala potpuno bezazlena leva smetala kao razlog zašto ne podržati bilo kojeg drugog kandidata i da nekako zaključi da je pičkousti manje zlo mi je potpuno nestvarno kad dolazi od naizgled inteligentnih ljudi. Koliko god da su i meni odvratne takve spodobe, ne treba biti genije pa uvideti da je ignorisanje ne samo najbolje nego i jedino oružje protiv lgbt, žena u crnom i sličnih pojava čija je cela egzistencija zasnovana na provokacijama, privlačenju pažnje i izazivanju reakcije. Oni ni na koji način ne utiču na naše živote! Sa druge strane, ne postoji ništa opasnije po jednu državu nego da daš svu moć i sve institucije pod kontrolu jednog čoveka. Mislili ste da su poslednjih 5 godina bile užasne? Bojim se da niste ni svesni šta nam se tek sprema pod ovim megalomanskim manijakom sad kad je zacementirao svoju poziciju.
Na stranu sva neregularnost ovih farsičnih i za bilo kakve promene unapred izgubljenih izbora. On se izborima, to je valjda sada svima jasno, nikada neće smeniti.
Casual 1989 wrote:Oni mangupi iz Ns sto je neko ovde hvalio i velicao kad su napali ove sto protestuju su sns ovci. Gledao sam neki snimak kad im prilazi lik koji lici na spektora u civilu i jedan od njih krene da se pravda i kaze ja sam sns ovac povlaceci se unazad. Gledao sam im profile na fb, liku preko cele majice na profilnoj pise usa, ide na tekme zvezde tj obojica i clanovi su sns kako kazu.
Mislim da ih je Nexon velicao pozivajuci na proteste.
Bunt wrote:Scum wrote:Kazes desnicari,a slika koju si izbacio je iz sprdnje napravljena.
Nadam se da pod tom slikom i sprdnjom ne podrazumevaš gospodina u majici sa grbom pokreta Azov i Srbije?
Scum wrote:Bunt wrote:Scum wrote:Kazes desnicari,a slika koju si izbacio je iz sprdnje napravljena.
Kazem da je lik to iz sprdnje uradio,da momak ne podrzava proteste
Rođaci wrote:Космет је Србија wrote:Лепо сам јуче рекао да докле год буду у тренду својим брадатим ортацима
e za to im jebo i ja mater, sad ljudi misle da smo mi koji nosimo brade od srednje škole takođe u trendu, a ne stoka bradata, kao što smo bili pre deset godina
Scum wrote:Ma ne kazem da je majica uradjena iz sprdnje,vec slika.
Die rund 450.000 CDU-Mitglieder müssen sich offenbar auf höhere Beiträge einstellen.
http://www.germandailynews.com/bericht- ... Shtch.dpuf
PRELETI U NAJJAČU STRANKU Za tri godine se u SNS sjatilo 250.000 ČLANOVA
Ivana Mastlović Jasnić | 17. 07. 2016 - 07:32h
Srpska napredna stranka, prema poslednjim informacijama, ima više od 600.000 članova, a svakoga dana redove naprednjaka popunjava sve više preletača.
Users browsing this forum: No registered users and 50 guests