Мићара wrote:Сељак wrote:...Ти си Мићо, видим ја, комуњара, само су комуњаре тако дрчне, осионе, самоуверене, па чак и кад о Богу диване...
а он мени, јебо те Дарвин! Еј, тај човек препловио океан и отишао на оствро Галапагос да прича са корњачама дивовских димензија! А ти Мићо, ако си до Грдановаца стигао, ја дајем главу...
Важно је да си ти ошио по мени, да сам ја комуњара а горе си написао све у свему комуњарску пјесмицу.
А изгледа немаш друге одбране осим напада?!
Још једанпут понављам написао си Бог-еволуција, ја сам ти одговорио на то јебо те Дарвин...
@Сељак
То сам написао из разлога што је овај сељак написао да су наши попови били неписмени и тупоглави 1800 а иначе Христови апосотли су били сви начитани и сви доктори наука...
Није прочитао 2 реда Светог Писма, а зна овде да слаже комуњарсе пјесмице и да мене назива комуњаром...
И да помиње како неко купи говна псећа рукама...
Наравно да ће да покупи рукама да сутра не би неко дјете угазило у то говно или неко стао то је одраз културе, ти изгледа не сереш сељак а?
И што би то тебе болио курац уопште на основу 10.000 људи који имају љубимце ти закључујеш по томе каква је нација?! И тај си пример баш нашао у Београду гдје је највећи шљам Србије...
А ти свом дјетету слободно када те буде питало, како је човек настао, ти му реци од мајмуна....
НЕМОЈ ДА ПЉУЈЕШ ПО СРПСКОМ НАРОДУ! СЕЉАК!
Мићо, то је антикомуњарска песма, писана у време комуњара, па мало закукуљена замумуљена, да изгледа да је и овако и онако... тада се због песмица могло у затвор ићи...
А попови јесу били неписмени и неуки, неуки у хришћанској догми, нису познавали Свето писмо, то је историјска чињеница... додуше, ми културнији Срби, из Срема, Баната и Бачке, имали смо сплетом историјских околности учене и образоване попове, али несрећа са њима је била што су махом били винопије.
Сад, све је релативно, може да бидне, а и не мора... рецимо, и тај Дарвин је од Бога, као што је био и Тесла, и Њутн, и браћа Рајт, и Нил Амрстронг... не проговара ли Бог кроз њих, да би нам преко њихових "открића", открио самога себе?
Сад, оно што ја као сељак знам, а што грађанери не знају, то је да животиња, па ни кер, није играчка, да животињи треба простор и слобода, а не ланац и мали станчић, и вечерња "шетња"... најтрагичније је кад играчка досади, па заврши на улици, па после грађанери кукају како им је град пун "паса луталица", који воле да "уједу", да "у чопорима нападају"... купити кучећа говна у парку није ствар никакве кулутуре (прво, некулутурно је и нехигијенски држати животињу у кући, али грађанери то не знају), то је део једног матрикса у којем савремени човек живи, програмираног живота, симулације живота, пародије живота, будалаштине... да их дедови виде шта раде по Београду, они ђедови сељаци и чобани са Дурмитора, Динаре, Проклетија и Романије, јебали би им мајку... Београђани, Крагујевчани, Новосађани, као што сам ја Парижанин...
Сад, зашто би веровање да је човек настао од мајмуна негирало постојање Бога? Ја верујем у Бога, Мићо, али не верујем у "благодатни огањ" и "чудотворне иконе", па зар треба да веру сведемо на чудо Госпе из међуножја... пардон, Међугорја?
А по народу ћу да пљујем.
Народ без будућности, као и већина народа.
Покварен народ, као и већина народа.
То чак и није народ, већ маса грађанера, конформиста, ухлеба...
И сад, крив Сељак... што сам ја крив, нама се само десило оно на шта нас је упозоравао Арчибалд Рајс, ништа више и ништа мање...
...ови кандидати за које ћете да гласате у недељу, нису пали с Марса, него су дошли из народа...