Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
http://www.blic.rs/vesti/politika/kako- ... im/y625lhg
Не знам да ли је неко постављао ово већ. Али ово је опасна ствар што се регуларности избора тиче, тако да, ко буде излазио на изборе нек гласа тако што све остале кандидате прецрта и заокружи онај број за који жели да гласа. Зашто?
Ево зашто, нпр, ја гласам за неког кандидата, тако што САМО ЗАОКРУЖИМ РЕДНИ БРОЈ под којим је тај кандидат. Мој гласачки листић оде тамоо где се пребројавају гласачки листићи, стока из СНСа узме прецрта све кандидате, оног за кога сам ја гласао, и заокружи 6, и то је важећи листић. И ја поједем курац. Као што ће доста њих и урадити. Ал, реко бар вас овде да обавестим, да се ви не зајебете.
Знам сад ће неко да скочи и да ми каже постоје комисије које тамо контролишу све то и представници свих кандидата, ал постоји и Вучић који нас кара како стигне, па ме не би чудило да клошар и овде смуља нешто.
Не знам да ли је неко постављао ово већ. Али ово је опасна ствар што се регуларности избора тиче, тако да, ко буде излазио на изборе нек гласа тако што све остале кандидате прецрта и заокружи онај број за који жели да гласа. Зашто?
Ево зашто, нпр, ја гласам за неког кандидата, тако што САМО ЗАОКРУЖИМ РЕДНИ БРОЈ под којим је тај кандидат. Мој гласачки листић оде тамоо где се пребројавају гласачки листићи, стока из СНСа узме прецрта све кандидате, оног за кога сам ја гласао, и заокружи 6, и то је важећи листић. И ја поједем курац. Као што ће доста њих и урадити. Ал, реко бар вас овде да обавестим, да се ви не зајебете.
Знам сад ће неко да скочи и да ми каже постоје комисије које тамо контролишу све то и представници свих кандидата, ал постоји и Вучић који нас кара како стигне, па ме не би чудило да клошар и овде смуља нешто.
-
Ма јеби им кеву у другом кругу кога ће бити јуче.
http://mondo.rs/a995378/Info/Srbija/Ale ... krugu.html
И јеби им кеву са путином који нема појма ко си.
http://mondo.rs/a995314/Info/Srbija/Vik ... ucica.html
Тизла слабо твој стамат овде јер одавно стоји 12... не капирам како те је јанкела прешишо.
http://mondo.rs/a995378/Info/Srbija/Ale ... krugu.html
И јеби им кеву са путином који нема појма ко си.
http://mondo.rs/a995314/Info/Srbija/Vik ... ucica.html
Тизла слабо твој стамат овде јер одавно стоји 12... не капирам како те је јанкела прешишо.
- Влада Паликућа
lost&found wrote:Rođaci wrote:kampanje moraju biti anti-Vučić zbog svega što nas okružuje
pogledajte današnje medije, izjave predsednika klubova za koje navijamo, umetnika, radnika, svih
sve je zatrovao, prva stvar je skinuti ga sa vlasti
Jasno mi je da to ne moze (i ne treba!) da se zaobidje, ali cela kampanja da ti bude orijentisana na to.. U tom kontekstu onda nema razlike izmedju Jankovica, Radulovica, Jeremica.. pogledaj recimo Jankovicev skup, Kojo, Djuricko, Trifunovic kenjaju po Vucicu. Pa ok, al kako ce nam to pomoci, daj pricaj malo o nekim bitnijim stvarima, sto rece DRINK dovedi ekonomiste, poljoprivrednike, inzenjere da cujemo plan i program sta moze da se uradi da se mrdnemo s mrtve tacke. Radulovic jos i najvise prica o tome, mada i on ubi sa partokratijom koja jeste ogroman problem al daleko od jedinog, plus mu je nejasan stav po pitanju nekih nacionalnih interesa.
О чему да причају кад им главни адут ЕУ цркава у најгорим мукама...
http://dostajebilo.rs/eu-u-vucicevoj-kampanji/
Апелујемо на ЕУ званичнике да сачувају макар привид неутралности у актуелној председничкој кампањи и откажу све предизборне посете нелегитимног председника Владе Републике Србије. ЕУ бирократија је потпуно изгубила компас и жртвовала све прокламоване вредности зарад својих краткорочних интереса. Ти интереси су на жалост дубоко супротстављени животним интересима грађана Србије за уређеном земљом.
Kad su ovde isprani mozgovi sta onda pricati za 50+ populaciju...
Admine gasi forum u ponedeljak.
Admine gasi forum u ponedeljak.
- Blackadder
Danas sam skapirao da sledece izbore ne zelim da docekam u Srbiji ili da palim negde ili lobotomija, grunem reset pa lagano.... Previse je ovo sa politikom ovde otislo u kurac.... 

Космет је Србија wrote:
Ja sam zadovoljan,da se nije Beli pojavio bio bi sa Boskom jednak...ovako jebigica.
Al hvala dobrim ljudima na ovim glasovima,sada ih fino u nedelju pretocite na papire,pa da se jede prsuta!

jebo izbore, glasajte za Darušafaku 

Evo i mi pesmu imamo

Замисли причаш са водитељем ббисија из собе, преко скајпа
Много ми криво што нисам сада у Младеновцу, ко јесте, нека пренесе утиске
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zEhWOa-D3Wo&feature=youtu.be[/youtube]

Много ми криво што нисам сада у Младеновцу, ко јесте, нека пренесе утиске
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zEhWOa-D3Wo&feature=youtu.be[/youtube]
- ultrastito
и пије воду из чаше од кравице 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
bio strim na Fejsbuku
ladno je Jovo Bakić pričao na skupu, meni je to najveće iznenađenje dosad u ovim izborima
čovek koji je ubogaljio svakoga ko je s njim bio u istoj emisiji - Nikolića, Čedu Jovanovića, Krstića debila itd itd
ladno je Jovo Bakić pričao na skupu, meni je to najveće iznenađenje dosad u ovim izborima
čovek koji je ubogaljio svakoga ko je s njim bio u istoj emisiji - Nikolića, Čedu Jovanovića, Krstića debila itd itd
tizlabor wrote:Evo i mi pesmu imamo![]()
Малопре ми човек који је оптерећен политиком што локалном што тоталном набраја Вучићеве ликове и наброји и њега поред Чанка ,Шешеља,Паровића... сад јбг време ће показати

Jbm mu mater, nije bilo bas 8.000 buseva ali je bilo 1.000 dobrih riba, brdo alkohola i dobre energije. Svi kez od uva do uva.
PS. Beli na koksu garant.
Колико људи отприлике?
-
Које просеравање са овом плавушом иза алека. Са све маторским коњима који су родили педерског идиота и наравно поглед лудила за крај лажне кампање. Погледајте ову суперменску намештаљку.
И ово легендарно само фали престалонаследник данило и нова фуфа тамара.

И ово легендарно само фали престалонаследник данило и нова фуфа тамара.

Космет је Србија wrote:

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Cekaj bre,ovaj na televizor doveo caleta,kevu,kevine dve sestre iz Bosne i ujnu sa Kosova?
- ultrastito
је л' се сећаш синоћ шта си писао о фрустрацијама како треба да изађу на видело у другом кругу?
јеси видео насловне стране данас? ја се искрено онако истински плашим шта све може да се деси у данима пред други круг. ако су најтиражније новине своје насловне стране УСТУПИЛЕ једном човеку дан пред изборну тишину, шта ће бити у четвртак пред изборну тишину у другом кругу?
ја не знам ниједног човека који се није запрепастио јутрос гледајући трафике. ја сам стао као да ме је неко полио хладном водом и опалио струјом у исто време. гледам у новине и трљам очи, да ли ја само ружно сањам или је ово стварност? ја мислим да ово никад, нико и нигде није урадио у историји политике у свету, а свакакве морбидности и свакаква срања су се дешавала.
ако се то десило сад, са правом могу да се запитам - шта ће бити пред изборну тишину у другом кругу?
јеси видео насловне стране данас? ја се искрено онако истински плашим шта све може да се деси у данима пред други круг. ако су најтиражније новине своје насловне стране УСТУПИЛЕ једном човеку дан пред изборну тишину, шта ће бити у четвртак пред изборну тишину у другом кругу?
ја не знам ниједног човека који се није запрепастио јутрос гледајући трафике. ја сам стао као да ме је неко полио хладном водом и опалио струјом у исто време. гледам у новине и трљам очи, да ли ја само ружно сањам или је ово стварност? ја мислим да ово никад, нико и нигде није урадио у историји политике у свету, а свакакве морбидности и свакаква срања су се дешавала.
ако се то десило сад, са правом могу да се запитам - шта ће бити пред изборну тишину у другом кругу?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле