Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
kajzersoze

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby kajzersoze » Tue Apr 04, 2017 7:52 pm

Поново ће националисти испасти корисни идиоти и одрадити прљав посао да доведу атлантисте на власт, ладно ћемо поново да наседнемо на обојену револуцију
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

prcko

Postby prcko » Tue Apr 04, 2017 7:56 pm

kajzersoze wrote:Поново ће националисти испасти корисни идиоти и одрадити прљав посао да доведу атлантисте на власт, ладно ћемо поново да наседнемо на обојену револуцију

Image

brucelee

Postby brucelee » Tue Apr 04, 2017 7:56 pm

управа напоље :mrgreen: :|

brucelee

Postby brucelee » Tue Apr 04, 2017 7:57 pm

prcko wrote:
kajzersoze wrote:Поново ће националисти испасти корисни идиоти и одрадити прљав посао да доведу атлантисте на власт, ладно ћемо поново да наседнемо на обојену револуцију

Image

Сад испада да браним Снс и Вучића, а није ми намера...организатори протеста, стварни организатори су имали тог истог Шредера 2006 године.

prcko

Postby prcko » Tue Apr 04, 2017 8:00 pm

Ne znam jos uvek ko je organizator ali znam da smo mi jedan potpuno sludjen narod. Neka nam je Bog u pomoci.

weekend offender

Postby weekend offender » Tue Apr 04, 2017 8:12 pm

zanima se dokona omladina jbg...

lost&found

Postby lost&found » Tue Apr 04, 2017 8:12 pm

prcko wrote:Ne znam jos uvek ko je organizator ali znam da smo mi jedan potpuno sludjen narod. Neka nam je Bog u pomoci.

Sto jes' jes. Ovde se ide iz krajnosti u krajnost, ovo je ok , al je ovo jeres (iako je razlika izmedju ta dva mizerna). Neka nam je Bog u pomoci.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Tue Apr 04, 2017 8:16 pm

Bolje da omladina bude na ulici neko na forumima pa sta god i kako god

lost&found

Postby lost&found » Tue Apr 04, 2017 8:26 pm

SAO_Zeljin wrote:Bolje da omladina bude na ulici neko na forumima pa sta god i kako god

donekle se slazem. Ako protesti imaju neki jasan cilj i ne stoji niko "obojen" iza njih, onda da. Ako ne, onda je bolje da sede kuci i rade nesto korisno za sebe. Za ovaj konkretno protest nisam siguran kakav cilj ima, niti da li je "obojen", ali vreme ce pokazati. Ako narod pocne to da prepoznaje kao validan protest, mozda krene masovnije da se okuplja, i to podrzavam - pa ako se zajebu, bar nek su se zajebali svojom odlukom, a ne zato sto ih je neko vukao za rukav pa ovi poslusali ko ovce

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Apr 04, 2017 8:30 pm

organizovane gej parade - Vučić
EU politika - Vučić

stvarno me zanima otkud vam ideja da je opozicija obojena lgbt i eu bojama, a da je Vučić njihov protivnik sa drugačijom politikom

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Apr 04, 2017 8:34 pm

Једино што је сигурно је да ко год шта да организује на овом форуму ће увек неко да свира курцу како неко има браду, носи пиво, нема ове заставе има оне заставе, е има довољно застава Србије и кокарди али видео сам заставу ове или оне организације, нису певали жарета и гоција само бају малог книнџу... кењате како се револуције и протести не воде на фејсбуку а исто то радите само на форуму. Што не организујете ви неки протест поводом било чега што вам смета? :)

bilipiton

Postby bilipiton » Tue Apr 04, 2017 8:48 pm

Чомбе wrote:Једино што је сигурно је да ко год шта да организује на овом форуму ће увек неко да свира курцу како неко има браду, носи пиво, нема ове заставе има оне заставе, е има довољно застава Србије и кокарди али видео сам заставу ове или оне организације, нису певали жарета и гоција само бају малог книнџу... кењате како се револуције и протести не воде на фејсбуку а исто то радите само на форуму. Што не организујете ви неки протест поводом било чега што вам смета? :)

Зато што ћемо да се побијемо због тога што сам ја за Карађорђевиће, а ти за Обреновиће. Шта мислиш о Љотићу, Недићу, Дражи? Па онда да кренемо дубље кроз историју...

prcko

Postby prcko » Tue Apr 04, 2017 8:53 pm

Neko pametniji od nas je sa debelim razlogom izmislio ona cetiri S. Danas da vaskrsne i njemu bi nasli neku falinku. :mrgreen:

Улични ратник!

Postby Улични ратник! » Tue Apr 04, 2017 8:59 pm

Profil učesniga u protestima protiv malog Alega: 1. Izašo dase bori za Srbiu, pre izbora nazivao sve sem Beograda selemdrom.
2. Naziva one koi pišu ćirili com goveda/stoka/primiti vac.
3. Poziva na toleramciju i razumevalje sas celim svetom (al' tuse podrazumeva samo zapadna Evropa i Amerika i Kanada), a kadmu spomenes maiku Rusiu i kajš dali bih pričo saRusima tai isti očima bih ti grgljan pojo.
4. Nevoli Djanija ali ga na silu sluša samo iz fore.
5. Zna sve delove Njujorga a nezna da u Nišu i Smederevu postoe tvrdjave.
6. Koristi bar petinu englesgih reči u govoru.
7. Nosi gejpederske šaleve, cvikere, koristi drogu konoplju, a ako je žensko onda sveto isto samo što još više jede gomna o maici Rusii i Srbii kao genocitnoj zemnji i prima isključivo zapadnjački falus zavreme Eksita, a velike su šanse i dae hipsterolezbejkoveganofeminista.
8. Jede u Meku, psuje lesko vački roštinj.
9. Jede gomna ceo život kako će da beži iz Srbie.
10. Piše #PrayForParis na statusu, a za Srbe sKosova ga bole kurac. Pobio terorista ljude u Rusiju niko od njih ne turi #PrayForStPeterburg.

Улични ратник!

Postby Улични ратник! » Tue Apr 04, 2017 8:59 pm

Pokupljeno sa fb

santamarija

Postby santamarija » Tue Apr 04, 2017 9:06 pm

Rođaci wrote:
njasvi wrote: zuta patkica sa nikolom djurickom revolucionaron sa pederskim zastavama sa u srebrenici je bio genocid i moramo da priznamo kosovo jer je to realnost
!

plot twist: sve to je i Vučić, samo što uz to idu i Vučićević, Stefanović, blokada medija i sve ostalo što ova budala radi

i jos se osilio i sile se ljudi koji imaju neke poluge vlasti......a bice nam isto bio pero mika zika ili vucko .......samo je bitan prag tolerancije kod pojedinih.....kad se vucko nafatira a nafatirao se dosta....onda ce i on gazdama reci dosta...tad ce gazde reci...e sad ces da vidis letis...dovodimo patkice cuke i curane da odrade posao za nas

kajzersoze

Postby kajzersoze » Tue Apr 04, 2017 9:09 pm

Заменик генералног секретара владајуће руске странке Јединствена Русија, Сергеј Железњак, оценио је данас да је циљ протеста који се одржавају у Србији — подривање суверенитета земље

Према речима Железњака, протести који се одржавају у неколико градова Србије су режирани и имају за циљ провокацију.

«Према стандардном сценарију ‘обојених’ политичких пројеката те наручене манифестације имају за циљ да ослабе ауторитет легално изабраних власти које воде самосталну политику и да дестабилизују ситуацију у земљи», сматра Железњак.а, Сергеј Железњак, оценио је данас да је циљ протеста који се одржавају у Србији — подривање суверенитета земље.

https://srb.news-front.info/2017/04/04/ ... ta-srbije/
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Apr 04, 2017 9:12 pm

bilipiton wrote:
Чомбе wrote:Једино што је сигурно је да ко год шта да организује на овом форуму ће увек неко да свира курцу како неко има браду, носи пиво, нема ове заставе има оне заставе, е има довољно застава Србије и кокарди али видео сам заставу ове или оне организације, нису певали жарета и гоција само бају малог книнџу... кењате како се револуције и протести не воде на фејсбуку а исто то радите само на форуму. Што не организујете ви неки протест поводом било чега што вам смета? :)

Зато што ћемо да се побијемо због тога што сам ја за Карађорђевиће, а ти за Обреновиће. Шта мислиш о Љотићу, Недићу, Дражи? Па онда да кренемо дубље кроз историју...

Све је то у реду али ко год да се за нешто буни овде му нађу замерку. Овима замерају што се не буне око косова, а буне се за савамлу и против изборне крађе, а ти исти који им замерају такође се не буне против издаје косова.(кењање по форуму се не рачуна) Класични свирачи курцу.

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Apr 04, 2017 9:13 pm

Улични ратник! wrote:Pokupljeno sa fb

хумор на нивоу негујмо или пујо шотка и сл. дебилизми

Blackadder

Postby Blackadder » Tue Apr 04, 2017 9:14 pm

kajzersoze wrote:Заменик генералног секретара владајуће руске странке Јединствена Русија, Сергеј Железњак, оценио је данас да је циљ протеста који се одржавају у Србији — подривање суверенитета земље

Према речима Железњака, протести који се одржавају у неколико градова Србије су режирани и имају за циљ провокацију.

«Према стандардном сценарију ‘обојених’ политичких пројеката те наручене манифестације имају за циљ да ослабе ауторитет легално изабраних власти које воде самосталну политику и да дестабилизују ситуацију у земљи», сматра Железњак.а, Сергеј Железњак, оценио је данас да је циљ протеста који се одржавају у Србији — подривање суверенитета земље.

https://srb.news-front.info/2017/04/04/ ... ta-srbije/

Al ce da je podriju... jebalo kevu... :D

Return to “Само опуштено”